PEKİ ÖZELLİKLERİDE AYNIMI? NORMAL GARANTİLİ FİATI NE KDR????
BU DURUMDA K750 DEN DHA İYİ Mİ???
d750, k750den iyi değil.
d750de w800ün tasarımı k750nin özlelikleri var ve t mobile için üretiliyor
nasıl yani arkadaşım anlayamadım dha açıklar msnız???
olay şudur. SE ,Alman T-mobile operatörü için K750i üretti ama T-mobile'nin isteği üzerine dışını W800 gibi ama gri renginde yaptı. Yani D750i= içi K750i ----- Dışı W800ün grisi. T-mobile versiyonu yani Hani Z800 genel ama Vodafone için V800 isimli Brandingli ürettiler ya,işte o muhabbet.
okey arkadaşlar çok sağolun bilgilendirdiğiniz için aynı şeyse k750inin w800 görünümlü gri rengi dha hoş deil mi???
EVET DAHA GÜZEL
peki arkadaşlar resimleri fln var mı dha çok bilgi almak istiyorumda belki o modelini alabilirim hoş gibi gözüküyoda...
işte sana D750 resimleri
quote:
Orjinalden alıntı: mawilimsi
peki arkadaşlar resimleri fln var mı dha çok bilgi almak istiyorumda belki o modelini alabilirim hoş gibi gözüküyoda...
sanırım k750i dha iyi.
tipi iğrenç olmuş bence.
k750i dha karizma.
arkadaşlar d750 hakkında dha başka bilgi yok mu ya???
quote:
arkadaşlar d750 hakkında dha başka bilgi yok mu ya???
Nasıl bir bilgi istiyorsun ki ? w800 tasarımlı k750 diyebiliriz. Tüm özellikleri aynı... Başka özellik için k750/w800 topiğine bak.
ok. sağol... herşey aynıysa sorun yok o zmn...
Rica ederim. Evet, aynı; hatta gsmarena, k750/d750 incelemesini bile ayırmamış. Sol tarafta d750, sağ tarafta k750 düşün yani
quote:
mawilimsi arkadaşım, siyah K750i'yi daha çok beğenmiş olabilirsin belki ama, ben 3 aydır siyah kullanıyorum ve bıktım açıkçası bu renkten.. Bir de siyah çok toz kapıyor.. Gri olanı da düşünmeni tavsiye ederim.. Şu an olsaydım grisini alırdım ama gri K750i yok piyasada bildiğim kadarıyla, bu yüzden bu telefonu göz ardı etme tamemen.. Sonuçta bu da K750i..
quote:
Orjinalden alıntı: planlamacı
quote:
mawilimsi arkadaşım, siyah K750i'yi daha çok beğenmiş olabilirsin belki ama, ben 3 aydır siyah kullanıyorum ve bıktım açıkçası bu renkten.. Bir de siyah çok toz kapıyor.. Gri olanı da düşünmeni tavsiye ederim.. Şu an olsaydım grisini alırdım ama gri K750i yok piyasada bildiğim kadarıyla, bu yüzden bu telefonu göz ardı etme tamemen.. Sonuçta bu da K750i..
+1 en azından arkası w800. Karizma baya.. Farklı olur önden gören k750, arkadan gören w800 der
w800i kasasının daha sağlam olduğunu söylüyor kullanan arkadaşlar.. Bu telefonda, QuickShare yazısının sökülmesi (çünkü böyle bir yazı yok), pil kapağının gıcırdaması gibi sorunlar da olmaz sanırım.. Ben olsam, inan bunu alırdım