Bildirim
D2 arka far sökümü?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
dostum arabanın içinde tam stopların arkasında siyah kauçuk tapalı bir delik var. Stepneyi sökerken kullandığın avadanlığın içindeki plastik küçün boru şeklindeki anahtar ile kauçuk tapanın altında bulunan saplamanın somunun sökmen lazım. dikkat et. somunu sökmek kolay ama oradan çıkaramadan içeri düşürürsen sıkıntı yaratabilir. bilgine ;) bu arada sorabilirmiyim led stop nereden buldun? nasıl birşey merak ettim -
quote:
Orijinalden alıntı: strongholdman
dostum arabanın içinde tam stopların arkasında siyah kauçuk tapalı bir delik var. Stepneyi sökerken kullandığın avadanlığın içindeki plastik küçün boru şeklindeki anahtar ile kauçuk tapanın altında bulunan saplamanın somunun sökmen lazım. dikkat et. somunu sökmek kolay ama oradan çıkaramadan içeri düşürürsen sıkıntı yaratabilir. bilgine ;) bu arada sorabilirmiyim led stop nereden buldun? nasıl birşey merak ettim
http://thumbs1.ebaystatic.com/d/l225/m/mhpYixMZ-NAsSjF8cbxic4w.jpg
çok sağol hocam denicem. örnek olarak göstermek gerekirse üst resimdeki gibi. dipleri farklı tabi.
-
bol şans. birde led ampuller güzelmiş. satın alma linkini paylaşabilirmisin?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X