Samsung 80 GB 7200 RPM 2MB bir HDD kullanıyorum. C ve D olmak üzere 2 partition olarak ayrıktı. C de sistem ve D' de de Müzik,Oyun Program v.b. çok önemli dosyalarım vardı. Dün akşam Online Quake 3 oynuyordum bilgisayarım kitlendi. Bende Power Düğmesine basılı tutarak kapattım yattım. Bugün bilgisayarı açtığımda D diskine giremedim ve Bu Disk Biçimlendirilmemiş dedi. Ve biçimlendirme istiyor. Ben bu D partition' ınını normale nasıl çevirebilirim ? Yada bu bahsettiğim D partition' ınından dosyalarımı nasıl kurtaracağım ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum...
arkadaşım şunu bir dene.D ye sağtıkla özellik de ordan araçlara tıkla şimdi denetle de çıkan pencerede iki kutucuğuda işaretle bakalım kurtarabileckmi.
Denedim Ama Hiçbir işlem yapmıyor :(
quote:
Orjinalden alıntı: İntel35
arkadaşım şunu bir dene.D ye sağtıkla özellik de ordan araçlara tıkla şimdi denetle de çıkan pencerede iki kutucuğuda işaretle bakalım kurtarabileckmi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme