Şimdi Ara

philips 107 p aldım 2 tane sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar forumu da iyice meşgul ettikten sonra philips 107P almaya karar vermiştim ama samsung 757MB kafamı karıştırıyordu

her neyse şu anda sipariş vermek üzereyim gettirteceğim yerde servis felan açısından philips daha yaygın olduğu için ve bir çok kişi philips aldığından adam bana philips önerdi aklıma yattı ama

daha önce okuduğum 107 p deki çift çizgi olayı biraz midemi bulandırıyor (mecaz olarak ) 2 monitörde aynı fiyat

acaba bana o çizgiler hakkında biraz bilgi verirmisiniz sizce ben 757 mb mi yoksa 107 p mi almalıyım

• tavsiyem Samsung al
    107p alacak olursan
    flat tüplerde iki çizgi görürsün bir süre sonra alışırsın
  • walla arkadasım benim arkadaşlarımdan da samsung alan var ve adamlar hiç de memnun degil ben sana philps i öneririm (tamamen kendi düşüncem )
  • arkadsım nerde oturuyosun ve ne kadar fiyat veridler sana..
    belki ben sana daha ucuz alabilrim (samsungu)alısveris yaptıgım bir toptancı varda...
    mecidiyekoyde yerin adını vermiyim de reklam olmasın + toptan fiyattan vermezlerkolay kolay..
    ama alacagın yer uzaksa philips al tek artısı yerinde sevis vermesi..
  • Bence samsungun goruntu kalitesi cok cok guzel bi monitor .Bİ bilisayarcida yaklasik 15 tane deisik cesit ve marka flat acık vazıyette ıdı ve samsung aralarında baız bı sekılde sırıtacak kadar guzel goruntu verıyodu bence.
    Bı monıtor ne kadar sık bozulurkı sıf servısı ıyı dıe phılıps alcaksın kırkyılda bır bozulur ondada yerınde servıs yapcagına tası servıse olsun bıtsın..
    Bende samsung 700s var 3 senedır kulanıyorum anca 1 hafta once bozuldu sımdı samsung Mb alcam bende 1 haftaıcınde
  • alacağım yer çok uzak ben antakyalıyım

galiba ben de philips alacam tamamen şekillenmeye başladı hele de xsario dan sonra
  • kdv dahil 270 $ alıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu arada teklifin için saol ETA
  • Eta bende lc almak ıstıom banada gecerlımı bole bı durum :)
  • LCD monıtor demek ıstemıstım.
    Ya bu arada mesajları edit etme yokmu bu forumda ya hata duzeltmek ıcın yenı reply atmak zorunda kalıoz
  • 107P al ben kullanıyorum çok memmnunum iki çizgi hiç önemli değil kullanırken farketmiyorsun bile ancak dikkatli bakarsan farkediyorsun
    birde bu monitorun tüpündeki maske sistemi Aperture grill yani trinitron teknolojisi Sony nin kullandığı sistem bu sistemlerin maliyeti daha yüksek zaten biliyorsun Sonylerin teknolojisi tartışılmaz
  • Bu bahsetiginiz 2 cizgi olayi ne?
  • Hiç düşünmeden Philips al derim ben.
  • 757 mb yi tek gecerim
  • Benim kullandığım Hyundai ImageQuest Q910 0.20dpi flat, nokta aralığı düşük olduğundan kalite mükemmel ve aynı şekilde özellikleri bakımından kıyaslandığında fiyatı oldukça düşük bir monitor, git gör, kesinlikle tavsiye ederm...
  • 2 pac mail olarak da attım model ver ve samsung vardır onlarda...
  • eta emailine yolladim cevabi
  • neyse haydi hayırlısı sipariş verdim kısmetse cuma ya 107 p olacak yorumlar için saolun
  • nereye sipariş verdin ve ne kadara öğrenebilir miyim?
  • ben antakyalıyım buradaki bilişim bilgisayardan aldım sırım onlarda penta dan getiriyorlar 270$ (kdv dahil)

bide bişey dikkatimi çekti

http://www.baskuda.com/bsk.aspx?cmp=baskuda&pId=473109&aType=product&catId=2824

baskuda da 247$ + kdv demiş ben 230$+ kdv felan aldım niye bu fark var anlamadım yoksa 2 çeşit 107 p mi var (0,40 0,20) ya da baskuda pahalı satıyor yada güncellememiş
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.