Bildirim
D-Smartını takas etmek isteyen varmı arkadaşlar acil.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
arkadaşım boşver sen d smartı bak ne güzel uydun var d smart alacağına pişman olacaksın en iyisi sen kendine yeni uydun al boşver d smartı yalandan başka birşey deyil benim açtığım konuyu oku (akşam gazetesi) o zaman anlarsın gerçekleri -
d-smart alırsan pişman olmazsın diyorum -
dsmart al keyfine bak güzel kanallar var ayrıca localarda geliyor yakında -
quote:
Orjinalden alıntı: onboardx
dsmart al keyfine bak güzel kanallar var ayrıca localarda geliyor yakında
biraz daha açarmısın arkadaşım ne locası bu -
loca dediği parayı bastır en güzel ve yeni filmleri izle para vermezsen moviesmarttaki 1995 1999 2000 nin filmlerini izleyeceksin demek yani kazık demek yani d smart alma kazıklanma demek ok arkadaşım -
quote:
Orjinalden alıntı: xswordfishx
arkadaşım boşver sen d smartı bak ne güzel uydun var d smart alacağına pişman olacaksın en iyisi sen kendine yeni uydun al boşver d smartı yalandan başka birşey deyil benim açtığım konuyu oku (akşam gazetesi) o zaman anlarsın gerçekleri
digiturk kimin: çukurova
akşam gazetesi kimin: çukurova
anladın sen onu...,
d-şımart o kadar da kötü değil.., ama iyide değil -
aydın doğan yahudisine param gideceğine sonuna kadar çukurovaya gitsin sende bunu anladın demi -
quote:
Orjinalden alıntı: bigknife
quote:
Orjinalden alıntı: onboardx
dsmart al keyfine bak güzel kanallar var ayrıca localarda geliyor yakında
biraz daha açarmısın arkadaşım ne locası bu
localar izle öde sistemli kanallar.Bİr film 4 ytl.Aşağıdaki linkte interaktif loca portalından bir görüntü var:
http://img184.imageshack.us/img184/7582/20062007186xt3ht3.jpg
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onboardx -- 1 Temmuz 2007; 7:53:04 >
-
onboardx resim için teşekkürler bu arada neşeli gençlik de varmış -
D SMARTA HERKES YAKINDA PATLAYACAK DİOLARSANSUİ FREE TV GİBİ YANİ..
BENDE ONDAN ALMAYI DÜŞÜNÜODUM AMA VAZGEÇİRDİLER YANI O YÜZDEN GİDİP ADAM GİBİ Bİ NEXT YA DA GOLDMASTER UYDU ALCAM..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X