Şimdi Ara

d500 aldım----ama 1-2 sorum olacak ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaslar dün yeni tel aldm d500 ama 1-2 sorum olacak..
    (ilkönce ilgilenen arkadaslara söyliyim 670 e basarı etiketli ankaradan aldım.)
    telefon hakkındaki ilk izlenimlerimi aktarıyım: cogu özelligi bana yetecek kadar hatta bazen fazlası war ..
    ama önemli ,en azından kullandıgım 1-2 özellik yok birincisi radyo ikincisi nokiadaki gibi tercih secme olanagın yok yani birtek sessiz moda alabiliyosun.video tam ekran olmuyo.ve tabiki hafıza artmıyor ama bana yetecegini umuyorum bu hafızanın bir de hafıza kartlı telefonlarda arkadasların telefonlarını kullanırken hafıza cok dolu olunca bi foto acmak icin 5 sn fln bekliyosunuz en azından d500 de öyle bi derdim olmıcak...
    herneyse asıl sorum su : daha öncede bu forumlarda da okumustum bu problemi baskalarından.dün arkın teli ile kızılötesiyle foto göndermeye calıstım veri alınsın mı diye soruyor ondan sonra arkın telde veri gönderme tamamlandı diyor fakat bana birsey gelmiyor .. bunun yok mudur bir cözümü??
    henüz bilgisayarla veri alısverisi yapamadım cünkü bluetooth aparatım henüz yok.
    bir ikinci sorum da su olcak mms,gprs ayarlarını nerden yapabilirim(turkcell) cünkü yine burda okumustum 2222ye msj atınca öyle bi model tanımıyolarmıs..

cewaplarınız icin simdiden sagolun arkadaslar herkese kolay gelsin ....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win 3.1 Kullanmış Olan Var mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.