Şimdi Ara

D5100'den Sonra 2000TL'ye Kadar Body Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Model yükseltmek için D5100'ümü sattım. Belli bir alanda çekim yapmıyorum. Portreden, manzaraya, arabalara kadar her alanda kullanacağım.

Sadece body için en fazla 2000 lira verebilirim, eğer çok iyi bir makine varsa biraz daha zorlayabilirim.

Ben D7000 düşünüyorum ama yağlanma problemi beni korkuttu. Sürekli servise gitmek istemiyorum.

• d5100de yapamayıp d7000de yapabileceğin ekstra ne özellikler var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yme61 -- 24 Ocak 2015; 21:22:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yme61

d5100de yapamayıp d7000de yapabileceğin ekstra ne özellikler var?

Af motoru.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glukhovsky

Model yükseltmek için D5100'ümü sattım. Belli bir alanda çekim yapmıyorum. Portreden, manzaraya, arabalara kadar her alanda kullanacağım.

Sadece body için en fazla 2000 lira verebilirim, eğer çok iyi bir makine varsa biraz daha zorlayabilirim.

Ben D7000 düşünüyorum ama yağlanma problemi beni korkuttu. Sürekli servise gitmek istemiyorum.

çok gereksiz bir yükseltme, imaj kalitesinde bir değişme olmayacak ki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyozgurluk

quote:

Orijinalden alıntı: Glukhovsky

Model yükseltmek için D5100'ümü sattım. Belli bir alanda çekim yapmıyorum. Portreden, manzaraya, arabalara kadar her alanda kullanacağım.

çok gereksiz bir yükseltme, imaj kalitesinde bir değişme olmayacak ki...

1.8 D ile G arasında 400 küsür lira fark var. Bu parayı sadece AF için lense vereceğime yine hemen hemen 400 500 daha ekleyip üst model bir body alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glukhovsky -- 29 Ocak 2015; 23:57:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Glukhovsky kullanıcısına yanıt
    tavsiye mi istiyorsun yoksa "alınık" ilanı mı açtın belli olmuyor 1. mesajda
  • quote:

Orijinalden alıntı: yme61

tavsiye mi istiyorsun yoksa "alınık" ilanı mı açtın belli olmuyor 1. mesajda

D7000 öncelikli, 2000TL'ye kadar D5100 üstü bir body arıyorum. Bunu anlamak bu kadar zor olmamalı. Biraz daha basitleştirebilirim istersen?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glukhovsky -- 29 Ocak 2015; 23:57:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8.500TL ye kadar Araç Tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bulabilirsen temiz ikinci el 7100 al derim. İthalatçı dükkânlar var eğer güvenip alabilirsen sıfır da bulursun sadece gövdeyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: talkingdead

Bulabilirsen temiz ikinci el 7100 al derim. İthalatçı dükkânlar var eğer güvenip alabilirsen sıfır da bulursun sadece gövdeyi

Şimdi inceledim o da mantıklı geldi hocam. Uygun fiyata bulabilirsem 7100 alabilirim.
  • eğer imaj kalitesinde değişiklik istiyorsan,
    o zaman D7100 gibi AA filtresi kalkmış makinelere bakacaksın ama bence almışken FF al.

Canon 5D classic olur

Sony A900 - A700 olur. alphturkde hali hazırda satılık A900 seti var hatta, body sanırım 1600 dü yanında lensleride var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vendetta0

eğer imaj kalitesinde değişiklik istiyorsan,
    o zaman D7100 gibi AA filtresi kalkmış makinelere bakacaksın ama bence almışken FF al.

Canon 5D classic olur

Sony A900 - A700 olur. alphturkde hali hazırda satılık A900 seti var hatta, body sanırım 1600 dü yanında lensleride var.

Hocam ff isterim ama fiyatlar uçuk. Dediğiniz makinelerde çok eski, yarın bir gün bir sorun çıkarsa bu makinelerin tamiri de çok masraflı oluyor o yüzden 7000 ya da biraz daha zorlayıp D7100 daha mantıklı gibi. Ya da uygun fiyata bulamazsam biraz daha bekleyip 5D II de alabilirim.
  • Glukhovsky kullanıcısına yanıt
    ye-1100tl ye 2.el pentax k-5 body makineler satılıyor,hatta 1 tane k-5 II body 1200tl. pentax k-5 taş gibi makine toza,suya dayanıklı,iso performansı ve doğal renk kombinasyonuda iyi. özellik oalarak nikon d7000 in muadili hatta bana göre 1 tıkta önde. ha bazıları diye bilirki pentax makinelere lens bulmak sıkıntı, bence hiçte sıkıntı değil, yeterli sayıda geniş açı lensi,macro lensi,potre lensi var. ayrıca 3 parti üreticilerinde pentax uyumlu lensleri var. orta senment makineleri içinde fiyat- perfonrmans açısından en iyi makinelerdendir k-5
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.