Şimdi Ara

D-Smart Yetkilisiyim D-Smart Hakkında Herşey (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
466
Cevap
10
Favori
43.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2007 Dsmart üyesiyim hdye geçmek istiyorum ama kutuyu değiştirmek istemiyorum; şu anda maxi sd üyesiyim,değiştir kampanyasının dışında nasıl hdye geçebilirim çünkü değiştir kampanyasıyla eski üye olduğum için para ödemeden bazı kanalları açık izleme şansımı kaybediyorum ve hd makine da benim olmuyor.Yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: predator92

2007 Dsmart üyesiyim hdye geçmek istiyorum ama kutuyu değiştirmek istemiyorum; şu anda maxi sd üyesiyim,değiştir kampanyasının dışında nasıl hdye geçebilirim çünkü değiştir kampanyasıyla eski üye olduğum için para ödemeden bazı kanalları açık izleme şansımı kaybediyorum ve hd makine da benim olmuyor.Yardımcı olursanız sevinirim.

yeni üyelik olur anca oda standart yeni yeni üyelerin fiyatından yararlarlanırsınız en fazla.
    giriş 15
    dizi 20
    sinedizi 30
    maxi 45
    mega 55

(maxi ve mega paketlerde ntv smart spor 2 yıl hediye)
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanst

Pek fazla araştırmadan d smart abonesi oldum. Ve abone olduğum gün pişlanlık duydum. nat geo yok, mtv yok, sinema kanalları ise berbat. 24 ay taahhüt yaptım. şimdi iptal ettirirsem bu bana kaça patlar ? daha bir haftadır üyeyim.

müşteri hizmetleriyle görüşmeniz lazım iptal talepleri ve tahüt bozma ücretini
  • quote:

Orijinalden alıntı: autebay

Merhaba.
    Dsmart'a modüllü aboneyim. Modül ve kart direk tv'ye takılı ve bu şekilde izlliyorum. Az önce giriş paketindeki kanalların güncel listesine baktım ve Trt Haber Hd kanalı gelmiş. Sadece bu kanalı manuel olarak tv'ye nasıl ekleyebilirim? Kullandığım tv Samsung 46 D 6500.
    Konu hakkında bilgisi olanlar tarif edebilirlerse çok memnun olurum.

öncelikte tv deki dahili uydunuzu tekrardan tarama gerçekleştirin sonra modülü takın ve online işlemlerden sinyal yenileme yapın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Denish35

quote:

Orijinalden alıntı: autebay

Merhaba.
    Dsmart'a modüllü aboneyim. Modül ve kart direk tv'ye takılı ve bu şekilde izlliyorum. Az önce giriş paketindeki kanalların güncel listesine baktım ve Trt Haber Hd kanalı gelmiş. Sadece bu kanalı manuel olarak tv'ye nasıl ekleyebilirim? Kullandığım tv Samsung 46 D 6500.
    Konu hakkında bilgisi olanlar tarif edebilirlerse çok memnun olurum.

öncelikte tv deki dahili uydunuzu tekrardan tarama gerçekleştirin sonra modülü takın ve online işlemlerden sinyal yenileme yapın

Teşekkür ederim. Az önce nette biraz araştırdım. Turksat 3D test yayını yapan kanalda şu anda Trt Haber Hd yayın yapıyormuş. Turksat 3d zaten bende vardı. Sadece kanalı alıp istediğim sıraya taşıyacağım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Denish35 kullanıcısına yanıt
    müşteri hizmetlerine bi bağlanabilseydim güzel olurdu gerçekten :)
    d smart pazarlama çalışmalarına ayırdığı parayı birazda satış sonrası hizmet için harcasaydı çok memnun olurdum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanst

müşteri hizmetlerine bi bağlanabilseydim güzel olurdu gerçekten :)
    d smart pazarlama çalışmalarına ayırdığı parayı birazda satış sonrası hizmet için harcasaydı çok memnun olurdum.

0850 266 0266 numrayı çevir 2 ye bas 0 a bas tamam
  • Ben maxi hd+sinema hd üyesiyin + internet birarada bize la liga falan hediye değil.
    Yılbaşndan sonra ntv smart için yeni bir fiyat olur mu?
    Ayrıca yılbaşından sonra sinema tv hediyeleri bitiyor.
    Sinema tv + ntv smart beraber almak istesem makul bir fiyat verirlermi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: epsotel

Ben maxi hd+sinema hd üyesiyin + internet birarada bize la liga falan hediye değil.
    Yılbaşndan sonra ntv smart için yeni bir fiyat olur mu?
    Ayrıca yılbaşından sonra sinema tv hediyeleri bitiyor.
    Sinema tv + ntv smart beraber almak istesem makul bir fiyat verirlermi?

O gun gelsin sistemden bakalım

• çok çok acil bir sorum var malum yarın real madridle maç var d smarta geçmek istiyorum. s smart ta giriş paketiyle başlasam ardından maxi pakete çıksam 5 ay sonra desemki ben başlanmış olduğum giriş paketine inmek istiyorum bu mümkünmü başladığımız pakete inebiliyormuyuz. burdaki bayiler inemezsiniz diyor çıkmak var inmek yok diyor. müşteri hizmetleride başlamış olduğunuz pakete büşebilirsiniz diyor. ne yapmam gerek neye inanacağımı şaşırdım bi yardımcı olursanız çok çok memnun kalırım.
    Teşekkür ederim.
  • Slmlar 2 yıl taahhütlü hd ful paketteyim ayda 34 lira ödüyorum eski üyeyim ama yoğun iş tempom yüzünden yayınları hiç izleyemiyorum bu yüzden giriş pakete dönmek istiyorum bu mümkünmüdür dönersem fiyat ne olur sistemden bakabilirmisiniz? kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: imam28

çok çok acil bir sorum var malum yarın real madridle maç var d smarta geçmek istiyorum. s smart ta giriş paketiyle başlasam ardından maxi pakete çıksam 5 ay sonra desemki ben başlanmış olduğum giriş paketine inmek istiyorum bu mümkünmü başladığımız pakete inebiliyormuyuz. burdaki bayiler inemezsiniz diyor çıkmak var inmek yok diyor. müşteri hizmetleride başlamış olduğunuz pakete büşebilirsiniz diyor. ne yapmam gerek neye inanacağımı şaşırdım bi yardımcı olursanız çok çok memnun kalırım.
    Teşekkür ederim.

Hayir inemezsiniz telefon numaranızı verin ben size bir yöntem soleyim ama

• quote:

Orijinalden alıntı: gstmr

Slmlar 2 yıl taahhütlü hd ful paketteyim ayda 34 lira ödüyorum eski üyeyim ama yoğun iş tempom yüzünden yayınları hiç izleyemiyorum bu yüzden giriş pakete dönmek istiyorum bu mümkünmüdür dönersem fiyat ne olur sistemden bakabilirmisiniz? kolay gelsin

Taahhüt bozumu olur ve ceza ödemek zorunda kalirsiniz buda kullanılan tüm infirimlerinizi tek seferde odemeniz demek olur bence yaptirmayin

• quote:

quote:

Slmlar 2 yıl taahhütlü hd ful paketteyim ayda 34 lira ödüyorum eski üyeyim ama yoğun iş tempom yüzünden yayınları hiç izleyemiyorum bu yüzden giriş pakete dönmek istiyorum bu mümkünmüdür dönersem fiyat ne olur sistemden bakabilirmisiniz? kolay gelsin

Taahhüt bozumu olur ve ceza ödemek zorunda kalirsiniz buda kullanılan tüm infirimlerinizi tek seferde odemeniz demek olur bence yaptirmayin

tşk.. peki kapattırmak istiyorum desem indirim yaparlarmı ne yapmamı önerirsiniz?

• Pm attim ilgilenirseniz sevinirim

• quote:

quote:

quote:

tşk.. peki kapattırmak istiyorum desem indirim yaparlarmı ne yapmamı önerirsiniz?

Hic zannetmiyom cunku sozlesme var ortada

• quote:

Orijinalden alıntı: Develi0000

Pm attim ilgilenirseniz sevinirim

Attiginiz pm gelmedi

• Hocam tekrar pm yolladim bi yanlislik olmus

• Merhaba. Ben 2 hafta önce Ttnet'ten, D-Smart + İnternet paketine geçiş yaptım. Yetkili servisteki arkadaş 2, 3 gün içinde geçiş yaparsınız demişti. Tvyi ayarladılar onda sorun yok ancak 2 haftadır üyeliğim onaylanmadı. Zaten adsl ışığı yanıyor, yeni gelen modemi de taktım ama 2 haftadır üyeliğim onaylanmadığı için internete bağlanamıyorum. Müşteri hizmetlerini hergün arıyorum 48 saat içinde onaylanacak yalanıyla oyalamaya çalışıyorlar. Yetkili servise gittim onlar da çok üzgün olduklarını 2 gün önce üye olan kişilerin internetinin onaylandığını benim üyeliğimin neden onaylanmadığını bilmediklerini söylediler. Sonra bir yerleri aradı. Hesap numarası karışmış mı değişmiş mi birşeyler dedi. P.tesi günü onaylanıcak dedi. Bugün Salı gene aradım adam bu sefer isterseniz üyeliğinizi iptal ederiz diyor. Kardeşim çok mu zor şu üyeliği onaylamak?
  • Yalin olacaksa +15 tl yalin internet ucreti ek olarak yansir 86 olur maxi hd + internet + yalin internet

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.