< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Covannii -- 13 Haziran 2022; 9:51:56 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
D-Smart Üyeliğiniz Sonunda Size Yapılan Teklifler (435. sayfa)
-
-
Uydu cihazından dfix e geçmiştim. Kanal sıralamasını kendiniz yapmak zorundasınız. Güncelleme geldiğinde yine tarama yaptırıp tekrardan sıralama yapıyorsunuz. Bu sebeple iade edip uydu cihazı almıştım. Bana kullanışlı gelmedi. Tek avantajı yer kaplamıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam, hiç sıralamayı karışmazsak, D-Smart ın sıralaması gibi mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sıralama dsmart sıralaması değil. Televizyonun özelliklerinde dsmart uygulaması varsa o zaman olabilir. Kanalları tek tek taşımak lazım. Örneğin kanal d 22 de normalde. Dfixde nerede çıkacağı belli değil. Arama yaptıktan sonra program düzenle menüsünden taşımanız gerekiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok iyi ya inşallah bizede bu şekil önerirler. 26sında bitiyor taahhüt. Tam olarak kaç gün öncesinden yaptınız hocam iptal başvurusunu?
Şimdi kontrol ettimde 26.06.2020de 2 yıllık taahhüt vermişiz. 1 senedir 45tl ödüyoruz, ondan önceki sene de 37-38 mi neydi heralde. Kendimi enayi gibi hissettim şimdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphetaminê -- 14 Haziran 2022; 13:33:59 > -
Modüllü üyeyim 24 ay ilk ay ücretsiz sonraki aylar 22.65 tl den mega+belgesever kullandım.
geçen hafta tahahütüm bitti. öncesinde 45 tl üzeri fiyat verdiler.
tahahhüt bitiminden 1 gün önce e-devletten fesih başvurusunda bulundum 15 dk içinde yayınlar kesildi 12 saat sonra ilk aramada mega+belgeselsever için 26 tl 12 ay anlaştım.
kanalların bir kısmı açılmadı online işlemlerden sinyal yenileme yaptım bir kısmı açıldı bir kısmı yine açılmayınca bir kaç deme sonrası müş.hizmetlerini aradım onlarda sinyal yenileme yapınca açıldı ayrıca online işlemlerde hoşgeldin paketi vs yazıyor dedim hediye paketleriniz orada görünmez ve kapalı kanalınız yok dedi. kontrol ettim tüm paket ve kanallar açık go dahil.
Fesih öncesi telefonuma arama kaydedici kurdum 3 telefon görüşmem oldu hepsi de kayıtlı ileride problem çıkarsa diye saklıyorum. 2 yıl önceki görüşmem bile kayıtlıydı.
hedefim "tivibu mobil indirim kampanyasıyla 24 tl idi" ama 2 tl için uğraşmak istemedim modül için kabul ettim. iptv vs de kullanıyorum modüle destek olsun diye kabul ettim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhan515 -- 15 Haziran 2022; 17:26:2 > -
dsmartın online işlemlerden dün 2-3 gibi fesih başvurusu yaptım zaten taahhütüm bitmesine 9-10gün kalmıştı dedim kesilirse internetten izlerim yayınları,işin garip tarafı kesilmedi bugün 2 saat önce bayan aradı 2010dan beri kullanıyorsunuz işte iptal başvurusu yapmışsınız dedim durumum yok filan dedi aynı mega paket ek paketleride 1 yıl tanımlıcam,19tl ödüyormuşsunuz oda 24 tl dedi,dedim 20 tl olmazmı malesef dedi 1 yıl taahhüt verirseniz 26 tl dedi dedim o zaman 2 yıl 24den devam edelim,biraz öncede sms geldi ,şuan bütün kanallarım açıldı izleyemediğim ek kanaller dahil..online işlemlerden baktım Hoşgeldin (HD) + D-Smart GO Hoş Geldin Paketi diye yazıyor önceden mega paket yazıyordu,dedim bir problem olmaz demi dedim kanal kapanma filan bu kanalı izleme yetkiniz yok gibisinden yok hayır dedi aynı devam ediceksiniz dedi tamam dedim,inşallah problem yaratmazlar çünkü bi kaç yorum okumuştum burada işte siz giriş paketi aldığınızdan izleme yetkiniz yok filan laflar söyleniyormuş inşallah öyle şeyler yaşatıp eziyet çektirmezler..19dan 24e yükselmesini dert etmedim çünkü bu devirde 5 tlnin cidden değeri yok ama ben kendim arayıp taahhüt uzatmaya çalıştığımda 35 tl diyorlardı 19dan 35e yükselmesini kabul etmezdim o zaman iptal ederdim.
--------
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoguzhan55 -- 15 Haziran 2022; 15:13:24 > -
Dün taahhütümün son günüydü. E devletten fesih başvurusu yaptım.
bu sabah arandım. Ayırımsız tüm kanallar açık 19 TL önerdiler. Son iki yıldır 20,50 TL ödüyordum.
-
Aylık 23 TL’den 24 aylık taahhüt verdim. Yan oda içinde aynı fiyat ve taahhüt geçerli.
2 yıl kafam rahat
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Slm, klasik uydu cihazı kullanıyorum, dfix modülü paketsiz satan bir yer bulamadım, var mı ki ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bende şimdi edevletten yapıcam aynısını. Biz 45tl ödüyorduk 2 saat önce beni aradılar 43tl önerdiler yok dedim. Peki fesih başvurusundan sonra arayıp 20-25 arası teklif verirler mi acaba? yoksa zaten 45tlden kullandıgım için daha yüksekten mi önerirler?
Yorumlarda 19-20 tl önerenler zaten baya düşükten kullanıyormuş hazırda
edit: yaptım fesih başvurusunu. İnşallah yamuk yapmazlar :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphetaminê -- 21 Haziran 2022; 19:34:59 > -
İptali görünce düşüyorlar hemen merak etmeyin. 45 lira epey yüksek zaten
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam biraz önce aradılar 2 yıl taahhüt 24tl ye verdim. Hoşgeldin paketi olarak devam ama mega paketi hediye edeceğim dedi. 2 yıl boyunca değil mi dedim özellikle evet dedi. İnşallah bi sıkıntı çıkmaz. Kapalı kanal vs.
-
Beni hala günde iki kere arayıp ikna etmeye çalışıyorlar.
Bu yöntemle iki sene sonra da sizin fiyat yükselmez. En kötüsü bu civarlarda kalır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sıkıntı çıkacağını sanmam ama siz yinede görüştüğünüz tarih saati not edin. Kapalı kanal görürsen ararsın böyle böyle anlaştım dersin. Aa pardon kapalı kalmış deyip açıyorlar. Bi kaç kez başıma geldi
Arkadaşlar geçen gün yazmıştım 24tlye taahhüt yeniledim diye.
Babamın telefona mesaj gelmiş taahhütünüz biteceği için avantajlı fiyatlardan yararlanmak için şu numarayı arayın, mesaj atın vs diye. Bi kontrol edeyim dedim sistemde halen böyle görünüyor
Neden olabilir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphetaminê -- 28 Haziran 2022; 22:1:57 > -
Ciddiye almayın bana her gün o mesajlardan geliyor. Aramaları telefondan engelledim şimdi mesaj atmaya başlamışlar. Her türlü ararlar teklif verirler sizin bilgilerinizi size söyleyip ikna da ederler hiç birine kanmayın. Beni resmi numaradan arayın deyip kapatın. Veya no yu hemen google a yazın dolandırıcı oldukları ortaya çıkıyor zaten
hocam mesaj resmi dsmarttan geldi, online işlemlerde de görünmüyor taahhüt işlememiş ss atmıştım. o kafamı karıştırdı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphetaminê -- 28 Haziran 2022; 22:43:40 > -
O zaman tekrar dsmartı sen arayıp sor. Garip garip 0850 li nolar da mesaj atıyor onlara aldanmayın da.
D-Smartı aradım kayıtlı bi işlem gerçekleşmemiş dediler. Ulan ne saçma ya. Ya yoksa bu çakallar iptal başvurusunu iptal etmek için böyle mi yapıyorlar
Dedim böyle böyle teklif verilmişti diye. Tamam aynı teklifi uygulayalım ama ben Mega Paketi 1 sene hediye edebilirim dedi, tamam dedim bende. 1 sene sonra tekrar hediye edebilir misiniz dedim kem küm etti. 1 Sene sonra arasam tekrar hediye ettirebilir miyim acaba Mega Paketi?
1 sene hediyeyi bittikten sorna tekrar 1 sene uzatabilen oldu mu arkadaşlar? Ona göre kabul edeceğim. Geçen hafta konuştuğum eleman yanlıs bilgi verdi zaten taahhütümü yapmamış şaka gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphetaminê -- 29 Haziran 2022; 18:24:37 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X