Şimdi Ara

D4-D lere ChipTuning... (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
261
Cevap
1
Favori
30.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: acu___men
    anladığım kadarıyla LPI moduller daha çok alt devirde etkili ancak IP modüller üst devirlerdede etkili.

peki yeni corolla 1.4 d-4d için IP modül varmı?

Dimsport da malesef yok..
  • Masum olduğumu kim söyledi

İster dikkat et ister etme benden abi tavsiyesi,"20 li yaşların başında" diye boşuna yazmadım..

quote:

@esmerce

sende çok masum değilsin bu konuda.

quote:

Orjinalden alıntı: esmerce

quote:

anladığım kadarıyla LPI moduller daha çok alt devirde etkili ancak IP modüller üst devirlerdede etkili.

peki yeni corolla 1.4 d-4d için IP modül varmı?

Yüksek hız performansını arttırmak istiyorsun yani.

Hızı çok seviyorsun çoook!

20 li yaşların başında yaşadıklarımı düşündükce "annemin duaları herhalde" diyorum,aman dikkat.

• hocam simdi son durum nedir kendimiz mi takabiliyoruz izmirdeyim ben ve taksitli fiyat nedir ?
  • kendin kolaylıkla takabiliyorsun..Şehir dışına taksitli fiyat seçeneği sunamıyoruz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChipTuning Uzmanı

kendin kolaylıkla takabiliyorsun..Şehir dışına taksitli fiyat seçeneği sunamıyoruz..

kredi kartiyladami?
  • ceyhun LPI rapid modülmü taktırıcaksın yaris ine?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acu___men -- 9 Ekim 2008; 20:22:45 >
  • Yakında ürünü gittigidiyordan satışa sunacağım..Arzu eden arkadaşlar bu yöntemle satın alabilirler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

hocam simdi son durum nedir kendimiz mi takabiliyoruz izmirdeyim ben ve taksitli fiyat nedir ?

zaten uçuyor araban
  • hangi ürünü?

quote:

Orjinalden alıntı: ChipTuning Uzmanı

Yakında ürünü gittigidiyordan satışa sunacağım..Arzu eden arkadaşlar bu yöntemle satın alabilirler..
  • herhangi bir dimsport ürününü..
  • quote:

ceyhun LPI rapid modülmü taktırıcaksın yaris ine?

en ucuzu hangisiyse artik
  • quote:

Orjinalden alıntı: utkucay

quote:

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

hocam simdi son durum nedir kendimiz mi takabiliyoruz izmirdeyim ben ve taksitli fiyat nedir ?

zaten uçuyor araban

cant lastik değisim yapicam 5000 km falan sonra 205 50 16 yapacağim icin ayni performansi yakalamam lazim chiple
  • Online satın almak isteyen arkadaşlar için

http://urun.gittigidiyor.com/Dimsport-Rapid-LPI_W0QQidZZ13036857
  • merhaba chip tuning uzmanı belki yeri degil ama ben makyajlı ford focus almayı istiyorum geçen gün test etme imkanı buldum.performans olarak pekte istedigim gibi degildi.bana bu aracı gaza bastıgımda koltuga yapıştırcak hale getirmek ne kadara mal olur?
  • sadece 500 ytl..
  • Güncel..
  • Merhaba,

Ben ankara da yaşıyorum. Yeni kasa corolla sahibiyim. Eski kasa yeni kasa arasında fark var mı? Box uygulaması olarak, soketler veya yazılım değişiyor mu? Takıp sökmenin çok kolay olduğundan bahsediyorsunuz ancak soket yerlerini bulup karıştırmadan takabilir miyiz? Çünkü motoru açtığımda herhangi bir soket girişi göremedim, bir tane mi birden fazla mı soket girişi var bilemiyorum. Ayrıca edinmek için illa İstanbul da mı olmalıyız. Ankara da temsilciniz yok mu?
  • Az önce forumda dolaşırken Turbuşarjlı araçları doğru kullanımı adlı konuda bi arkadaş motor üzerinde yapılan bu değişikliklerin motor hararetini artıracağından, parçalara daha fazla güç ve torktan kaynaklanan yük bineceğinden daha çabuk aşınacağından bahsetmiş, bunun yanında mutlaka motor aksamının da yapılan bu değişikliklere göre aksamının değiştirilerek güçlendirilmesini yani hard tuning de yapılması gerektiğini söylemiş. Bu konuda da bilgi verirseniz sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gakbas

Merhaba,

Ben ankara da yaşıyorum. Yeni kasa corolla sahibiyim. Eski kasa yeni kasa arasında fark var mı? Box uygulaması olarak, soketler veya yazılım değişiyor mu? Takıp sökmenin çok kolay olduğundan bahsediyorsunuz ancak soket yerlerini bulup karıştırmadan takabilir miyiz? Çünkü motoru açtığımda herhangi bir soket girişi göremedim, bir tane mi birden fazla mı soket girişi var bilemiyorum. Ayrıca edinmek için illa İstanbul da mı olmalıyız. Ankara da temsilciniz yok mu?

Box ın soketi motor korumasının altında çok kolay biryerde ve karıştırma riskiniz hiç yok..çünkü aynı soketten 2. bir tanesi yok..

Kendiniz takabilrisiniz gayet kolay..

Chiptuning için eğer karar verirde gel derseniz ben kendim çıkar gelir Chiptuning işlemini gerçekleştirrim..

• quote:

Orjinalden alıntı: gakbas

Az önce forumda dolaşırken Turbuşarjlı araçları doğru kullanımı adlı konuda bi arkadaş motor üzerinde yapılan bu değişikliklerin motor hararetini artıracağından, parçalara daha fazla güç ve torktan kaynaklanan yük bineceğinden daha çabuk aşınacağından bahsetmiş, bunun yanında mutlaka motor aksamının da yapılan bu değişikliklere göre aksamının değiştirilerek güçlendirilmesini yani hard tuning de yapılması gerektiğini söylemiş. Bu konuda da bilgi verirseniz sevinirim.

Bizim yapacağımız işlem %20 çerçevesinde olduğundan motorun yağlama soğutma gibi önemli dolaşım sistemlerinin kapasiteleri dahilinde kalmaktadır..Ne bir Erken aşınma ne daha fazla hararet söz konusu değildir..
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.