Şimdi Ara

D-Smart Üyeliğiniz Sonunda Size Yapılan Teklifler (437. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.026
Cevap
105
Favori
517.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 435436437438439
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hangi numaradan arıyorlar hangisine guvenelim?
    İptal birimi nosu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu aralar teklifler nasıl geliyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iptal talebi sonrası 24 tl 24 ay taahüt hoşgeldin paketi + mega paket şeklinde aldım 1. ay ücretsiz tanımlandı yani 23 tl*24 ay şeklinde oldu.

• umut3513 kullanıcısına yanıt
    Hangi numaradan arandınız acaba?

• KaRiSMaTiCH kullanıcısına yanıt
    0850 266 0 266 numarası aradı hocam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • umut3513 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

• İptal talebini e devlet den mi yoksa dilekçe yazıp mail / faks atmak mı gerekiyor?

• Edevletten oluyor artık basit

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an tüm kanallar açık 14 tl ödüyorum, cihazın mülkiyeti tarafıma ait, Ekim 20 gibi taahhütüm sona erecek, dfix kart almayı düşünüyorum, dfix ile fiyat öneriniz ?

• Dsmartın sitesinde ürün detayında "D-Smart GO Mega Paketi + Mega (HD)" yazıyor şu an 18.90 lira ödüyorum ama Taahhüt sürem ayın sonunda doluyor. Müşteri hizmetlerini arayıp 30 lira altı teklif istedim mümkün değil o fiyatlara dediler  Galiba ben bu sefer gerçekten iptal edeceğim.

• İptal talebi ver kullanmıycam istemiyorum dersin o zaman düşerler. Pazarlık muhabbetini sevmez dsmart. Üyeliği iptal ediceğine ikna olursa düşüyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • S sport kanalları dsmart platformundan çıkıyor.ona göre teklif kabul edin arkadaslar

• Ben uygun bir teklif aldığım için uzatmıştım fakat ssport kanalları da çıkınca iyice çöp oldu bu platform. Arayıp iptall ettrecem, gerekirse cayma ücreti ödeyecem

• beyler bu bölümde dsmart konusu açtım cevaplarınızı bekliyorum

___https://forum.donanimhaber.com/superonline-yi-birakip-d-smart-a-gecsem-uyelerden-cevap-bekliyorum--153923047

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UZaY1907 -- 16 Eylül 2022; 11:27:54 >
  • Merhaba herkese, s sportlar gittikten sonra abonelik iptali talebinde bulundum. Bugün mega paket 24 ay 21 tl teklif ettiler. Ancak izlenecek kanal var mı emin değilim. Filmbox vs iyi film var mıdır?

• 1 yıllık modüllü üyelik almıştım geçen yıl bugünlerde bitiyor. İptal talebi verdim e devletten. Bugün aradılar siz hiç fatura ödemediğiniz için ücretsiz bir aboneliğiniz var ve ücretsiz bir şekilde istediğiniz kadar devam edebilirsiniz dediler. Nasıl oluyor o dediğiniz dedim. Tüm kanallar açık ömür boyu ücretsiz izleyebilirsiniz modülden dedi. Dalga mı geçiyorsunuz dedim hayır bu şekilde dedi. 20 dk konuştum telefonda bu kişiyle. Bana doğru bilgi vermediği için görüşmeyi bitirdim. Başına böyle birşey gelen var mı ? Tüm kanallar ücretsiz olacak size diyip durdu nedir bu ?

• Covannii C kullanıcısına yanıt
    Her tv de çalışmıyormus ben 4 senedir aynı tv de kullanmıstım neyse tv son model samsung aldım taktım calısmadı aradım defalarda dsmartı ordakı dengesızler para öde servis yollayalım dedıler kabul etmedim bayii ye götürün dedi bayileri dolastım bi dünya mesafe giderek onlar da bizde hiç bi cihaz yok bişi yapamayız dedi edevletten bastım verdim modülü arayıp yalvarıo dsmart ücretsiz servis hakkı tanımlıcaz iptal etmen diye dedim sizin 7 sülaleniz arasa dönmem bıktırdınız 10 gündür kanallar kapalı yeni tv almak mı suc, arıyosun dsmartı şikayet olusturun diyorsun yokmuş öyle bi şey servis yollan yok para ver servis yollarız ne belaya bulaşmısız yaw bakalım bi hafta oldu iptal başvurusu 3 fün önce aradım hala servis yollayak diolar bi kurtulamadık istemiyorum diyorum laga luga

• tezekos kullanıcısına yanıt

Vallahi ağam eğleni bizimle:)

• jenas J kullanıcısına yanıt

Hocam sormayın yani ben hayatımda böyle bir müşteri temsilcisi görmedim daha.

• Merhabalar, cihaz mülkiyeti bana ait olan için tüm kanallar açık 2 yıl aylık 19 TL dfix modül verirsek 34 TL teklif edildi, modül kullanan arkadaşlardan bilgi alabilirmiyim ? Hangisini tavsiye edersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Covannii -- 3 Ekim 2022; 17:57:51 >
  • 
Sayfa: önceki 435436437438439
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.