Şimdi Ara

D SUV tavsiye (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
0
Favori
8.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

tabi canım, ona bakarsan mercedes e bile passatın konforunu veremiyor! abarttığımı düşünüyorsan bir vw yada passat forumuna gir. adamlar passatı e serisi ile 5 serisi ile kıyaslayacak kadar kendilerinden geçmiş durumdalar.

• texjrwillerjr T kullanıcısına yanıt
    E serisi nerden çıktı? Premium olmayan tüm d sınıfı ve c sınıfı suvlardan daha konforlu passat diyorum. Bunun neresi abartı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tavsiyem tiggo 8 c suv ise tiggo 7 saglamligi konusunda soru işareti olanlar youtube tiggo 7 yazarlarsa rusyada yıllardır kullanıldığını taş gibi durduğunu görebilirler omoda 5 ncap testi de mevcut 5 yıldız bizler de çoluk çocuğumuzu bindiriyoruz daha önce bende 2 alman 2 Japon 2 güney koreli arac sahibi oldum diğerlerinden geri kalır yanı yok hatta fazlası var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt

ben de onu diyorum, en basiti superb bile passattan daha konforlu.

• premiumlar dışında d suv segmenti de d sedan gibi azalarak bitecek bana kalırsa. ne kadar konforlu olurlarsa olsunlar şehir içinde pratik değiller.
    xtraili ben de inceledim, passatla kıyaslayınca direkt inmiştim. kodiaq o paraları hak etmiyor rakipsiz sanıyor kendini o klasmanda ama eskimiş yüzüyle olağanüstü paralar.

aynı model yılı aynı donanım seviyesinde superb, passattan konforlu mu sizce?

• kamyonlarkavuntaşır kullanıcısına yanıt

bence öyle,

Superb biraz daha geniş, süspansiyonu biraz daha yumuşak. Biraz daha konforlu olabilir. Ben genel kalitesinin biraz daha düşük olduğunu gördüm ve son tahlilde passat’ı seçtim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt

hayırlı, uğurlu olsun, kazasız belasız kullan. kötü seçim değil.

• Para sorun değilse kia sorento hyundai santa fe
    Daha az paran varsa xtrail
    Daha az paran varda tiggo 8 pro max

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kimbehicayy kullanıcısına yanıt
    İlk satırda yer alan araçlar Kore menşei malum fiyat olarak da 3mn, bu rakamları vermektense Japon muadili veya PSA veya VAG serisi araçlar olmaz mı SUV olarak tabi

• akuruk kullanıcısına yanıt
    Hocam şu anda bu ilk 2 sıradaki araçların türkiyede rakibi muadili yok 3m bütçe ile x1 i gözüm görmez sorento alırım bu araçlar kodiaq ve xtrail den çok daha üstün 245 hp 4 çeker birçok özelliği ile gerçek jip diğerleri gibi suvcuk değil

Komşu ülkenin Subaru forester ve soltera muadil olamaz mı. Bir de 4*4 olunca yakıt ve MTV fazla olur mu acaba

Araçlar hibrit yakıt gayet makul ve çok güçlü araçlar forester 2. Elde üzebilir ayruca deiğiniz yalıt mtv olayı 2 3 kat daha fazla foresterda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimbehicayy -- 1 Temmuz 2024; 6:30:49 >
    Hocam SUV lardan yazdığınız araçları kullandınız mı Kore, Japon,Alman vb ülkelerin markalarından öne çıkanlar hangisi olurdu.

• d suv larda fazla seçenek yok ayrıca fiyatı çok kritik bir seviyede biraz daha verip 2. el premium alınabiliyor, bu da kafa karıştırıyor. Tiggo 8 bu konuda çok iyiydi sağolsunlar onun fiyatınıda vergiyle yükselttiler.

• dermeister01 kullanıcısına yanıt
    2.el den kasıt nedir piyasayı biraz daha gözlemek mi gerekiyor acaba

• 4x4 ler de Kia Sorento daha önde duruyor ama fiyatları 3mn dan başlıyor 2.el almak da mantıklı mı acaba.

• Forumda kimileri Kore markalarına mesafeli ama japon, Alman vb aratmıyor sanki

Şunu demek istiyorum adam gibi D SUV almak için 2.5 milyon tl yi gözden çıkarmak lazım. ama o paraya çıkınca çok temiz BMW 3 serisi yada Mercedes C180 alabiliyorsun. Gel de çık işin içinden

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.