Şimdi Ara

D600 sorun | 'uygulamalar-java dünyası-ayarlar' yok???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle merhaba. forumdaki oyun yükleme konusuna baktım softick ve java uploader programlarını indirdim. adımları teker teker uyguladım ama olmadı sonra baktım ki ilk başta bi ayar varmış "uygulamalar-java dünyası-ayarlar" penceresinden bazı şeyler yapılıyormuş ama benim telefonda oraya giremiyorum. zaten ana menüde heryer türkçe bi uygulamalar yeri applications :S. applications'a giriyorum gerisi türkçe ordan java dünyasını seçiyorum oyun yüklü olmadığı için açmıyor içerde ayarlar diye bi pencere yok yoksa başka biyerden mi girilecek?. abim arkadaşından aldı 2. el telefonu acaba kaçak maçak onla ilgili bi sorun mu var bilmiyorum. ama bilgisi olan birisi yardımcı olabilrse çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orjinalden alıntı: ridvan155

öncelikle merhaba. forumdaki oyun yükleme konusuna baktım softick ve java uploader programlarını indirdim. adımları teker teker uyguladım ama olmadı sonra baktım ki ilk başta bi ayar varmış "uygulamalar-java dünyası-ayarlar" penceresinden bazı şeyler yapılıyormuş ama benim telefonda oraya giremiyorum. zaten ana menüde heryer türkçe bi uygulamalar yeri applications :S. applications'a giriyorum gerisi türkçe ordan java dünyasını seçiyorum oyun yüklü olmadığı için açmıyor içerde ayarlar diye bi pencere yok yoksa başka biyerden mi girilecek?. abim arkadaşından aldı 2. el telefonu acaba kaçak maçak onla ilgili bi sorun mu var bilmiyorum. ama bilgisi olan birisi yardımcı olabilrse çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.

içerisindeki yüklü oyunları sillindiği için java dünyası ayarlarına giremiyor

bunu çözebilmek için bir adet gprs ile telefonuna oyun indirip yüklemen gerekiyor

yükledikten sonra java dünyası menüsü ve ayarları gelecektir sende

oyun yükleme konusundaki anlatılanlar gibi oyunları yükleyebileceksin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.