Şimdi Ara

Dacia Arabaları Nasıl Bilirsiniz ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
38.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kesbi

Bu 16bine logan, 22bine mcv bulan arkadaşlar fiyat listesine bir daha baksınlar.

Araçlar Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Liste Fiyatı (TL)24.050 Tavsiye Edilen Kampanyalı Anahtar Teslim Fiyatı (TL)23.300
      Logan MCV 5 kişilik - Ambiance 1.5 dCi 70 bg
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

quote:

Bu 16bine logan, 22bine mcv bulan arkadaşlar fiyat listesine bir daha baksınlar.

Araçlar Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Liste Fiyatı (TL)24.050 Tavsiye Edilen Kampanyalı Anahtar Teslim Fiyatı (TL)23.300

5 kişilikler ticari olarak geçiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: efsanea_06

quote:

quote:

Olmadigina dair herhangi bir sey demedim ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

doğrudur fiyatının uygun olma sebebi için demiştim hususi olanları 35.000 tl fiyat vermişlerdi

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

doğrudur fiyatının uygun olma sebebi için demiştim hususi olanları 35.000 tl fiyat vermişlerdi

Zaten yanlis araba bakmissiniz hocam. Dacia binek olarak alinmaz. ;)

• quote:

http://www.dacia.com.tr/page.aspx?id=135

Logan Sedan 1.6 Euro5 18.700

Pazarlıklı 17500e alabilirsiniz. Birkaç ay önce bir arkadaşa 16600e almıştık. Yaz olduğu için fiyatlarda biraz yükselme söz konusu tüm markalarda olduğu gibi.
  • O 18700 olan araç benim ladayla aynı donanıma sahip nerdeyse.Hidrolik direksiyon var (benimki de tek elle park bile edilebiliyor), bir de sürücü hava yastığı var (mecburiyetten). Onun da kliması yok benim de. Onun da camlar kollu benim de. İkisinin de 4 kademeli ısıtma ve havalandırma sistemi var. Sadece yıllık vergisi fazla. Çekiş ve yakıt olarak rahatça yarışım. Aracım 22 yaşına girmek üzere. Benim bahsettiğim full olanlar. En fulü bile saçma sapan bir donanıma sahip. Bi ton eksiği var ama rakiplerine oranla müthiş pahalı hale geliyor. Demekki rakipleri de böyle boş bi araç üretse daciadan ucuza satacaklar demek istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red Redemption

Merhabalar bu araçlar baya çoğaldı nerde görsem taksi dacia artık.
    neyse bahsetmek istediğim bir konu bu aracın 2.el bir bakayım diyorum 2008 Logan Modelleri 13.000TL Civarına düşmüş yani taksi çıkması olmayanlarda var temizlerde bu fiyata 2008 model ve böyle temiz araç bulmak imkansız gibi nerdeyse (chevrolet lacetti var bide o ayrı konu) .

uzun yol için tercih edilecek bir araçmıdır bilmiyorumda bana uygun geldi özellikleri olsun vs yedek parçasıda bir hayli ucuz renault parçalarıda uyuyor lpg ilede ekonomik oluyormuş bağajı geniş tasarımda fena değil performansı hakkında bir bilgim yok ancak fazla kötü değil diye sanıyorum .

2008den Bu Yana O Zamanlar Pahalı Olan Bir ARaç 2-3 Sene İçinde Bu Fiyata düşmüş Loganlardan Bahsediyorum başka markalar her sene ancak 500tl ucuzluyor o kadar bu her sene 1000tl düşmüş ilk çıktıklarında 2.elleri 20000TL Aşşa yoktu .
    bu durumda Dacia Sanderolar Hoşuma gitti şu anda 2011-2010 model Sanderoların 2.el ve temiz olanları hele şu jeep tarzı olanlar çok hoşuma gittiler nasıldır performansları bilmem ancak kaliteli duruyorlar 2.el 20.000TL bile bulunur şu anda normal 21.000tl civarı var ilanları elbet 2-3 sene sonra 15.000TL Civarına düşer değilmi arkadaşlar ?

Örnek İlanlar,

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-dacia-beray-dan-ilk-sahibinden-bakimli-en-full-modeli-53973929/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-dacia-ilk-sahibinden-53360336/detay/

Buda Loganlar (aslında bunlarda fena gözükmüyor param yetişmezse bunlardan alırım )

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-dacia-2008-dacia-logan-1-4-sedan-52197821/detay/ (not: bu ilanın sahibiyle görüştüm taksi çıkması değilmiş)

ne düşünüyorsunuz arkadaşlar sizce uzun yolda dayanırmı ? konfor fazla aramıyorum arabada eve gider kahvemi içerim benim için konfor evde vardır arabanın amacı masaj koltugumu ?

konu başlığına cevap: Kötü biliriz...

Fransız arabalarından bile uzak dur, ki dacia fransız çakması bir otomobildir.

• quote:

O 18700 olan araç benim ladayla aynı donanıma sahip nerdeyse.Hidrolik direksiyon var (benimki de tek elle park bile edilebiliyor), bir de sürücü hava yastığı var (mecburiyetten). Onun da kliması yok benim de. Onun da camlar kollu benim de. İkisinin de 4 kademeli ısıtma ve havalandırma sistemi var. Sadece yıllık vergisi fazla. Çekiş ve yakıt olarak rahatça yarışım. Aracım 22 yaşına girmek üzere. Benim bahsettiğim full olanlar. En fulü bile saçma sapan bir donanıma sahip. Bi ton eksiği var ama rakiplerine oranla müthiş pahalı hale geliyor. Demekki rakipleri de böyle boş bi araç üretse daciadan ucuza satacaklar demek istiyorum.

Dostum zaten full olanlarını pek kimse almıyor. Piyasada satılanların çoğu boş ya onun bir üstü donanıma sahip olanlar. 9-10bin verip doğan almak yerine 5-6 fazla vereyim en azından sıfır, problemsiz bir araç olsun diyenlerin tercihi olan bir araç.. Taksici tayfası genelde boş ve klimalı modelini tercih ediyor. Ucuz etin yahnisi işte. 1.6 modelini ben kullandım, çekişi hiç fena değil, araba hafif olduğu için oldukça yeterli bence.

• konfor,performans aramıyorsan al
  • Rahmetli iyi sollardı...
  • Güvenliksiz,sorunsuz ve ekonomik araçlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

Güvenliksiz,sorunsuz ve ekonomik araçlardır.

Guvenliksiz derken???
    Yeni sandero
    ABS,ESP,ASR,AFU CİFT HAVA YASTİGİ,HİLL HOLDER NCAP TESTİ Yolcu guvenligi 80 PUAN

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düz kaza testinde tüm araçlar bahsettiğin puanı alıyor.

İİhs testi olmayan bir araç için güvenlikten bahsetmek ne kadar mantıklıdır tartışılır.

Normal kaza testinde 2000 model cıvıc kadar güvenli olan ve iihs testinde fiesta kadar güvenlik sağlayamayacak aracı üç harfli donanımlar güvenli yapmaya yetmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arranger. -- 11 Mayıs 2014; 17:03:04 >

• Ne olmalı peki.?
  • Kalite algısı ve parası az olanlar için en büyük hedef... Benim için çöp...

Zamanın;

Lada'sı

Gelly'si

Samand'ı

Sıfır Dacia fiyatına çok kaliteli ve donanımlı D sınıfı ikinci el araç tercihim olurdu...
  • kalitesiz bilirim...
  • Peugeot 308 1.6 HDİ Access -------65.000-tl

Nissan Juke 1.5 DCİ Tekna -------63.900-tl

Opel Corsa 1.3 CDTi Essentia -------46.350-tl

Skoda Rapid Spaceback 1.6 TDI Ambition-56.900-tl

Volkswagen Polo 1.6 TDI Comfortline 51.800-tl ****

Seat Leon 1.6 TDI Style --61.000-tl****

Citroen C3 Picasso 1.6 e-HDi Confort ---- 62.350-tl***
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Yukardaki araçlarla sandero stepway özellikleri hemen hemen aynı, içlerinden bir tek stepway almassam ne alırım oda Wolkswagen polo olur. Oda stepwaya en yakın fiatı olduğu için.
    Ancak bu versiyonunda standart donanımı bomboş,
    Yan hava yastığı
    EBD (Fren Güç Dağılım Sistemi)
    ESP (Elektronik Denge Sistemi)
    ASR (Çekiş Düzenleme Sistemi)---------------Güvenlik sistemleri bu gördüklerinizin hiç biri yok, var opsiyonel, olsun dersen fiat o zaman 65.000-tl ye çıkar.
    Cruise Control (Hız Sabitleme Sistemi)
    Hill Holder (Yokuş Kalkış Sistemi)
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Ama yinede olsun denirse markaya para vermek zaten bizim milletimizin kültürü.

• 2010 blackline logan'ım var. param da var ancak değiştirmeyi düşünmüyorum. her işimi görüyor, her şekilde gidiyor ben çok memnunum şahsen. dacia'ya b.k atarlar, tabii 60 bin tl'lik araç var 25 bin tl'lik araç var... performans beklememek lazım haliyle. yalıtımı kötü ancak çok da kötü değil, motor sesi çok fazla yok dizellerde ancak yol kötüyse ses alıyor o da önceki arabam fiesta'dan hiç farklı değil. aklınızda bir algı oluşmuş, dacia kötüdür, şu iyidir diye işte bunlar hep ondan. symbol neyse logan da o paşam. ne eksik ne fazla. öyle 87-97 doğan'la karşılaştırılacak bir araç da değil. sürüşü olsun, vites geçişleri olsun hiç üzmez insanı. şahsen bendekinin debriyajı aşırı derecede yumuşak istanbul trafiğinde ayağımızın tutulmasını önlüyor. ben öneriyorum parası bu kadar olan adama. ne yani, 14 yaşında 200.000 km devirmiş araç alınca daha mı iyi olacak?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.