Şimdi Ara

Da Vinci's Demons (2013-2015) | BİTTİ (124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.488
Cevap
39
Favori
83.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3. sezonun 6. bölümündeyim şuana kadar dizinin yönetmeninden oyuncusuna kadar herkesin kafası dumanlı, kimse normal değil
  • 2x8 izledim inanın bölümün sonunu zor getirdim bayezid olayı inanılmaz saçmaydı hele soyup sokağa atma kısmında iyice kafam attı yok arkadaş koskoca milletiz daha bi tane adam akıllı kendi dizimizi çekemiyoruz bunların dizilerini izleyip yozlaşıyoruz.. osmanlı kısmı baştan sona saçmaydı zaten .. bunlar hala bizi arap zannediyor yeminle hatta arap da değil arap-hint kırması olarak görüyorlar
  • Sezon 2 bölüm 2 'deyim. Bir sürü yabancı dizi izledim kesinlikle izlenmesi gereken bir dizi.
  • Son 3-4 bölümü izlemedim merak da etmiyorum çünkü son sezon gerçekten çok kötü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mrs.Squirrel

3. sezon yayınlandı mı takip edemiyorum şu dizileri. 2 sezon çok güzeldi bakalım umarım 3. sezon da iyidir

3. sezon çok kötü boşuna izlemeyin zamanınıza yazık ve diziyi de iyi hatırlamış olursunuz.
  • En son dürbünle gördügü sahnede kalmıştım 2. Sezondu demi o
    3. Izlesem mi izlemesem mi herkez çok kötü demiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: opsladio

En son dürbünle gördügü sahnede kalmıştım 2. Sezondu demi o

Yarısında bırakmıştım ben, zaman kaybı, berbat ettiler diziyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatimda ilk defa bir diziyi yarida biraktim sezon 2 bolum 2 de son verdim. Yorumlara bakilirsa iyiki birakmisim

• quote:

Orijinalden alıntı: opsladio

En son dürbünle gördügü sahnede kalmıştım 2. Sezondu demi o

İlk 2 sezonu izlemişsiniz bence 3.sezonu da izleyin.
  • Sezon finali ve dizi hakkında ki genel görüşüm

Türkçe konuşmalar bu kadar mı kötü olur arkadaş, koskoca dizi yönetmeni hiç mi bi Türk'ü dahil etmemiş ekibe hiç değilse şu telaffuz hatalarını düzeltmek için. İzlediğim çoğu Türkçe sahneyi ingilizce alt yazıya bakarak anladım öteki türlü anlamak için 9-10 defa arka arkaya dinlemek gerekiyor. Son sezona gelince ben herkesin aksine çok kötü bulmadım. Osmanlıyı alçakça kötülemeleri ve Beyazıd'ın çok komik bir şekilde öldürülmesi dışında. Ama böyle bir dizi bir daha gelmez sanırım. Sonuçta bir ve ikinci sezonu gerçekten harikaydı. Son sezonu çok daha farklı beklerdim. Da Vinci gibi bir adamı bile Türk düşmanı yaptılar ayrıca El Rahim'in tüm karizması gizemi gitti son sezonda.

• Her bölümü gizem dolu olan ve her birini zevkle izlediğim favori dizimi 3. sezonda batırmışlar. Vasat değil ama o gizemli ana konudan saptırmışlar ve hızlıca geçirtirmişler sanki. Son bölümlere doğru biraz daha iyiydi ama ilk 2 sezona yaklaşamaz bile. Tek güzel yanı her zamanki gibi intro'ydu. En azından onu pek değiştirmemişler. Müziğine ve çizimlerine bayılıyorum intronun. 1.5 yıl sonra tekrar görünce duygulandım.

Onun dışında çok özleyeceğim bu diziyi. Özellikle Leo ve Zo'nun arkadaşlığını.
  • İlk 2 sezonu efsaneydi gerçekten. 3. Sezonun birkaç bölümünü izlemiştim başlayınca bugün yeniden başladım son 3-4 bölüm kalmış. Batırmışlar tamamen son 2 bölümü ileri sararak izledim artık çok sinir bozucuydu çünkü. Güzelim diziyi mahvettiler

• Bu kadar iyi başlayıp sonu hüsran olan başka dizi hatırlamıyorum.

• Çok Lost spoilerı yedim o yüzden izlemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

quote:

Orijinalden alıntı: Hondo Ohnaka

Bu kadar iyi başlayıp sonu hüsran olan başka dizi hatırlamıyorum.

Lost

prison break de o yönde gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 12 Ocak 2018; 21:49:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • da vinci's demons:
    sezon 1 mükemmel
    sezon 2 iyi
    sezon 3 leş, çöp, iğrenç

prison break zaten ilk sezondan sonra bozuyor klasik aksiyon dizisine dönüyor

ama lost öyle mi lost bambaşka ilk bölümünden finale kadar efsane
  • Ben bu dizinin üçüncü sezonunu izlemedim, o kadar gömmüşsünüz ki, şimdi sıkıysa otur ve izle o sezonu.

• Lost'ta bi 6.sezonun başında sıkılmıştım, o Said olaylarında. Onun dışında dediğin gibi bana göre de finali tatmin ediciydi.

Amaaaaaaaa Dexter'ı unutuyorsunuz işte. Kesinlikle izlediğim en kötü finaldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ron Swanson

Lost'ta bi 6.sezonun başında sıkılmıştım, o Said olaylarında. Onun dışında dediğin gibi bana göre de finali tatmin ediciydi.

Amaaaaaaaa Dexter'ı unutuyorsunuz işte. Kesinlikle izlediğim en kötü finaldi.

Dexter’ın sonu sağlam sıçıştı harbiden.

• 0'da başlayacağım ama baya hevesim kırıldı yorumlardan. İlk 2 sezon izlenir mi?
  • 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.