Şimdi Ara

D sürücüsü dokunulmazlık kazandı :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar D sürücüsünde birsürü oyunumuz vardı..arkadaş ağda paylaşım verirken ne yapmışsa hdd de D sürücüsü olan oyunlar kısmı görümüyor..izinlere felan girmiş..şimdi ne yapmalıyım...işletim sistemi vista....şimdiden yardımlarınıza teşekkür ederim...

Saygılar KGK

Arkadaşlar bu arada konuyu açtıktan sonra gönderi tıkladımmı hata verdi göndermemiştir diye aynı konuyu tekrar tekrar açtım yanlışlıkla...bu hatam için özür dilerim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KGK -- 6 Mart 2008; 14:01:48 >

• bir sorunumuz oldu 3 saat önce yazdım millet okumuş geçmiş bir kişi sorunu anlamaya bile çalışmamış.. kim ne derse desin donanım haber teknik yardımı eskisi gibi değil.. bunla kaçtır sorunumu yazıyorum çözüm bulabilen yok..

hani ziyaretçi üyelerden yakınıyorum ama artık adminlerde de hareket yok iki tane konu açtım vscript hatası yüzünden yanlışlıkla silinmesi için ricada bulundum onları bile okuyup silme girişiminde bulunmamış arkadaşlar sağolsunlar yani oturup küfür yazasm yada gereksiz gereksiz yazılar yazsam admin lerimiz evlere şenlik bulana aşk olsun....

bu arada ben sorunumu düzelttim.... sürücüye sağ click güvenlik sekmesinden gelişmişe girip ordan da kullanıcı adımızın olduğu yere tam denetim izni veriliyor...

Saygılar KGK
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.