Şimdi Ara

D-Smart Üyeliğiniz Sonunda Size Yapılan Teklifler (433. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9.026
Cevap
105
Favori
517.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 431432433434435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Edevletten iptal talebi ver. İkna için ararlar daha uygun teklifler gelir. İstemezsen de iptal olunca uyduyu bayiye bırakırsın bu kadar. Son güne kadar bekle falan hikaye o. Asıl teklifler iptal talebinden sonra başlıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba.D-Smart GO Mega Paketi + Mega (HD) + ADSL 16Mb e kadar - limitsiz 100tl ödüyorum.29 Mayısta taahhüttüm bitecek,arayan soran olmayınca ben aradım ve teklif istedim.121 tl verdiler.Yeni abonelere 128.9tl.Sizce nasıl,ya da 121tl altına fiyatı çekme şansım var mı D-Smart Üyeliğiniz Sonunda Size Yapılan Teklifler 

• koraytok kullanıcısına yanıt
    Sen arayınca yüksek söylerler. İptal talebi ver hemen aramaya başlarlar onların teklifini öyle öğrenirsin. İptal olucak diye korkma günde 5 vakit arıyorlar. Dsmartın indirim olayı böyle işliyor

• mobilephone M kullanıcısına yanıt

Valla iptal olabilir diye çekindim D-Smart Üyeliğiniz Sonunda Size Yapılan Teklifler 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

bende valla :D çünkü işleyişimiz değişti filan dedi dedim heralde çözdüler bunlar fake atmamızı direk iptal ediyorlar dedim kendi kendime.

• djoguzhan55 kullanıcısına yanıt

Aboneliğimin bitmesine 5 gün kaldı yav,hala arayan hal hatır soran kimse yok.121tlyi kabul mü etsek ne etsek D-Smart Üyeliğiniz Sonunda Size Yapılan Teklifler bi yardımcı olun dsmart çalışanı arkadaşlar D-Smart Üyeliğiniz Sonunda Size Yapılan Teklifler 

Aramazlarr. Ararlarsa da saçma teklif yaparlar. Çak iptali sen bak noluyo :)

• Dsmart uydu alıcısını bayiye teslim ederken cihaz, kumandası, elektrik kablosu ve hdmi kablosu dışında bir şey iade ediliyor mu?

• cinquanta kullanıcısına yanıt
    Kral eksiksiz verilmesi gerekeni yazmışın başka bişi yok unutmadan eger bayi 30 tl veya herhangi bir ücret iade için talep ederse mhz'yi arıyorum de gözü korksun çünkü iadeyi ücretsiz almak zorunda.Banada aynısını yaptılar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Birkaç ay evden uzaktaydım. Taahhüdüm bitmiş, takip edemedim.

Mega paketi 44 tl fiyat yansıtmışlar. Bu rakamdan kullanmak istemiyorum, kapatmayı düşünüyorum dedim. 33 Tl ye düştüler. Düşüneyim dedikten sonra rakamı not aldılar. ,

İptal talebi oluştursam daha düşerler mi yoksa kabul edeyim mi sizce? 24 ay teklif. Mart ayına kadar 23 tl ödüyordum Go dahil megaya.

• D-Smart olayına girmemek lazım.Sorunlu bir süreç yaşayabilirsiniz.

• youngboy Y kullanıcısına yanıt
    33 çok iptal ver düşsünler. 25 civarından fazlası gereksiz

• 1 saat önce e-devletten TV+internet fesih işlemini başlattım,şuan TV yayınım kesildi.Bendeki şansı...

öyle oluyor artık fake yemiyorlar :( benimde 1 ay kaldı bitmesine illa iptale sürükleyecekler..

Biraz önce aradılar,aynı tarifelerim ve yanında eğlence belgeselsever sporsever 1 yıllık 105tl anlaştık 😬 Tüm kanallar ve D-Smart go şuan açık, umarım böyle gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koraytok -- 28 Mayıs 2022; 12:21:35 >
    Hayırlı olsun

Merhaba paket neydi kral ?

121den 105e düşmüş oldular demi hocam ? iyi fiyat.. benimde 1 ay var bitmesine şimdiden yaparsam yayın kesilir diye yapmıyorum taahhüt bittiğindemi yaptınız siz iptal talebini yoksa taahhüt içindeykenmi ?

• Optimus01 O kullanıcısına yanıt

Önceki mega paketdi.

Şuan bu ama tüm kanallar açık.D-Smart GO Hoş Geldin Paketi + Hoşgeldin (HD) + ADSL 16Mb e kadar - limitsiz

• djoguzhan55 kullanıcısına yanıt

Evet,bu fiyatlar.Taahhüt bitmeden 1 gün önce yaptım,TV yayını o gün gitti.Ertesi gün aradılar,1 yıl tüm kanallar açık olacağını Dila hanım D-Smart Üyeliğiniz Sonunda Size Yapılan Teklifler beyan etti.Okuyorsa kendilerine teşekkür ederim.

• 
Sayfa: önceki 431432433434435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.