Asus P5ND2-SLI (bios 0606 (son)) intel D930 (3.0) ghz corsiar VS512mb667d2 thermaltake bigtyphoon xp için 80x2 raid0 ncq samsung sata2 6600 silencer vs vs power thermaltake purepower 420 w bu sistemin en stabil o.c. ayarı nedir? şu an 3.6 da çalışıyor. 37 lere çıkmak isteidğimde voltaj da versem malesef kitleniyor veya re-start yiyorum...
Fikri olan varmı? Nerede eksiğim var nerede yanlış yapıyorum?
teşekkürler
fikri olan?
kardeş aynı dert bendede var 242 fsb den yukarı cıkamadım volt vermekte fayda etmiyor bendeki d940 3.2 anakart gigbyte1975x turbo . oc seçenekleri çok kullanışlı .pci expressmhz si kilitledim ramların mhz ni düşürdüm falan filan ama boş ,windows açıldıktan birkaç dakika sonra restart oluyor .cpu ısısı 37-49 arası boşta default voltaj değeri 1.28v , voltaj sınırı nedir acaba ? soğutucu olarakta termathake nin bakır cl-p0024tower112 soğutucusunu fanlı olarak kullanıyorum mükemmel soğutuyor
Arkadaşlar her anakartın kendine göre o/c sınırı vardır.Sizde bu sınıra dayanmışınız 3,6 dan daha yukarı da çıkar ama stabil çalışmaz makina o yüzden şu anda skor gayet ii bence ama daha fazka o/c yapmak istiyorsanda anakartın kuzey ve güney köprülerini de iyi soğutman lazım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme