D-Smart Üyeliğiniz Sonunda Size Yapılan Teklifler (434. sayfa)
-
-
arkadaşlar biz mega paketi zaten 45tlden kullanıyorduk taahhütün bitmesine 3 hafta var. Biraz önce aradılar. +8tl farkla 2yıllık taahhüt önerdiler. Daha ucuza kapatabilir miyiz taktik var mıdır?
Telefondaki kişi 1 hazirandan sonra tarifelere zam gelecek dedi. Doğruluk payı var mıdır acaba??
-
interneti çıkarsak mega paket kaça gelmiş oluyo acaba hocam
aynı taktiği mega paket içinde kullanabilir miyiz ki
-
1 hazirandan sonra zam gelir o yüzden şimdi yenileyelim taahhütü yalan heralde değil mi arkadaşlar? kandırıp hemen taahhüt uzatalım diye söyledi eleman galiba
-
içinde internet varsa fiyatları bilmiyorum ama içinde internet yoksa sadece tv ise gruptaki birçok kişi 22-25 tl civarında kullanıyor. Size önerim edevletten başvurun kapatmak için ve her arayana arkadaşlarınızın 25 tl den kullandığını ve kapatmak istediğinizi söyleyin. Kabul etmezlerse kaptın gitsin neden 2 katı fazla para veresiniz ki.. muhtemelen 10-15 aradaman sonra kabul ederler 😀
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
45 çok hocam. Senelerdir 18 20 civarına kullanıyorum en son 22 ye hadi tamam dedim inatlaşmadım. Genel herkese de söyleyeyim zam muhabbetine her fiyata okey demeyin. Zama endeksli olsa şuan en düşük paketi 60 70 ten kullanıyo olurduk. Taktik senelerdir aynı. İptal talebini verin aramalarını bekleyin. Pazarlık fiyat muhabbetine girmeden direk olarak iptal ettireceğinizi kullanmayacağınızı vs.bahaneler saydırın.Konu fiyat olunca burunlarından kıl aldırmazlar ama üye kaybediceklerini anlayınca makul fiyata düşüyorlar. Makul dediğim 20 25 lira. Üstünü okeylemeyin. Her sene bu mantıkla cüzi fiyata izliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mobilephone -- 31 Mayıs 2022; 23:1:12 >
Deneyeyim hocam teşekkürler. Taahhüt bitmesine yakın mı vereyim iptal talebini
-
Bi 10 gün kala vermen yeterli
İnternetle beraber kullandığım için tek tv için birşey diyemem.Ama arkadaşların dediği gibi 20-22 makul fiyat.Bu arada dsmart go dün çözüldü.Sistemsel hata var dediler,sistemsel hata varsa 2 saat içerisinde düzelmezse tekrar fesih uygulayacağım dedim,birara baktım düzelmiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
E devletten iptal talebi verdikten kısa bir zaman sonra TV yayınım kesilmişti.1 gün sonra aradılar.Son birkaç gün kala yaparsan yayınsız kalmazsın.
E-devletten iptal başvurusu yaptım. Ana ve yan oda üyeliğim için ayrı ayrı 24'er liraya mega paketi verdiler. 2 yıl süre.
-
Taahhüt 15 haziranda bitiyor. Bugün yenilemek için aradılar. Yenilemeyeceğimi söyledim. Tüm kanallar açık, aylık 30 TL teklif ettiler. Kabul etmedim
14 haziranda e_devletten iptal başvurusu yapsam herhangi bir ücret çıkmaz değil mi?
-
Devam etme niyetiniz varsa 1 hafta önceden iptale başvurun onlar sizi arayıp yeni teklif yapar daha uygun. İptal talebi verdiğinizde yayın kesilebilir onu da dikkate alın.
Ay sonu taahhüdüm bitiyor. 2 yıllık taahhüt ve aylık 29 TL dediler. 1 yıl boyunca bütün kanallar açık dediler. Tabi ki kabul etmedim. 9 yıllık serüvenimi bu sene sonlandıracağım gibi
-
sadece mega paket tv için 35 teklif ettiler 16 gün sonra taahhütüm bitiyor dsmart online işlemlerde fesih başvurusu yapa bassam onlar arar galiba 18.9 tlden kullanıyordum 2 senedir,birde dedim buradaki yorumları okuyuk 20-25e teklif veriliyorya komşuma 20-25den vermişsiniz dedim abone numarasını verirseniz kontrol edelim dediler giriş paketi +mega olarak 6-12 ay olarak tanımlamışızdır sizinki direk mega paket diyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djoguzhan55 -- 8 Haziran 2022; 12:42:45 > -
İptal başvurusu yap hocam. Arıycaklar. Hiç fiyat muhabbetine girme onu yemiyorlar. İptal edicem izlemiyorum maddi durumum yetmiyor falan filan bahane üret. Fiyatı düşürücektir. Pazarlık usulü muhabbet dsmarta işlemez. İptal ediceğine ikna olmaları lazım
Taahhüt bitmesine yakın mevcut mega paketim için 30 tl teklif ettiler. Şuan 16 tl kullanıyordum.
E devletten iptal ettim, ertesi gün aradılar, mega + go + belgeselsever + eğlencesever + 2 yıl taahhüt 19 tl kabul ettim
Güzel anlaşma hayırlı olsun. Modülmüydü uydu alıcısımı
3 ay önce 24 TLden 24 ay taahhüt verdim tüm kanallar açık kalacak diye. Müşteri temsilcisi bayan 24 ay bütün kanallar açık kalacak söz veriyorum demişti. Perşembe günü baktım 56-57-58-109. Kanallar kapalı. Normalde izlemiyorum tesadüf kanalları gezerken farkettim. Müşteri hizmetlerini aradım. Normalde açık olması lazım dedi. Sinyal yeniledi neyse 24 saat içerisinde açılmazsa tekrar arayın dedi. O gün öğrendim ki benim paket hoşgeldin paketiymiş. Mega paket ve diğerleri hediyeymiş. 11 yıllık üyeyim ben kendimi mega pakette sanıyorum. Neyse ertesi gün tekrar aradım bu sefer de burda problem yok size ücretli servis yönlendireyim dedi bende sadece hediye kanallar kapalı diğerlerinde sıkıntı yok dedim. Yapabileceğim bisey yok dedi. Taahhüt cayma bedelini öğrendim 4 aylık 220 Tl gibi çıktı.
Bugün sabah edevletten iptal başvurusu yaptım. Öğleden sonra aradılar. İptal etmeyin bütün kanalları açalım 24 ay ücretsiz izleyin dediler. Bende sürekli aynı olay her 3 ayda 6 ayda bir kapatıyorsunuz dedim. Bi daha olmaz falan dediler. Kabul etmedim. Yayınlar az önce kesildi.
11 yıllık dsmart macerası teknik servis yönlendirme teklifi ile bitti. Böyle bir olaya nasıl teşebbüs ediyorlar akıl almıyor. Mesaj gelince cihazı bayiye teslim edip işlemi tamamlıycam artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vadamama -- 12 Haziran 2022; 18:20:14 >
@mobilephone Uydu alıcısı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahtiyar64 -- 13 Haziran 2022; 8:44:29 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X