Şimdi Ara

Dacia Arabaları Nasıl Bilirsiniz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
38.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seat ı olan arkadaşım senin aracın çok mu iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red Redemption

Performans beklentim derken yani ben hız yapmak için almıyorumda herhangibi bir durumda en az 200Km/H Ulaşabilirim değilmi ?

yukardaki video paylaşan arkadaşa teşekkür ederim onların hepsini akşam izlemiştim

2 tekerlek üzerinde 200 e ulaşman mümkün :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: silverado

Seat ı olan arkadaşım senin aracın çok mu iyi

değilse nolcak eleştirme yapamaz mı?
    Bu forumda bir aracın kötü yönünü söyleyebilmek için meredes bmw sahibi olmak mı gerek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frk96 -- 15 Temmuz 2011; 15:55:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red Redemption

konu kapanabilir az önce baktım bu araç zorlanırken yada kalkarken ön taraftan gerçekten takır tukur sesler geliyor sevmedim yani

ofiste yakın bir arkadaşımda Logan var, 1 hava yastığı 2 cam otomatiği var, arabayı kullandım da ancak bahsettiğiniz seslerden yoktu, yeni nesil broadway diyebiliriz, ya da broadway'in genç hali... Ayrıca araç lpg'li, bence iyi bir alternatif, ayn paraya 10 yaşında araç almaktansa 3-4 yaşında araç tercih edilebiir
  • quote:

Orijinalden alıntı: frk96

quote:

Orijinalden alıntı: silverado

Seat ı olan arkadaşım senin aracın çok mu iyi

değilse nolcak eleştirme yapamaz mı?
    Bu forumda bir aracın kötü yönünü söyleyebilmek için meredes bmw sahibi olmak mı gerek?

bende kendi eleştirimi yaptım
  • Bence sıfır alacaklar için tavsiye etmem. Güvenlik desen yok, güç desen yok, konfor desen yok. Bunlar olsa daha pahalı olurdu diyorsunuz ama bir yeni aveonun donanımına bakıyorum bir full sandero blackline'a. Bir accent blueya bakıyorum bir logan fulle. Gerçekten uçurum var. Parasını kesinlikle haketmeyen araçlar bana göre. Kapılanın bile içi bomboş. Yandan iki kere kaza atlatmış biri olarak kapı içi çelik bar olmayan araba alınmaz diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 15 Temmuz 2011; 22:13:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Bence sıfır alacaklar için tavsiye etmem. Güvenlik desen yok, güç desen yok, konfor desen yok. Bunlar olsa daha pahalı olurdu diyorsunuz ama bir yeni aveonun donanımına bakıyorum bir full sandero blackline'a. Bir accent blueya bakıyorum bir logan fulle. Gerçekten uçurum var. Parasını kesinlikle haketmeyen araçlar bana göre. Kapılanın bile içi bomboş. Yandan iki kere kaza atlatmış biri olarak kapı içi çelik bar olmayan araba alınmaz diyorum.

Accent Blue & Logan karşılaştırması olmamış ikisinin fiyatları arasında dağlar var.

Güvenlik? ABS ve 2 Havayastıklı paketi var. Onun harici ucuz etin yahnisi.. Sandero / Logan Euroncap puanları 3 yıldız.
    (http://www.euroncap.com/tests/dacia_sandero_2008/340.aspx)
    Aveo nun 1,5 yıldızhttp://www.euroncap.com/tests/chevrolet_aveo_2006/250.aspx

Performans? 1.6 motorlu versiyonu "araç hafif olduğu için" yeterli, ama yüksek hızlar tabiki tehlikeli. 1.4 motor yetersiz gelebilir.
    Konfor? Bu fiyattaki bir arabadan yüksek konfor beklemek mantıklı olmaz.

Araç almaktaki amacı A noktasından B noktasına gitmek olan, az yakan ve servis maliyetleri ucuz olan, 2.eli kuvvetli olan bir araç arıyorsanız düşünülebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Bence sıfır alacaklar için tavsiye etmem. Güvenlik desen yok, güç desen yok, konfor desen yok. Bunlar olsa daha pahalı olurdu diyorsunuz ama bir yeni aveonun donanımına bakıyorum bir full sandero blackline'a. Bir accent blueya bakıyorum bir logan fulle. Gerçekten uçurum var. Parasını kesinlikle haketmeyen araçlar bana göre. Kapılanın bile içi bomboş. Yandan iki kere kaza atlatmış biri olarak kapı içi çelik bar olmayan araba alınmaz diyorum.

accent blue ile arasında uçurum var tabiiki de kıyaslama adil sayılmaz , ama logan alacağıma accent admire alırım bence daha güvenli
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaptorFX

30bine duster dizel full paket olunca alıcam..

Bence fiyatının aracı...

Değil

• trafik öldürmez DACia öldürür
  • bu araçlar alınır mı?Evet alınır.AMA;
    -bu araçlar performans aracıdeğildir.200 km/h yi görmek mi?
    -sorunsuzluk mu?ne denli?
    -konfor mu?neye göre?
    -yol tutuşu mu?yalıtım mı?kime göre
    -tüketim mi?
    bunların %90 ı kişinin beklentisine göre değişebilecek şeyler.12-13 000 liralık araç alıyorsunuz.muhteşem bir yalıtım beklemeyin.öyle derili kromlu ahşap kaplamalı kapı döşemeleri yok.bildiğiniz sert plastik.virajlarda yere yapışsın 120yle giriyim 1 mm bile savurmasın demeyin.olmaz.sanayinin servisin yolunu unutuyum demeyin.mercedesler-bmwler bile ne durumlara düşebiliyor.yürüyen alet illaki arızası masrafı olacaktır.AMA; parçası şahinlerden sonra en ucuzlar sıralamasında iyi yerlerdedir.gerçekten ucuz ve boldur.motorda ve çoğu mekanik-elektrik parçasında direk renault yazar ki ne denli yaygın düşünün.yakıtı hel hele dizellerinin tüketiminden memnun olmayan duymadım(göreceli bir kavramdır ekonomiklik ama genel olarak herkes memnun kalıyor bu araçlardan).performans olarak şehir içinde öyle ani 0-100 ler yapıcam,ışıklardan kalkarken milleti ekip geçicem diyorsanız bu araçlar bunun için değil.sakin sakin kullanırım kanı olmasın yeter diyorsanız muhtemelen(kesin olmamakla birlikte) yetecektir.sonuçta sizin beklentileriniz neler,en son hangi araçtan indiniz de onda olmayan neyi bulmayı hedefliyorsunuz bunu bilmek lazım aracı size göre yorumlayabilmek için.şahinden indim kliması olsun,azıcık da birşeye benzesin etli butlu kasası olsun,yürüsün yolda bırakmasın cebimizi yakmasın içi ferah olsun(görecelidir ya bu da yine de dışardan göründüğünden daha geniş durur içi) diyorsanız,macera arayıp 180-200 km/h lere çıkmaya çalışmayacağım canımı sokakta bulmadım diyorsanız düşünülebilir.

• dacia'nın tüm araçları, renault firmasının milleti tokatlamak için piyasaya çıkardığı araçlardır. kesinlikle parasını haketmeyen araçlara en güzel örnek.
  • Arada hiç te o kadar fark yok. Sitelerine girip fiyatlara bakabilirsiniz.
    Accent era bile kat kat fark atar ama yeni çıkan blue 1.4 mode donanım 34100 lira. Full bir logan veya sandero almaya kalksanız (ne kadar fullse artık. Yolcu hava yastığı ve abs bile opsiyonel) 30bin lirayı buluyor. Yine o eski aveodan bahsetmiyorum. Yeni kasası amerikan tasarımı. Çekme çelik kullanıldı. Corveti tasarlayan kipten çıktı ve opel motorları var üzerinde. Amerikada 5 yıldız aldığını biliyorum. Yakında euro ncapa da girer. En kötü 4 yıldız alır. Çünkü 8 hava yastığı, ABS, EBD, ESC (ESP), Fren Destek Sistemi, yokuşta kalkış desteği, Cruise Control falan filan bi sürü güvenlik ve konfor standart. Fiyat 28,8 bin lira. Yeni corsa bu platformu kullanacakmış büyük olasılıkla. Üstelik dacia 1.6 motordan 90 bg çıkarırken bu 1.2 motordan 85 beygir çıkarıyor. Dacia kesinlikle 20 binlirayı geçmemeli. İnanılmaz pahalıya satılıyor.

Bahsettiğim aveo bu:
     Dacia Arabaları Nasıl Bilirsiniz ?

Dacia Arabaları Nasıl Bilirsiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: nebel

dacia'nın tüm araçları, renault firmasının milleti tokatlamak için piyasaya çıkardığı araçlardır. kesinlikle parasını haketmeyen araçlara en güzel örnek.

Tam tersine, Dacia nın amacı satınalma gücü düşük ülkelerde de otomobil satabilmektir. Logan'ın sıfırını dahi 16bin TL ye alabiliyorsunuz. Performans konfor beklentisi olmayan, ilk alım ve yürütme maliyetleri düşük bir otomobil. Zorla satmıyorlar sonuçta, doğan şahinden daha iyidir..
  • Dacianin araclari renault un musterileri tokatlamak icin cikardigi araclarmis.

Kime gore neye gore?

2007 de 22 bin tl ye sifir dizel mcv aldik.

Siz bana 22 bin tl ye SİFİR ve DİZEL ayni zamanda da BUYUK KABİNİ olan araba soyleyebilir misiniz?

22 bin tl ye aldigimiz araba ile arkadaki kafeste kopek, bagajinda bisiklet, minibar boyutunda derin dondurucu ve bir suru valiz tasiyoruz. Ve inanilmaz dusuk yakit tuketimi ile birlikte.

Siz sifir olarak 22 bin tl ye aldiginiz arac ile bunlari yapabiliyor musunuz?

Ve 22 bin tl lik arabadan ne bekliyorsunuz? Kucuk kasali araclar ile kapismasini mi?

Beklentilerinizi fiyat seviyesine gore tutmanizi tavsiye ederim.

Logan konforlu bir araba mi? Kesinlikle degil.
    Logan guvenli bir araba mi? Gene hayir.
    Ama logan kullanisli ve arabadan beklentisi olmayan kisilere gore bir araba mi? Kesinlikle evet. Logan sizi a noktasindan b noktasina en ucuz sekilde goturur mu evet...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 16 Temmuz 2011; 12:41:05 >

• fiyatının aracı diyebilirim köyde,kasabada vs. kullanmak için başka araç aramamak lazım.motorunu renault üretiyor yakıtı kokluyor ve sorunsuz yalıtım olarak 87 şahin gibi değil ama yalıtım yok arkadaşın aracını soymuştuk hiç yalıtım malzemesi çıkmadı direk sacın üstüne halıyı sermişler yalnız en alt serisinden üst serisine kadar içinde yumuşak plastik bulamazsınız yani malzemeden çalınabildiği kadar çalınmış diyebilirim
  • çok fazla bişey beklememek gerekir ama aşağı yukarı o fiyatlara şahin,doğan vb. almaktansa dacia logan almak bana göre daha mantıklıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsanea_06

fiyatının aracı diyebilirim köyde,kasabada vs. kullanmak için başka araç aramamak lazım.motorunu renault üretiyor yakıtı kokluyor ve sorunsuz yalıtım olarak 87 şahin gibi değil ama yalıtım yok arkadaşın aracını soymuştuk hiç yalıtım malzemesi çıkmadı direk sacın üstüne halıyı sermişler yalnız en alt serisinden üst serisine kadar içinde yumuşak plastik bulamazsınız yani malzemeden çalınabildiği kadar çalınmış diyebilirim

Yumuşak plastik koysa, tabana sessizleştiriciler koysa 16bin liraya satamaz loganı. Konfor beklentisi bulunmamalı bu aracı tercih edenlerin.

Kasa olarak da fiyatına göre o kadarda vasat değil. Sandero, Logan ve Duster EURONCAP 3 Yıldız.
    http://www.euroncap.com/results/dacia/duster/2011/421.aspx
    http://www.euroncap.com/tests/dacia_logan_2005/221.aspx
    http://www.euroncap.com/tests/dacia_sandero_2008/340.aspx

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur_yavuz

quote:

Orijinalden alıntı: efsanea_06

fiyatının aracı diyebilirim köyde,kasabada vs. kullanmak için başka araç aramamak lazım.motorunu renault üretiyor yakıtı kokluyor ve sorunsuz yalıtım olarak 87 şahin gibi değil ama yalıtım yok arkadaşın aracını soymuştuk hiç yalıtım malzemesi çıkmadı direk sacın üstüne halıyı sermişler yalnız en alt serisinden üst serisine kadar içinde yumuşak plastik bulamazsınız yani malzemeden çalınabildiği kadar çalınmış diyebilirim

Yumuşak plastik koysa, tabana sessizleştiriciler koysa 16bin liraya satamaz loganı. Konfor beklentisi bulunmamalı bu aracı tercih edenlerin.

Kasa olarak da fiyatına göre o kadarda vasat değil. Sandero, Logan ve Duster EURONCAP 3 Yıldız.
    http://www.euroncap.com/results/dacia/duster/2011/421.aspx
    http://www.euroncap.com/tests/dacia_logan_2005/221.aspx
    http://www.euroncap.com/tests/dacia_sandero_2008/340.aspx

geçen hafta arkadaşa mcv bakmak için gittik bize 35.000 tl fiyat verdiler şaşırdık o fiyatı verdikten sonra clio grandtour almak çok mantıklı geldi.satış temsilciside açık açık konuştu bu arabanın üürtünde renault ismi var diye bu kadar fiyatı arttı yoksa şu anda fiyatının aracı olmadığını söyledi 2.el de tercih edilebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsanea_06 -- 16 Temmuz 2011; 20:01:47 >

• Bu 16bine logan, 22bine mcv bulan arkadaşlar fiyat listesine bir daha baksınlar.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.