Şimdi Ara

Da Vinci's Demons (2013-2015) | BİTTİ (122. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.488
Cevap
39
Favori
83.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eyvallah
  • 3x6

Blake Ritson
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.

3x6

Blake Ritson

çok karizma herif
  • Boş zamanımda izlerim son sezonu.
    Abartıldığı kadar iyi bir dizi değil, sadece işlediği konu ilgi çekici.
  • Son sezon beklentimin altında kaldı.
    Final bile o kadar yavandı ki; sahneleri tahmin etmek oldukça kolay oldu.
    Böyle biteceğini bilseydim; diziye hiç başlamazdım.
  • final hariç çok iyiydi 3.sezon.

final gerçekten kötü. yıldırım olayı güzeldi, başka da bişe yok.

aslında 2 olaydan dolayı çok kötü diyorum finale;

1.si 2.bayezidin öldürülmesi. güldüm valla çok o sahnede.

2.si ise riario'nun peygamberliğini ilan etmesi.

erken bitirilmeseydi tabi ki daha iyi bir final olabilirdi.
  • 3x7

Lorenzo triplere girmiş.Son sahneyi hiç beklemiyordum
  • Bitmesi iyi olmuş 3.sezon diğer sezonlara göre çöp malesef
  • İlk sezon çok güzeldi.. Biraz assasins creed birazda sherlock holmes tadı vardı. Bulmacalar, entrikalar, enteresan keşifler vs... Sonra ikinci sezon rod to el dorado olayına çevirdiler. Abudik gubudik icatlar, saçma sapan olay örgüsü.. Üçüncü sezonda sıvayıp tüyü dikmişler..
  • 1 günde 1 sezon bitirdiğim dizi bittiğini yeni öğrendim 1 haftada 1 bölüm izliyorum artık
  • Valla yeni sezonun ilk bölümünü izledim ama hiç mi hiç değmemiş yıllarca beklediğimize. Birisi alıntılayıp dizinin nasıl bittiğini sonunda ne olduğunu kısaca yazabilir mi?
  • 3x9

Dracula Untold filmini hatırlattı bu bölüm bana. Yine saçmalığın dibine vurmuşlar. Ayrıca Türkçe seslendirmenin en kötü olduğu bölüm buydu sanırım. Osmanlı askerlerinin konuştuklarının yarısı Türkçe değildi.

Kalesinde Da Vinci ve Zo'ya madara olan Vlad, bir başına Osmanlı tankını ele geçiriyor cool story. Yine yanmayan, ölmeyen, ışık hızında bir vampir Vlad.
    Leo tanklara bir dünya bomba yerleştirdi 2 tane nöbetçi dışında kimsenin ruhu duymadı. Osmanlı Vlad'ın zırhını çalmış, Leo'nun teknolojisini çalmış. Eee kardeşim başka? Koca bölümde doğru olan tek şey gerçek papanın Osmanlı için, "Dünyanın gördüğü en büyük savaş gücü" demesiydi. Onun dışında full çöp. Güzelim diziyi mahvedip harcamışlar. Yine insanlara işkence yapan, kanını içen Vlad sempatik, Osmanlı pis kaka.

Kısacası bu bölüm Da Vinci'den çok bir Cehennem Melekleri havası verdi. Rezalet bir bölümdü. İptal edildiğine cidden üzülmüştüm ama bu bölümden sonra gayet yerinde karar verildiğini düşünmeye başladım.

• Da.Vincis.Demons.S03E08.720p.5.1Ch.HDTV.ReEnc-DeeJayAhmed
    Da.Vincis.Demons.S03E10.720p.5.1Ch.HDTV.ReEnc-DeeJayAhmed

8. ve 10. türkçe altyazısını bulan var mı? bsplayer da gözükmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marcus Glory -- 5 Kasım 2015; 13:35:51 >
  • her bölümüyle harika bir sezon oldu, finalde çok güzeldi. tam anlamıyla bir final yapmadılar zaten, umarım başka kanalda devam eder.
  • 3x5

Riario sonunda yakalandı çok cins bir karakter inşallah ölür Zırhın da maşallahı var füze attı yine de delinmedi
  • Başlarda çok beğendiğim dizi resmen fiyaskoyla sonuçlandı. Son sezon resmen çöp.
  • Bu ne ya resmen saçmalık ve çöp içinde bitti dizi,,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • diziyi boşverinde bu girolamo riario karakterine hasta oldum ben ya
  • 
Sayfa: önceki 120121122123124
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.