Şimdi Ara

D smart üyelik iptali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba..bundan 6 ay once d smart uyesı oldum..benı telefonla aradılar oyle yada boyle ıkna ettıler ve 24 ay tahathutlu maxı paket abonelıgım basladı..bana cıhazı kargoyla gonderdıler kurulumu vs herseyını ben hallettım..ancak faturamda kurulum ucretınıde kesıyolar arayıp soyledım boyle boyle dıye dedıler fark etmez sızde kurdursanız yıne bızede odersınız dedıler uatmadım hıc tamam dedım..benı arayıp ıkna eden yetkılıde sız kurdurun bız sıze kurulum ucretını verırız demıstı..neyse cıhazı kargoyla gonderdıler benden kımlık fotokopısı ıstedıler ustunde adres ve ımzam olabılır hatırlamıyorum..suan yasanan bı suru olaydan sonrada memnun kalmadım ve kapatmak ıstiyorum..benım elıme sozlesme gecmedı ve ımza atmadım..gonderdıgım kımlık fotokopısı ve uzerındekı ımza benı d smarta bağlarmı yıne yoksa yasal olarak cayma hakkım var mı..

• Musteri hizmetlerini arayip icini dokmeniz rahatlamaniz o gunun stresini atmaniz gerekecek elemanlara karsi ve Allah sabir ver diyorum sana cok illet bir firma yapıştimmi gitmiyor bir turlu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONUR_345241 -- 13 Mart 2013; 0:42:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçimi dökmekle olacak gibi değil..aslında merak ettıgım ortada bı sozlesme ve ımza olmaması gonderdıgım kımlık fotokopısı bunun yerıne mı gecıyo acaba bunu merak edıyorum..
  • normalde o şekilde bir şey geçerli olmaz, muşteri hizmetleri yaptıkları abone kadar prim aldığı için kran kırana bir yarış var aralarında kabul etmeyınız derim....
  • Bir kere kabul ettim işte..acaba forumda bu sekılde abone olan ve ıptal ettıren var mı onu merak edıyorum..sımdı ben ıptal ettırmek ıstedıgımde gonderdıgım kımlık fotokopısı ımza vs seklınde sayılabılıyorsa bosa ugrasmak ıstemıyorum..sayılmıyorsa zaten yaptıkları sozlesme gecersız olacak..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps plus geç abonelik iptali
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.