Şimdi Ara

D vitamini değişimim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
2.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar 4-5 ay önce yaptırdığım tahlilde D vitaminim aşırı düşük çıkmıştı, şimdi bu haftalar yaptırdığım tahlilde de aşırı yüksek çıkmış;

Önceki tahlil;

25-Hidroksi vitamin D 8.6 ng/mL 14-49.8

Şimdiki tahil;

25-Hidroksi vitamin D 53.7 ng/mL 14-49.8

Yükselişe bakın, ortadaki değer vitamin değeri, sondakiler de normal değerler

Sizce bu artış normal mi anormal mi?

• Hocam bende de düşük çıktı geçtiğimiz haft devit verdi doktor sen Damla’yı günde kaç damla olarak kullandın fazla mı kullandın? Bana haftada 1 şişe biticek dedi bu gidişle bende fazla d vitamini olucak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gunese cikonca derinde olusuyor zaten d vitamini parayla alirsan birde dogal olarak cok cikar sonra bobrekleri eline alirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Auckland kullanıcısına yanıt
    hocam bende devit kullanıyorum. ama gunde 5 damla çay, su veya ekmeğe damlatıp mideye atıyorum. 5 damla fazlası zararlı degıl mı? reçeteye göre hareket ettim ben.
  • birader d vitamin demek güneş ışığı demek. 4-5 ay önce güneş mi vardı ki alacan tabi fark olacak. yaz aylarında ekstradan d vit kullanmayın dışarı çıkıp 10 dakka yürüyün değerlerinizi normale çeker.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bidüsün -- 19 Mayıs 2018; 1:42:49 >
  • bidüsün kullanıcısına yanıt
    adam haklı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iam

hocam bende devit kullanıyorum. ama gunde 5 damla çay, su veya ekmeğe damlatıp mideye atıyorum. 5 damla fazlası zararlı degıl mı? reçeteye göre hareket ettim ben.
    Hocam ben 30 damla atıyorum o zaman benim agzıma mıcılacak :D sonuçlara doktor ne dedi? Fazla kullanmışsın falan mı dedi. İyi de ben anlamadım eczacı bana 50 damla dedi hocam Bi yanlış olmasın 5 damla dan ne olcak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Auckland kullanıcısına yanıt
    Hocam ben doktora gittim ancak ilaç vermedi. Bende araştıra araştıra bunu buldum. Sindirim problemim vardı, şuanlık ilac düzenli kullandığımdan beri sorunum kalmadı.

şu site de günlük kullanımları belirtiyor. ben günde 5 damla, 75 gün kullanacağım meselahttps://www.ilacrehberi.com/v/devit-3-15-ml-damla-8b9f/kt/nasil-kullanilir/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Auckland

Hocam ben 30 damla atıyorum o zaman benim agzıma mıcılacak :D sonuçlara doktor ne dedi? Fazla kullanmışsın falan mı dedi. İyi de ben anlamadım eczacı bana 50 damla dedi hocam Bi yanlış olmasın 5 damla dan ne olcak

Alıntıları Göster
    Devit 3 damla alıyosan 30 damlada 4000 ui var, kendi prospektüsünde 4000 ui için limit gibi bi şey diyodu yanlış hatırlamıyosam. Ben de günlük 4000 ui alıyorum.
  • 53 aşırı yüksek değil. Bazı doktorlar tüm yıl 80 tavsiye ediyorlar. 120 nin altına yüksek demeyenler bile var. Zamanında çok overdose vitamin d aldım hiç bir şey olmadı :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fazla çıktıysa kullanmayı bırakın. Zaten tekrar düşeceği için normal değere gelecek. Aşırı fazla olmadığı sürece zararı yok.

• devitleri sise sise iciyorum hala normal degere cikmadi
  • Şuan değerin iyi görünüyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • D vitamini düşüklüğü saç dökülmesi yapar

• DEvit ampul 300.000 ünite içeriyor. Çok değil mi?
  • Ben bu devit damlayı belli bir rutinde kullanmıyorum. Saatleri değişiyor. Bazı günler atlıyorum. Aç karnına 9 damla alıyorum. Bu şekildeki kullanımda etkisi olur mu? Boşa kullanmıyorumdur umarım. Aynı şekil b12yi de düzensiz kullanıyorum.
  • değerin artınca fark oldumu sende
  • Benim değer 30 du.Ben 2 güne bir 10 damla devit kullanıyorum.Ayrıyetten en az 1 saat güneş ışığı alıyorum.Hem güneş hem devit sakata getirir mi bizi ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.