Şimdi Ara

D4-D lere ChipTuning... (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
261
Cevap
1
Favori
30.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam Anakarayada bir şube açsanıza şimdi İstanbulamı gelelim veya Anakarada senin bu parçalardan takan yokmu Bilgi verirsen sevinirim.
  • Siz kararıınzı verin biz ankarayada geliriz..
  • tamam hocam ben taktırma aşamasında sana haber veririm saolasın.
  •  D4-D lere ChipTuning...

Yeni dükkanım tüm siteye hayırlı olur inş..
  • Benim 2008 D4D comforta powerbox taktım daha doğrusu Mehmet Gazihan kardeşimiz yardımcı oldu box garantisi devam eden 2.el digital rapid marka boxmuş hafif ısınınması dışında sorunsuz çalışıyor kendisi aracı boxlu ve box olmadan dyno da ölçtü sonuçlar box olmadan 87bg boxlu 103bg boxu taktıktan sonra ş.içinde 100km yaptım motoru fazla sıkıştırmadan kullanıyorum inşallah mazot pompasına bişey olmaz 3.4vites ara hızlanmalar mükemmel ciddi anlamda tork ve beygir gücü artışı oldu 1.vitesteki hantallık en az seviyeye indi araba pire gibi kalkıyor yakıtta da düşme gözlemliyorum bakalım bir depo ile kaç km yapıcak Mehmet Gazihan kardeşime teşekkür ederim.

• sayın STRONG1

dediğiniz gibi ise bu box gayet başarılı , 16 HP fark edilir bir beygir güç artışı.. vites aralarındaki ivmelenmelerde fark edilir derecede diyosunuz , denemek lazım..
    werdiğiniz bilgiler için teşekkürler...
  • quote:

motoru fazla sıkıştırmadan kullanıyorum inşallah mazot pompasına bişey olmaz

Chip tuning ile mazot pompasının ömrü açısından doğrudan bir bağlantı yoktur hatta box tuning mazot pompanızın ömrünü uzatmaya yardımcı olur. Mazot pompasının bozulmasında en büyük etkenler

+ Çok kötü yakıt kalitesi.
    + Aracın sürekli az yakıtla kullanılması sonucu mazot pompasının aşırı çalışması.
    + Aracın sürekli az yakıtla kullanılması sonucu mazot pompasının pis mazot çekmesi.
    + Sürekli alt ölü devirlerde hızlanmaya çalışmak sonucu mazot pompasının toleranslar dışında çalışmaya zorlanması.
    + Sürekli çok yüksek devirlerde kullanma sonucu mazot pompasının yine toleranslar dışında çalışmaya zorlanması gelir.

Kaliteli yakıt kullanın, depoyu çeyrek altında kullanmayın, yakıt katkısı kullanın ve şehir içinde alt devirlerde hızlanmaya çalışmayın.

• quote:

Orjinalden alıntı: STRONG1

Benim 2008 D4D comforta powerbox taktım daha doğrusu Mehmet Gazihan kardeşimiz yardımcı oldu box garantisi devam eden 2.el digital rapid marka boxmuş hafif ısınınması dışında sorunsuz çalışıyor kendisi aracı boxlu ve box olmadan dyno da ölçtü sonuçlar box olmadan 87bg boxlu 103bg boxu taktıktan sonra ş.içinde 100km yaptım motoru fazla sıkıştırmadan kullanıyorum inşallah mazot pompasına bişey olmaz 3.4vites ara hızlanmalar mükemmel ciddi anlamda tork ve beygir gücü artışı oldu 1.vitesteki hantallık en az seviyeye indi araba pire gibi kalkıyor yakıtta da düşme gözlemliyorum bakalım bir depo ile kaç km yapıcak Mehmet Gazihan kardeşime teşekkür ederim.

Çok teşekkürler..

Kazasız Belasız Sürüşler..

• quote:

Orjinalden alıntı: acu___men

Hayırlı olsun.

son hızıda test edebilirsen yazarsın umarım.

Çok sağol acumen.

quote:

Orjinalden alıntı: STRONG1

Benim 2008 D4D comforta powerbox taktım daha doğrusu Mehmet Gazihan kardeşimiz yardımcı oldu box garantisi devam eden 2.el digital rapid marka boxmuş hafif ısınınması dışında sorunsuz çalışıyor kendisi aracı boxlu ve box olmadan dyno da ölçtü sonuçlar box olmadan 87bg boxlu 103bg boxu taktıktan sonra ş.içinde 100km yaptım motoru fazla sıkıştırmadan kullanıyorum inşallah mazot pompasına bişey olmaz 3.4vites ara hızlanmalar mükemmel ciddi anlamda tork ve beygir gücü artışı oldu 1.vitesteki hantallık en az seviyeye indi araba pire gibi kalkıyor yakıtta da düşme gözlemliyorum bakalım bir depo ile kaç km yapıcak Mehmet Gazihan kardeşime teşekkür ederim.

• Güncel..
  • Güncel
  • 2007 model 1.4 dizel corolla var 90 hp , 115 hp ye çıkabilir mi?
    Ne kadara mal oluyor?
  • Evet 110-115 hp alabiliyoruz Chiptuning ile aracınızdan..500 ytl ye..
  • güncel..
  • toyota için

http://www.solware.co.uk/car-performance-chips/toyota-performance-module.shtml

http://dieseltuner.co.uk/toyota.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acu___men -- 28 Ağustos 2008; 11:57:47 >
  • 2008 yeni kasa corollalara chıptuning yada box yaptırmayı dusunuyorum.

Fiyatları ne kadar ve guc artısı ne kadar?

Tesekkurler...
  • Chip tune uzmanı arkadaş auto show da sizin yaptığınız bir box tuning işlemini okudum ve dyno verilerini gördüm fakat sizin dediğiniz gibi 500-600 devir max torkta düşmüyor en fazla 200 devir .
    Gözüken orijinalde torkun ve güç grafiklerininyukarı ivmelendiği yere paralel olarak box lı verilerde ivmeleniyor .
    Bu sizin vaatlerinizle uyuşmuyor.Araçta jtd doblo idi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: UnreaCHaBLe

2008 yeni kasa corollalara chıptuning yada box yaptırmayı dusunuyorum.

Fiyatları ne kadar ve guc artısı ne kadar?

Tesekkurler...

Chiptuning daha ucuz ve daha etkili..500 ytl kadar ödersiniz yaklaşık 110 hp lere ulaşır aracınız..
  • quote:

Orjinalden alıntı: froster2006

Chip tune uzmanı arkadaş auto show da sizin yaptığınız bir box tuning işlemini okudum ve dyno verilerini gördüm fakat sizin dediğiniz gibi 500-600 devir max torkta düşmüyor en fazla 200 devir .
    Gözüken orijinalde torkun ve güç grafiklerininyukarı ivmelendiği yere paralel olarak box lı verilerde ivmeleniyor .
    Bu sizin vaatlerinizle uyuşmuyor.Araçta jtd doblo idi.

araçdan araca farkeder..bunu deneyerek yaşıyabilirsiniz..
  • bu işin sırrını bilimsel olarak açıklayabilecek olan var mı aranızda? Bu %25 gücü neden Toyota/Citroen/vs. kullanmıyor bu kadar basitse bu iş? Motora uzun vadede etkileri neler beynin programını değiştirmenin? Olay iddia edildiği gibi sadece emisyon değerleri ile mi ilgili?

Toyota bu fiyatlarla 1.4 d4d'i 110 bg olarak satsa dağıtır ortalığı, bir gariplik var bu işte.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.