Şimdi Ara

Dacia Arabaları Nasıl Bilirsiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
38.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar bu araçlar baya çoğaldı nerde görsem taksi dacia artık.
    neyse bahsetmek istediğim bir konu bu aracın 2.el bir bakayım diyorum 2008 Logan Modelleri 13.000TL Civarına düşmüş yani taksi çıkması olmayanlarda var temizlerde bu fiyata 2008 model ve böyle temiz araç bulmak imkansız gibi nerdeyse (chevrolet lacetti var bide o ayrı konu) .

uzun yol için tercih edilecek bir araçmıdır bilmiyorumda bana uygun geldi özellikleri olsun vs yedek parçasıda bir hayli ucuz renault parçalarıda uyuyor lpg ilede ekonomik oluyormuş bağajı geniş tasarımda fena değil performansı hakkında bir bilgim yok ancak fazla kötü değil diye sanıyorum .

2008den Bu Yana O Zamanlar Pahalı Olan Bir ARaç 2-3 Sene İçinde Bu Fiyata düşmüş Loganlardan Bahsediyorum başka markalar her sene ancak 500tl ucuzluyor o kadar bu her sene 1000tl düşmüş ilk çıktıklarında 2.elleri 20000TL Aşşa yoktu .
    bu durumda Dacia Sanderolar Hoşuma gitti şu anda 2011-2010 model Sanderoların 2.el ve temiz olanları hele şu jeep tarzı olanlar çok hoşuma gittiler nasıldır performansları bilmem ancak kaliteli duruyorlar 2.el 20.000TL bile bulunur şu anda normal 21.000tl civarı var ilanları elbet 2-3 sene sonra 15.000TL Civarına düşer değilmi arkadaşlar ?

Örnek İlanlar,

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-dacia-beray-dan-ilk-sahibinden-bakimli-en-full-modeli-53973929/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-dacia-ilk-sahibinden-53360336/detay/

Buda Loganlar (aslında bunlarda fena gözükmüyor param yetişmezse bunlardan alırım )

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-dacia-2008-dacia-logan-1-4-sedan-52197821/detay/ (not: bu ilanın sahibiyle görüştüm taksi çıkması değilmiş)

ne düşünüyorsunuz arkadaşlar sizce uzun yolda dayanırmı ? konfor fazla aramıyorum arabada eve gider kahvemi içerim benim için konfor evde vardır arabanın amacı masaj koltugumu ?

• Konfor aramıyorsanız tercih edilecek güzel bir araç diyebilirim. Güzel olmasının nedenide yeni ve düşük km'li bulabilecek olmanız yani sorun falan yaşamazsınız.

Amcamda MPV olanı var 1,5 DCI 65 HP. Sırf yakıt için bu arabayı aldı :)

Ben aracını sadece 30 kilometrelik bir yolda ve köye çıkıp inerken kullandım. Virajlarda görüş sıkıntısı var ( benim açımdan mı öyle hakkatten mi öyle tartışılır ) ve frenlerini şahsen başarılı bulmadım. Belki bakıma ihtiyacı vardır bilemiyecem ama amcamda şikayetçi bu konudan 15 bin km'de bakıma giricek şuanda 12 bin km'de.

Örnek olarak benim aracımda frene dokunur dokunmaz hissederdim freni, güvenirim frenime yani. Ama amcamın Dacia Logan MPV aracında frene bastığımda belli bir boşluktan sonra kavrıyor fren ve ben başarılı bulmadım.

Belkide bu konudada ne kadar köfte o kadar ekmek mantığına çıkmış oluyoruz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

Konfor aramıyorsanız tercih edilecek güzel bir araç diyebilirim. Güzel olmasının nedenide yeni ve düşük km'li bulabilecek olmanız yani sorun falan yaşamazsınız.

Amcamda MPV olanı var 1,5 DCI 65 HP. Sırf yakıt için bu arabayı aldı :)

Ben aracını sadece 30 kilometrelik bir yolda ve köye çıkıp inerken kullandım. Virajlarda görüş sıkıntısı var ( benim açımdan mı öyle hakkatten mi öyle tartışılır ) ve frenlerini şahsen başarılı bulmadım. Belki bakıma ihtiyacı vardır bilemiyecem ama amcamda şikayetçi bu konudan 15 bin km'de bakıma giricek şuanda 12 bin km'de.

Örnek olarak benim aracımda frene dokunur dokunmaz hissederdim freni, güvenirim frenime yani. Ama amcamın Dacia Logan MPV aracında frene bastığımda belli bir boşluktan sonra kavrıyor fren ve ben başarılı bulmadım.

Belkide bu konudada ne kadar köfte o kadar ekmek mantığına çıkmış oluyoruz :)

Frenlerde o zaman dacia güçlendirme yaptırtırım bir tamirciye sokarım aldıgım zaman ucuza alırım 1000TLlikte bakım masrafı yaparım güvenli mod için.

ha birde bu aracın vergiside az geniş kasa olmasından dolayı arka koltukları söküp panelvanda yaptımmı

• 30bine duster dizel full paket olunca alıcam..

Bence fiyatının aracı...
  • Bilmezsen geliriz. Bursada tüm taksiler dacia. Siz galiba bursalisinuz.
  • Valla ford ve vag grubu araçlara pek güvenemiyorum..Renoyu çok başarılı bulmuyorum türkiye de narin araçlardır..Birde alt markası dacia yı düşünün..Logan kullandım aman allahım 87 doğan sanki..Öyle güzel bir yalıtımı var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

Valla ford ve vag grubu araçlara pek güvenemiyorum..Renoyu çok başarılı bulmuyorum türkiye de narin araçlardır..Birde alt markası dacia yı düşünün..Logan kullandım aman allahım 87 doğan sanki..Öyle güzel bir yalıtımı var..

bunu biraz daha açarmısınız ? ne yönden 87 doğan ?

yalıtım derken yani sesmi geçiriyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 307 nasıl bilirsiniz
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • .......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disintegration -- 15 Temmuz 2011; 15:43:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red Redemption

quote:

Valla ford ve vag grubu araçlara pek güvenemiyorum..Renoyu çok başarılı bulmuyorum türkiye de narin araçlardır..Birde alt markası dacia yı düşünün..Logan kullandım aman allahım 87 doğan sanki..Öyle güzel bir yalıtımı var..

bunu biraz daha açarmısınız ? ne yönden 87 doğan ?

yalıtım derken yani sesmi geçiriyor

Evet yalıtım ama ben sadece logan a bindim sanderoyu bilemem pek oda onun hb versiyonu birkaç ufak değişiklik vardır..Pek farklı olacağını zannetmiyorum..Yol tekerlek alayının sesini içeri alıyor yani..

• quote:

Yalıtımına bişey diyemem sonuçta fiyatı belli nasıl bir yalıtım bekliyorsunuz bu araçdan?

Renault'da Türkiye yolları için narin bir arabaysa diyecek bişey kalmamış vallahi.Aksine bizim yollarımızda tabiri caize "deli" gibi kullanabilceğiniz bir markadır renault.
  • Türkiye şartlarına uygun, binilecek bir araç bence...
    hem alırken hem satarken hem de binerken sahibini üzmez.
  • İyi biliriz

Bir önceki videoda Duster'ın çıktığı yeri çıkamayan araçların hali

• basit ve sorunsuz araçlar, fazla performans donanım beklentiniz yoksa parasının karşılığını verir

ancak abs ve 2 hava yastıklı olanlarına bakın derim biraz da güvenlik olsun en azından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 15 Temmuz 2011; 10:59:17 >
  • performans konfor vs beklemiyorsanız reno nun boş araçlarından zarar gelmez yolda bırakmaz
  • Performans beklentim derken yani ben hız yapmak için almıyorumda herhangibi bir durumda en az 200Km/H Ulaşabilirim değilmi ?

yukardaki video paylaşan arkadaşa teşekkür ederim onların hepsini akşam izlemiştim
  • quote:

Performans beklentim derken yani ben hız yapmak için almıyorumda herhangibi bir durumda en az 200Km/H Ulaşabilirim değilmi ?

yukardaki video paylaşan arkadaşa teşekkür ederim onların hepsini akşam izlemiştim

200 km/h'e ben megané'da ulaşırken tırsıyorum, dacia gibi araçlarda çok daha tehlikeli maksimum 160 derim, onu da zaten zar zor görür diye tahmin ediyorum, sonuçta hız amaçlı üretilen otomobiller değil, hız limitlerinde kullandığınız sürece sorun yaratmaz
  • Sandero stepwaydi galiba 0-100 16,7 saniye yazıyordu. Yorum yok diyesim geldi ama dayanamayacağım. 70 BG araba ama gitmiyor, çekmiyor. Bunlarla kamyonu bırak yokuşta yüklü tır bile sollayamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesbi -- 15 Temmuz 2011; 14:54:00 >
  • quote:

Performans beklentim derken yani ben hız yapmak için almıyorumda herhangibi bir durumda en az 200Km/H Ulaşabilirim değilmi ?

bu araçlarla 150-160 km hıza anca ulaşırsın o bile tehlikeli , 200 km felan yapsada yapma zaten tarlada alırsın soluğu .

bu araçları aracın çapı dahilinde kullanmak lazım riskli şeyler yaparsan kaldırmaz
  • Dostum çok şey beklememek gerek, renault ne ki dacia ne olsun...
  • konu kapanabilir az önce baktım bu araç zorlanırken yada kalkarken ön taraftan gerçekten takır tukur sesler geliyor sevmedim yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red Redemption -- 15 Temmuz 2011; 15:36:11 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.