arkadaşlar soyulan+çizilen d900 ümün kasasını komple değiştirmek istiyorum en uygun ve kaliteli olcak şekilde nerden değiştirebilirim şimdiden teşekkürler
Garantiliyse servise gönder değiştiriyorlar. Ayrıca sonradan takılan kasalarda (metalik olanlar) soyulma olmuyor.
bende aynı şekilde değiştirmek istiyorum. Garantisi bitmiş olabilir ama. 2 sene ya var ya yok. Bitmişse ücretle yaparlar mı ve ne kadar?
ya benim telefon d900 black onu garantiden yapcaklarını zannetmiyorum bi de ben eger olursa siyah yerine başka bi renk kasa taktırıcam kırmızı rengi çok hoş duruyo belkide silver dan taktırırım bi vizeler bitse gidip fiyat ögrenebilsem ii olcak
quote:
Orjinalden alıntı: UnoMomento
ya benim telefon d900 black onu garantiden yapcaklarını zannetmiyorum bi de ben eger olursa siyah yerine başka bi renk kasa taktırıcam kırmızı rengi çok hoş duruyo belkide silver dan taktırırım bi vizeler bitse gidip fiyat ögrenebilsem ii olcak
İstediğin kasayı takarlar farketmez ama garantisi yoksa kasa değişimini ne kadara yaparlar bilemiyorum. yetkili servisteki arkadaşıma sorarım.
ya 1 yıl daha garantisi var ama garantiden yapılacagını zannetmiyorum ama bi deniycem bi de garantisiz ne kadara yapılıyo bi sorarsan arkadaşına iyi olur benim için çok saol
Üretim hatası yoksa ki benim bildiğim d900lerde yoksoyulma, çizilme normaldir, yoksa nokia batardı
garanti kapsamında mı ve değilse ne kadar? Cevabını bekliyoruz. Diğer arkadaşında vizeler bitmiştir ama finaller var şimdi de kolay gele...
gncl ?
quote:
Orjinalden alıntı: lastkhan07
garanti kapsamında mı ve değilse ne kadar? Cevabını bekliyoruz. Diğer arkadaşında vizeler bitmiştir ama finaller var şimdi de kolay gele...
saol ya bitti en sonunda evet gncl fiyat öğrenebildin mi benim telefonunda pilide kötü oldu bu gidişle kapak yerine telefonu değiştircem
Vatandaş kayıplara karıştı valla ulaşamıyorum bi türlü. bulabilsem benim G800'e de versiyon attıracam çok sorunu var. Ayrıca D900'de kasa sorunu vardı arkadaşlar yok değil. En azından bizim aldığımız D900'de vardı. Daha 2-3 haftada tüm metalimsi yüzeyi soyuldu. Kasayı değiştirdi arkadaş sağolsun. 6 ay geçti aradan ama tek bir soyulma dahi yok. Bu da bir nevi satış stratejisi bence. Telefon tuttuktan sonra yedek parçası daha kaliteli üretiliyor heralde.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme