Şimdi Ara

Volvo s40 otomatiği nasıl bilirsiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
5.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sa arkadaşlar, bi yakınıma araç bakıyoruz, örnek olarak bi ilan linki atıyorum, bu kasadan olacak 2002-2004 model civarı. Bu volvoların o dönemdeki otomatiği hakkında bilgisi olan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim. 27-30bin bandında alsak bide 1-2bin masraf etsek uzun yıllar binilir mi?

Birde bunların 180-200hp olanları var sanırım, o motorlar nasıldır 2.0t diye geçiyor. 200-220bine gelmiş, almak riskmidir?

Örn ilan

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-sahibinden-satilik-2004-volvo-s40-211830291/detay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• quote:

Orijinalden alıntı: CyberBot

Sa arkadaşlar, bi yakınıma araç bakıyoruz, örnek olarak bi ilan linki atıyorum, bu kasadan olacak 2002-2004 model civarı. Bu volvoların o dönemdeki otomatiği hakkında bilgisi olan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim. 27-30bin bandında alsak bide 1-2bin masraf etsek uzun yıllar binilir mi?

Birde bunların 180-200hp olanları var sanırım, o motorlar nasıldır 2.0t diye geçiyor. 200-220bine gelmiş, almak riskmidir?

Örn ilan

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-sahibinden-satilik-2004-volvo-s40-211830291/detay

Temiz birşey düşerse, 2.0T veya T4 alınır. Otomatik vites 1.8 ve 2.0 atmosferikler sollamalarda sizi üzer.
    Bu arada temiz T4 bulma ihtimaliniz, gece bardan evinize gelen kızın bakire olması ihtimalinden bile düşüktür.

• CyberBot kullanıcısına yanıt
    2004 s40 1.8 otomatigi gonul rahatligiyla alip binebilirsjniz. Arac babamda var ve 12 sene once sifir olarak aldi. Suan arac 320.000 de. Motorda, sanzimanda herhangi bir problem hic olmadi. Araca lpg hic takilmadi ve İstanbul s.ici en son bindigimde ortalama yakit tuketimi 9.3 litreydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pxshadowz -- 13 Ekim 2015; 15:07:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan.d

quote:

Sa arkadaşlar, bi yakınıma araç bakıyoruz, örnek olarak bi ilan linki atıyorum, bu kasadan olacak 2002-2004 model civarı. Bu volvoların o dönemdeki otomatiği hakkında bilgisi olan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim. 27-30bin bandında alsak bide 1-2bin masraf etsek uzun yıllar binilir mi?

Örn ilan

Temiz birşey düşerse, 2.0T veya T4 alınır. Otomatik vites 1.8 ve 2.0 atmosferikler sollamalarda sizi üzer.
    Bu arada temiz T4 bulma ihtimaliniz, gece bardan evinize gelen kızın bakire olması ihtimalinden bile düşüktür.

Benzetme ilginç olmuş hocam. Yani alınmaz mı bu araçlar artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pxshadowz

2004 s40 1.8 otomatigi gonul rahatligiyla alip binebilirsjniz. Arac babamda var ve 12 sene once sifir olarak aldi. Suan arac 320.000 de. Motorda, sanzimanda herhangi bir problem hic olmadi. Araca lpg hic takilmadi ve İstanbul s.ici en son bindigimde ortalama yakit tuketimi 9.3 litreydi.

Hocam performansı felan nasıl, atmosferik mi oluyor. Ön konsoluda duvar gibi duruyor resimlerde?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: volkan.d

quote:

Örn ilan

Benzetme ilginç olmuş hocam. Yani alınmaz mı bu araçlar artık.

Özellikle T4'ler genelde çok yorulmuş araçlar oluyor. Tabi ki tüm T4'ler için genelleme yapılamaz ama temiz bulmak zor ihtimal.
    Atmosferikler şüphesiz daha risksiz ama performans olarak turbolu ile kıyaslanamaz. Sollamalarda ani hızlanma ihtiyacında üzer, bunun dışında sorunsuzca kullanılır.
    Bir ara 2.0 (atmosferik) otomatik bir V40'ımız vardı, özellikle eşim çok tedirgin kullanıyordu bu sollama problemi yüzünden. Sırf bu sebeple satıp XC70'i aldık.

Bana göre performans açısından; atmosferik alacaksanız (1.6, 1.8 ve 2.0) düz vites olmalı, otomatik alacaksanız da temiz bir 2.0T (turbo) olmalı.

Temiz kullanıldı ise otomatik vitesi sorun çıkarmaz. (5 ileri Aisin olanlar)

Tüm bunlar konuya benim şahsi bakışım. Öncelikler farklı ise tercihler bambaşka olabilir tabi ki.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fiat palio nasıl bir araç
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2001 model 1.8 otomatik s40 ,dün alım satım işlerini gerçekleştirdim.aracı ilk sahibinden aldım.118500 km de
    Kullanıma gelince çok tok bir araç ;o yaştaki çoğu araca göre ve 1.8 122 bg beklediğimin üzerinde çıktı.kullanmadan karar verme kullandıktan sonra kararını verirsin.bakıttığım servis düzgün kullanırsan bakımını Zaman'ında yaptırırsan sen sıkılır aracı değiştirme kararı verirsin ve kullanmanın keyfini çıkart dedi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarals40

2001 model 1.8 otomatik s40 ,dün alım satım işlerini gerçekleştirdim.aracı ilk sahibinden aldım.118500 km de
    Kullanıma gelince çok tok bir araç ;o yaştaki çoğu araca göre ve 1.8 122 bg beklediğimin üzerinde çıktı.kullanmadan karar verme kullandıktan sonra kararını verirsin.bakıttığım servis düzgün kullanırsan bakımını Zaman'ında yaptırırsan sen sıkılır aracı değiştirme kararı verirsin ve kullanmanın keyfini çıkart dedi.

Hayırlı olsun hocam kaça aldınız aracı? 1.8ler piyasada az sanırım

• Sağolasın kardeş ALLAH isteyene daha iyisini nasip etsin.22500

• CyberBot kullanıcısına yanıt
    Bakimli bir arac ise hizlanmlarda pek sorun cikmaz. Araci dolu oldugunda sollamalar biraz sikinti oluyor ancak 1-3 kiside sorun yok. 5-6 sene oncesine kadar aracla uzun yolda 200+ ya ciktim o konudada bir sikintis yok. Konsol gorecelidir yakindan incelemenjz sizin icin daha iyi olacaktir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.