Arkadaşlar D500 de Kişilere girince önce soyadı sonra adı yazıyor. bunu tersine nasıl çevirebilirim. Ayrıca Gprs Kullanmak istemiyorum. bunu nasıl iptal edebilirim.
Bu tür konular için Istanbulu aramam gerektiği söyleniyor. Ankaradan istanbulu aramak işime gelmiyor. ankarada neden bunları servislere soramıyoruz....
Teşekkürler
menuden "rehber / yönetim / kişilere göre sırala / adı" seçilecek
gprs için ( bağlanmadığın sürece ) para ödemezsin. eğer kimse bağlanmasın dersen tarayıcı /profil ayarlarını temizlersin olur biter. o ayarları yeniden yapmadığın sürece gprs kullanamazsın. illa iptal ettireceğim dersen ilgili operatörün 444 le başlayan numarasını ararsın.
teşekkürler. ancak, "rehber / yönetim / kişilere göre sırala / adı" menüde yok "rehber / yönetim /" altında 4 adet seçenek var. 1- Varsayılan kaydetme yeri 2- Tümünü telefona kopyala 3-tümünü sil 4- bellek durumu
ben geçenlerde samsung türkiyeye bu konu ile ilgili mail atmıştım. bana verilen cevap; adı yerine soyadını soyadı yerinede adını yaz. dediler. Bende Öyle Yaptım.....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme