Şimdi Ara

D sürücüsü boyut problemi yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar... Yaklaşık 1 ay önce vatandan lenovo z510 bilgisayar aldım.. Sorunum şu ki aldığımda d sürücüsünün boyutunu yükseltmediler, garanti sorun çıkarıyormuş diye... şimdi yaklaşık 300 gb olması gereken D'nin boyutu 25 gb görünüyor.. Nasıl yükseltebilirim boyutunu bilen arkaşalar yardımcı olursa sevinirim.. teşekkürler şimdiden yardımcı olmaya çalışanlara..

• boyutu nasıl yükselticekler onu anlamadım ben. özelliklerde ne yazıyorsa onu vermesi gerekir
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmlhyt

boyutu nasıl yükselticekler onu anlamadım ben. özelliklerde ne yazıyorsa onu vermesi gerekir

ya ben de anlamıyorum aslına bakarsan sürücü oluşturma falan da diyolar galiba bu olaya... bilgisayarımın kapasitesi 750 gb olması lazım ama değil c sürücüsü 425 gb d sürücüsü ise 25 gb görünüyo e 750 olması lazım ama nasıl yapabilirim.. daha açıklayıcı olmuştur umarım kusura bakma pek aram ii değil bu konuyla :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: smokingkills07

quote:

Orijinalden alıntı: kmlhyt

boyutu nasıl yükselticekler onu anlamadım ben. özelliklerde ne yazıyorsa onu vermesi gerekir

ya ben de anlamıyorum aslına bakarsan sürücü oluşturma falan da diyolar galiba bu olaya... bilgisayarımın kapasitesi 750 gb olması lazım ama değil c sürücüsü 425 gb d sürücüsü ise 25 gb görünüyo e 750 olması lazım ama nasıl yapabilirim.. daha açıklayıcı olmuştur umarım kusura bakma pek aram ii değil bu konuyla :D

vatandan aldıgına göre sıfır aldın. alırken sistem özelliklerinde 750 gb yazıyorsa 750 gb olması gerekir. aksi durumda geri iade edebilirsin. bilgisayarıma sag tıkla yönet de ordan disk yönetimine gel. c ve d toplam kaç gb gözüküyor.

• bilgisayarım sağ tuş yönete tıkla.

yönette disk yönetimi var.

oranın ekran görüntüsünü burada paylaş.

daha sağlıklı yardım alırsın. burada birkaç kişiden yorum almadan herhangi bir şey değiştirme.

yönette yaptığın değişiklikler yanlış yaparsan sıkıntı yaratabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceo-tr

bilgisayarım sağ tuş yönete tıkla.

daha sağlıklı yardım alırsın. burada birkaç kişiden yorum almadan herhangi bir şey değiştirme.

valla arkadaşlar öncelikle hepinizden özür diliyorum uzun zamandır girmediğimden foruma ben bu konuyu tamamen unutmuşum... size de cevap yazmadım bu yüzden halletim bi problem kalmadı.. aldığım bilgisayarın özelliklerini yanlıs biliyormuşum kusura bakmayın tekrardan..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: smokingkills07

quote:

Orijinalden alıntı: ceo-tr

bilgisayarım sağ tuş yönete tıkla.

valla arkadaşlar öncelikle hepinizden özür diliyorum uzun zamandır girmediğimden foruma ben bu konuyu tamamen unutmuşum... size de cevap yazmadım bu yüzden halletim bi problem kalmadı.. aldığım bilgisayarın özelliklerini yanlıs biliyormuşum kusura bakmayın tekrardan..

bişeylerin yanlış oldugu belliydi zaten. ama tekrar foruma girip özür dilemende senin büyüklüğündür. helal olsun valla.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.