öncelikle iyi akşamlar herkese. arkadaşlar benim sorunum bilgisayarımda d sürücümün çalışmıyor olması nasıl oldu: bazı siteleri dolaştıktan sonra oradan virus mu kaptı bilmiyorum ama bilgisayarımın d sürücüsüne ulaşamadım aniden gitti. bilgisayarı tekrar açtım ama yine de olmadı. disk yönetiminden de açtığım zaman hata veriyor.
Bir kaç arkadaşa danıştım onlar da minipe yi tavsiye etti yalnız benim cd sürücü bozuk olduğu için ben cd den çalıştıramıyorum usb den atıcam onu internette bulamadım.
yardım ederseniz çok makbule geçer d sürücümde çok önemli bilgiler var onları olmam lazım..
şimdiden sağ olun arkadaşlar...
genelde virüsten oluyor. Banada oldu birkaç keZ. Ben uğraşmayı sevmediğim için combofix le tüm diski taratiyorum o bu tarz sistem hatalarını ve virüsleri hallediyor.
Acaba komut istemi ile erişebiliyormusunuz ?
içinde bilgilerin varsa ilk olarak hdd'yi başka pc'ye takıp kontrol edin verilerinizi kurtarın
harici diske taktım yine aynı hatayı veriyor. komut istemi ile erişmeyi denemedim çünkü harddiskin bir adı yok c ya da d gibi bu minipe tarzı programlar hakkında bilginiz var mı. ya da başka ne yapabilirim...
hocam dediğini tam olarak anlayamadım nette biraz araştırdım ama bulamadım. nasıl yapacağım.ayrıca benim bilg. win7 yüklü ve cd sürücüm çalışmıyor. nasıl yapacağım...