Şimdi Ara

D-Smart Üyeliğiniz Sonunda Size Yapılan Teklifler (432. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.026
Cevap
105
Favori
517.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 430431432433434
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 0850 274 05 42 den aranıyorum. Müşteri hizmetleri midir yoksa bayi mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 39.95 TL'den 24 ay taahhüdüm bitti ve iptal talebinde bulundum. 1 haftadır abartısız 50 kere aradılar. 24 ay taahhütle 24 TL, 12 ay taahhütle 26 TL Mega Paket teklif ettiler ama kabul etmedim. Kabul etmeme nedenim uydu cihazı çok basit. Sizce bu teklifi kabul etmelimiyim ve Dsmartın en iyi uydu alıcısı sizce hangisi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kinowa1981 K kullanıcısına yanıt

Benim de bitmek üzere ve sürekli arıyorlar mesaj atıyorlar ısrarla. Yok neymiş gelecek olan zamlardan etkilenmemek adına son fırsat vb.... Yemezler. 24 tl aslında güzel fiyat. Bir paket sigara olmuş 26 tl. Premier lig seneye olsaydı kabul ederdim ben. Ama seneye bein almış, muhtemelen vermez dsmarta. O yüzden bana isterse 10 tl fiyat versinler yine kabul etmeyecem.

• Ben galiba kabul edicem. Neden derseniz farklı bir platform düşünmüyorum. Normal uydu cihazı alsan Türksat çöp kanallarla dolu. En azından film ve belgesel kanalları kurtarabiliyor. Ancak uydu alıcısını sevmedim. O yüzden kararsızım

• Ve ben kabul ettim 24 TL 🙂 2 sene daha Dsmart'tayım

• dmsart ilk kez üye olmak istiyorum mega pakete 59 tl fiyat deniliyor sizce yüksek değilmi

bu fiyata ek beleselsever paketi aylık 10 tl dahilmidir

• Fıyat yuksek.belgesever ek paket olarak gecıyor ve mega pakete dahil degil

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • freeman02 F kullanıcısına yanıt

2008 yılında başlayan ve kesintisiz 14 yıldır devam eden Dsmart aboneliğimi, İngiltere Premiere Liginin önümüzdeki sezon olmaması nedeniyle İPTAL ettim. Son 2 yıldır D-Fix CI modül ile MEGA paket abonesiydim ve 16 TL ödüyordum. Dün D-Fix modülü de Dsmart Bayiine teslim ederek İPTAL sürecini tamamladım.

e-Devlet üzerinden abonelik fesih başvurusu yaptıktan sonra defalarca arandım, artık abonesi olduğum MEGA paket için mi, yoksa TÜM kanallar için mi (arayanı pek dinlemediğim için) bilemiyorum; 24 TL önerdiler. Aboneliğini devam ettirmek isteyenler için paylaşayım dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRAVEHEART11 -- 14 Mayıs 2022; 11:28:42 >
  • BRAVEHEART11 kullanıcısına yanıt

Aslında premier lig olsa çok güzel fiyat ama malesef yok. Bana da benzer teklifler sunuldu kabul etmedim

hayırlı olsun

dsmartın hangi kutusu iyi ? bende yıllardır modül kullanıyorum . uydu alıcım sıkıntı çıkarmaya başladı . kutu ile değiştireyim diyorum

• e_capkan kullanıcısına yanıt

Dsmart kutuları hakkında bilgim yok. 2008 yılında SD uydu alıcı ile başladım, 2010 yılında "HD ile değiştir kampanyası" ile HD uydu alıcı verilmişti. Next marka idi ve yıllar içinde kanal geçisi çok yavaşladı. EN SON 2 yıl önce D-Fix CI+ modül'e geçiş yapmıştım. CI+ Modül ile görüntü kalitesi hissedilir derece iyileşmişti (bu durum belki de kıyasladığım Dsmart HD uydu alıcının 10 yıllık olmasından kaynaklanıyordu, bilemiyorum).

EĞER;

1- Dsmart uydu alıcıyı kablo ile modeminize bağlayıp Dsmart GO kullanma gibi bir beklentiniz yoksa,

2- Elektrik, HDMI kabloları, uydu alıcı kumandası vb gibi kalabalıktan hoşnmıyorsanız

3- TV'niz CI+ modül destekliyorsa

size de D-Fix modüllü üyeliği tavsiye ederim. AMA artık Dsmart'ı tavsiye etmem  

uydu alıcım arızalandı şuan tv de kullanıyorum ama tv de epg vs sıkıntılı. kanal ayarı yapmama(bıktık) ve epg için kutu düşünüyorum.

• D-Smart dfix kullanan var mı arkadaşlar ? Önerirmisiniz ? Normal D-Smart uydu alıcısından bir farkı var mı ?

• Covannii C kullanıcısına yanıt
    Ben kullanıyorum.Tek kumanda keyfi bir başka.hele de tvde dsmart modu varsa...

• pharm4vita kullanıcısına yanıt
    Evet var hocam, modül kısmı dikey yönde, yukarıdan aşağı takılıyor, dfix yazı kısmı duvar kısmına bakması gerekiyor değil mi, takarken ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Covannii -- 20 Mayıs 2022; 11:35:13 >

Technicolor'a bakabilirsiniz. Sonu 24 olanın önünde saat, kanal bilgisi yazmıyor, 29 olanda var. Hala yeni üyelere milattan kalma kutular gittiğinden Technicolor iyi kalıyor yanlarında.

Irdeto kutular çıkmıştı ama onların arayüzü falan baya değişik. Kullanmadığım için ne desem boş.

• ozan_26 kullanıcısına yanıt

Arayüzleri nasıl acaba?görmedende alınmaz

pli Arayüze alışkınız

Böyle bir video var ama doğru düzgün çekemediği için pek birşey gözükmüyor :)

• ozan_26 kullanıcısına yanıt

Kanal infobarı güzelmiş ama kanal geçişi vs nasıl acaba

• mega paket için 11 yıllık üyeyim 35 tlden yenileyelim dediler dedim arkadaşıma 24tlden 2 yıl yenilemişsiniz işte hoşgeldin paketi vermişizdir 6 ay mega geri 6 ay giriş paketi olarak devam etmiştir ondan öyle fiyat vardır dedi,dedim o zaman iptal talebimi alın dedim,işleyişimiz değişti eğer iptal talebi alırsak direk yayın kesilir dedi,1 ay var taahütünüzün bitmesine dedi, 1 ay içinde size farklı teklifler edilir dedi yada yine beğenmezseniz 1 ayın sonunda kapatırsınız dedi.

iptal etsem kağıt işlemleri varmı yoksa bayiye gidip sadece uyduyumu teslim ediyoruz nasıl bir işleyiş var ?

• 
Sayfa: önceki 430431432433434
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.