Şimdi Ara

Da Vinci's Demons (2013-2015) | BİTTİ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.488
Cevap
39
Favori
83.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: comm

quote:

Orijinalden alıntı: Çöl Tilkisi

Bu muhabbeti bölmek zorundayım gençler.
    Bi saniye ama bütün bunları da nereden çıkardınız?

Da Vinci şu an 25 yaşında yani yıl 1477 civarı. Mona Lisa tablosuna isa taa 1503-1504'lü yıllarda başlıyor.
    Ben o bulacağı şey sayesinde annesinin yüzünü hatırlayacağını bunu da Mona Lisa'ya bağlayacaklarını düşünüyorum. Sanırım bu konuyu bu kadar hızlı geçmeyeceklerdir.

Zaten Mona Lisa tablosundaki kadın hakkında 3 farklı görüş var bunlardan bi tanesi de annesi olduğu.

Ben kanıtlara bakarım 2005 yılında tablodaki kadının kimliği ortaya çıktı başka bir kanıt olmadığı sürece doğrusu budur.

Kadının ismi Lisa del Giocondo

2005 yılında Heidelberg Kütüphanesinde Agostino Vespucci’ye ait olan (kendisi o dönem yaşamış bir katiptir) bir not bulunmuştur. Notta yazanları ise sizlere aynen aktarıyorum: “Prese Lionardo a fare per Francesco del Giocondo il ritratto di mona Lisa sua moglie” yani “Leonardo resmetmeyi üstlendi, tüccar Francesco del Giocondo için, onun eşi…”

http://en.wikipedia.org/wiki/Lisa_del_Giocondo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Dizi güzel gidiyor izlenirliğide iyi
  • İki bölüm birden izledim gerçekten müthiş gidiyor.İzlerken sanki assasins creedden kesitleri izlermiş gibi hisse kapılıyor insan.Bu da ayrı bir zevk katıyor seyire.
  • quote:

Orijinalden alıntı: comm

quote:

Orijinalden alıntı: master_axe

İleride karşımıza Haşhaşinler falan çıkabilir. Öyle bir şey seziyorum nedense.

1256 yılında haşhaşiler yalan oldu öyle bir şey olmaz. ama Assassin's Creed oyunundaki Ezio karakteri olabilir.

Tarihlere bende baktım.
    ''8. yüzyılda İsmaililiğin Nizarî kolundan çıkan bu topluluğun 15. yüzyıla dek faaliyetlerini sürdürdükleri sanılmaktadır.'' Vikipedia

• 2. bölümü izledim 1. ye göre daha güzeldi.

umarım böyle devam eder
  • 2 bölüm olmuş izleyen arkadaşlardan spoiler olmadan izlemeye değermi yorumu alsak ta ona göre seyretsek, yada boş yere her hafta beklemek yerine sezon bitince toptanmı seyretsek? tavsiyeleriniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: azuredragon

2 bölüm olmuş izleyen arkadaşlardan spoiler olmadan izlemeye değermi yorumu alsak ta ona göre seyretsek, yada boş yere her hafta beklemek yerine sezon bitince toptanmı seyretsek? tavsiyeleriniz?

Her hafta bekleyerek izlemeni tavsiye ederim hocam. .

• Başladım bakalım nasıl.

• son resimdeki kıtayı Afrika sandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dupp

son resimdeki kıtayı Afrika sandım

Ben Güney Amerikaya benzettim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcuktrkylmz

quote:

Orijinalden alıntı: Dupp

son resimdeki kıtayı Afrika sandım

Ben Güney Amerikaya benzettim .

Bende Afrika sandım başta ama Güney Amerika

• Süper dizi, tarihi dizisiz kalmıyoruz ne güzel. Assassins Creed hayranları ekstra sevecektir.
  • Bölüm çok iyiydi da vinci karakteri çok iyi rol yapıyor bence de en sondaki harita güney america haritası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisdragon

Süper dizi, tarihi dizisiz kalmıyoruz ne güzel. Assassins Creed hayranları ekstra sevecektir.

+1 o binalari gördukçe ben buralara tirmandim gezdim atladım diyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında Ubisoft ile anlaşma yapıp oyundan fon müzikleri alabilirler yani şehirlerde çalan müzikler aşığım o müziklere. Diziye çok güzel bir hava katabilir bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Damon Salvatore

Aslında Ubisoft ile anlaşma yapıp oyundan fon müzikleri alabilirler yani şehirlerde çalan müzikler aşığım o müziklere. Diziye çok güzel bir hava katabilir bence

+1
  • star haber ubisoft ile anlaşmış galiba, haberlerde brotherhood escapes kullanıyorlar :)

• Beyler bu dizide gösterilen gerçek Da Vinci ile uyuşuyor mu? Yoksa tamamen kurgu mu Da Vinci'nin yaptığı şeyler. Mesela o yaptığu uçan kuş ve bomba tuzaklı hazine sandığı gerçek mi? Bir de şu yaprak olayı bana Assassins Creed'in elma olayından alıntı gibime geldi. Zaten dizi Sırf Assassin's Creed'i andırıyor orasıda ayrı muamma.

Bir de şu İngiliz aksanları ne kadar güzel oluyor yahu.Adamlar konuşurken kendimden geçiyorum valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Elder Scrolls

Beyler bu dizide gösterilen gerçek Da Vinci ile uyuşuyor mu? Yoksa tamamen kurgu mu Da Vinci'nin yaptığı şeyler. Mesela o yaptığu uçan kuş ve bomba tuzaklı hazine sandığı gerçek mi? Bir de şu yaprak olayı bana Assassins Creed'in elma olayından alıntı gibime geldi. Zaten dizi Sırf Assassin's Creed'i andırıyor orasıda ayrı muamma.

Bir de şu İngiliz aksanları ne kadar güzel oluyor yahu.Adamlar konuşurken kendimden geçiyorum valla.

Patlayan sandigi var mıydı bilmiyorum ama cok kurcalayinca içindeki sıvıyı serbest bırakıp kutudaki kağıtta yazanları silen bir aleti vardı kuş da gerçek ama o kadar gelişmiş değil. . Kuruyorsun kanat cirpmaya başlıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: CastamereDH

quote:

Orijinalden alıntı: The Elder Scrolls

Beyler bu dizide gösterilen gerçek Da Vinci ile uyuşuyor mu? Yoksa tamamen kurgu mu Da Vinci'nin yaptığı şeyler. Mesela o yaptığu uçan kuş ve bomba tuzaklı hazine sandığı gerçek mi? Bir de şu yaprak olayı bana Assassins Creed'in elma olayından alıntı gibime geldi. Zaten dizi Sırf Assassin's Creed'i andırıyor orasıda ayrı muamma.

Patlayan sandigi var mıydı bilmiyorum ama cok kurcalayinca içindeki sıvıyı serbest bırakıp kutudaki kağıtta yazanları silen bir aleti vardı kuş da gerçek ama o kadar gelişmiş değil. . Kuruyorsun kanat cirpmaya başlıyor

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.