Şimdi Ara

D sürücüsüne yükledğim bazı oyunlar açılmıyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
6.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Tr_Turk

Arkadaşlar sorunu çözen varmı aynı dururmu bende yaşıyorum
    Bu arada 8 yıl önceki bir konuma cevap yazmışsınız. O zaman ki donanım ve bütçem iyi değildi. Artık böyle bir sorun kalmadı. Steam, origin gibi marketlerde istenirse D sürücüsüne kurulma özelliği eklendi. Benim de sistemimde donanımsal olarak oldukça yükseldi. 8 yıl önce muhtemelen 60 ya da maksimum 120 GB ssd kullanıyorumdur. Şimdi c sürücüsü 500 GB m2 ssd, D sürücüsü ise 2 adet 500 GB ssd Raid 0. O zamandan bu zamana çok şey değişti. Sizin şimdi zamana istinaden yaşadığınız nedir tam olarak ? Ona göre cevap vereyim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: afsinedremitli

Bu arada 8 yıl önceki bir konuma cevap yazmışsınız. O zaman ki donanım ve bütçem iyi değildi. Artık böyle bir sorun kalmadı. Steam, origin gibi marketlerde istenirse D sürücüsüne kurulma özelliği eklendi. Benim de sistemimde donanımsal olarak oldukça yükseldi. 8 yıl önce muhtemelen 60 ya da maksimum 120 GB ssd kullanıyorumdur. Şimdi c sürücüsü 500 GB m2 ssd, D sürücüsü ise 2 adet 500 GB ssd Raid 0. O zamandan bu zamana çok şey değişti. Sizin şimdi zamana istinaden yaşadığınız nedir tam olarak ? Ona göre cevap vereyim.

Alıntıları Göster

Hocam 10 yıllık bir konuya yazıyorum bende :D. Bende de aynı sorun var.

Steam'de ki oyunlar açılıyor ama Microsoft Store'de ki hiçbir oyun açılmıyor. Windows SSD'ye kurulu ben oyunları HDD'ye kurmaya çalışıyorum. Origin'de ki 1-2 oyun da yapıyor. Forza 4 oynamak istiyorum, ekrana logo gelip kapanıyor. Çözümüne baktım ama bulamadım. Yani çoğu kişi Windows'u SSD'ye kurar oyunları HDD'de oynar, onlarda öyle bir sorun olmazken bizde neden oluyor. Tek çözüm format atıp Windows'u HDD'ye kurmak mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Satürnlü06 -- 15 Ekim 2020; 3:17:38 >

• c diskinde Direct X Tamamıyla kurulu olup d diskinde kurulu olmamasından kaynaklanıyo olabilirmi acaba? Sorunu çözdüyseniz nasıl yaptıüınızı anlatabilirmisiniz bendede halla oluyor denemedim D ye direct x kurmayı

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.