mertkan arkadaşım iyi günler kolay gelsin .. yazılarını takip ediyorum ve burdakiler adına teşekkür ediyorum..
makina almayı düşünüyorum yaklaşık 2500 ytl civarı
ben NIKON D70S - AF-S DX 18-70 mm LENS
AF-S DX 18-70mmLENS+AF 70-300mm G LENS+SanDisk 1 GB KART İLE KIT
almayı düşünüyorum aslında nikon 8800 alcaktım ama sora sabit lens sıkar düye düşündüm ve buna karar verdim fiyat olarak da aşağı yukarı üstteki gibi bişey çıkıyo sen ne dersin bi de senin yorumunu almak istiyorum..
fotoğrafçılık ileri gitmek istediğimi kendime bir şeyler eklemek istediğimi de belirttiyim.. daha çok doğa manzara spor vs yakın çekim düşünüyorum sanıyorum bu lensler uygundur.. yorumunu bekliyorum.. Saygı ve Teşekkürler..
merhabalar secimin cok guzel bu lensler senin her turlu ihtiyacini karsilayacak, gule gule kullan
Bencede seçimin çok güzel. Ben D50 alacağım ama biraz daha param olsaydı D70s alırdım.
Sevgili @kenaneksi,
Gerçekten güzel bir tercih yapmışsın. Ancak eğer mümkünse Nikkor AF 70-300mm f/4-5.6 G yerine, Sigma AF 70-300mm f/4-5.6 APO M satın almanı öneririm. Sigmanın bu tele objektifi Nikkor'a göre hem çok daha keskin hatlara sahip karelere olanak tanıyor hem de aynı zamanda 1/2 oranında macro fotoğraflar da çekilebiliyor.