Şimdi Ara

d900i mi k790i mi almalıyım...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba... siteye yeni kayıt oldum... samsung d820 kullanıcısıyım... telefonumu değiştiricem... düşündüğüm telefonlar sonyericson k790i ve samsung d900i . ericson daha önce kullanmadım ... samsung güzel fakat tek şikjayetim bataryanın çabuk bitmesi... ayrıca samsung dizayn olarak ta güzel... ama resimler çok net değil sanırım... bu iki telefon hakkında bilgi verebilecek arkadaş olursa tavsiyelerini bekliyorum...(bu fiyatlarda 3 mp kameralı başka telefon tavsiyeleride düşünebilirim...)
    Ayrıca d820 ye bilgisayardan oyun vs eklentiler yükleyemedim bilgisi olan arkadaşlar olursa sevinirim... şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emsa1 -- 16 Temmuz 2007; 12:20:30 >

• özellik olarak k790i modelini tavsiye ederim.
  • Anlattılarına bakılırsa K790i alman senin için daha iyi olacaktır..

Hem batarya ömrü, hem resim kalitesi, hem de kullanım kolaylığı açısından..
  • emin ol bütün forum k790i tavsiye edecektir, ama sen yinede iki telefonun topiclerini oku kendin karar ver
  • şüphenn olmasın K790i
  • bencede kesinlikle K790İ
  • Bir zaman sonra d900 den sıkılabilirsin.Zaten şarjı da se ler gibi gitmiyor.Ben k790i yi öneririm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DrynhwyL

emin ol bütün forum k790i tavsiye edecektir, ama sen yinede iki telefonun topiclerini oku kendin karar ver

adamın beynini sulandırma
    herkes senin telefonunu kullanmak mecburuyetinde değil
    K790i Xenon flaşı yeter....

• Tek kelimeyle K790. Kullan pişman olmazsın.
  • k790i
  • Samsung D900i; 3.2 MP autofocus özelliğine sahip kamera, 352x288 piksel MPEG4 formatında video kaydı, 240x320 piksel 262.144 renk TFT ekran, tasarım, TV out ve FM radyo gibi özelliklerle ön plana çıkan bir model...

Ancak telefonun yazılım alt yapısını çok başarılı bulmuyorum (uygulama yükleme konusunda problemler yaşanabiliyor), fotoğraf çekimlerinde olabildiğince hareket etmemek gerekiyor (kamera hassas), telefonun bekleme ve konuşma süresi yeterli gelmeyebilir ve ses kalitesi (kulaklık) bekleneni veremiyor. Son karar sizindir.
  • hepinize teşekkür ederim... kafam karışıktı rahatlamış oldu :)

k790i alıcaz ozaman :) tekrar teşekkürler....
  • kafan karışmasın kardeş zevkler tartışılmaz
    eğer D900i alırsan çok şık bir telin olur ama şaj sorununda olur...
    ama k790i alırsan,çok güzel bir kameran ve birde mp3 çaların olur
  • d900 daha iyi bence ama kamera açısından ben çok başarılı bulmuyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: safakkk_93

d900 daha iyi bence ama kamera açısından ben çok başarılı bulmuyorum...

Tasarım ve video kalitesinden başka bir artısı yok hatta eksileri konuşma süresi az ve müzik başarısıda pek iyi değil bunlarıda değerlendirelim dimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:RocKCI:.

quote:

Orjinalden alıntı: safakkk_93

d900 daha iyi bence ama kamera açısından ben çok başarılı bulmuyorum...

Tasarım ve video kalitesinden başka bir artısı yok hatta eksileri konuşma süresi az ve müzik başarısıda pek iyi değil bunlarıda değerlendirelim dimi

doğru haklısın ben kullanmadığım için şarjın az gittiğini bilmiyordum ve sadece bi arkadaşımda görüp kullanmama dayalı yorum yapıyorum...

• teşekkürler ama sanırım biraz ertelemek zorundayım bu telefonu almayı ... akşam talihsiz bi olay geçirdim... tavsiyede bulunan arkadaşlar için çok çok teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.