arkadaslar bana 3pg vıdeo donusturucu programı lazım dırek atacagım bı adres verırsenız sevınırım nasıl yapacagım hakkında benı aydınlatırsanız(kısaca anlatım)cok makbule gecer sımdıden tesekkurler
oncelıkle tesekkur ederım ama nasıl yapacagımı bılmıyorum kısaca yazarmısın ıkıtane program ındırdım ama gerısını bılmıyorum
Şimdi arkadaşım sana resimlerle anlatmaya çalışayım. Aslında bi şey söylemeye gerek yok. Sen hangi dosyayı çevirmek istiyorsan 3gp ye ilk önce onu seçiyorsun, sonra da bitrate ayarını yapıyorsun. Bitrate i ne kadar yüksekse o kadar kaliteli 3gp oluyor görüntüde, ama dosya boyutu artıyor ve telefonda kasabiliyor. Sen onu 250k civarında yaparsan tatmin edici sonuçlar alırsın. Bir de boyutu var onu da 176*144 yapıyorum ben Samsung X700 telefonum için, seninki de öyle olabilir. Diğer ayarlara dokunma zaten, ses çok kaliteli olmayacaktır, mono ve amr diab olduğu için ama gene de yeterli. Daha kaliteli sesli video istiyorsan, listeden bu sefer 3gp yerine mp4 formatını seçeceksin. O liste senin yapmak istediğin video formatlarını gösteriyor. En sonunda encode diyorsun ve bu kadar Kolay gelsin.
kardes senın dedıgın gıbı yaptım oldu ama burdan alıp tele dırek usb ıle nasıl atıyorum yardımların ıcın sagol
quote:
Orjinalden alıntı: raıf
kardes senın dedıgın gıbı yaptım oldu ama burdan alıp tele dırek usb ıle nasıl atıyorum yardımların ıcın sagol
Hafıza kartın varsa eğer, hiç PS studio ile uğraşma. Ayarlardan USB yi depolama birimi olarak ayarla ve USB kablo ile bilgisayara bağla. PC onu depolama aygıtı olarak görecektir. Dosya yöneticisinden sürekle bırak istediğin dosyaları. Kolay gelsin