Şimdi Ara

Dacia Dokker Stepway Alınırmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar aile olarak Dacia Dokker Stepway full olarak almak istiyoruz istegimiz 0 olarak almak ama bu arabayı kullanan veya bilen bilgisi olan varmı site fiyatı full + full tüm malzemeleri ile stepway 39.450 bin tl bu paraya almaya degermi alma sebebimiz yük taşıma ticari olarak kullanma bu araç iyimidir yoksa bunun haricinde ww caddy düşünüyoruz sizinde başka tavsiyeniz varmıdır ? Teşekürler.

• bu fiyata 1.6 partner daha iyi seçim gibi duruyor
  • acemix kullanıcısına yanıt
    +1 daha kaliteli ve konforlu birde o daciaya o donanımda verene kadar daha dolu 2.el az kilometre bir Fiat doblo yeni kasa alınabilir.
  • @Kutu149
    @acemix

Bunlarıda degerlendirelim ozaman ama dışı vs güzel geniş çok güzel araba ama rahatlıgı konusunda herkezden duydugum kadarıyla birşeyler var.
  • O fiyata az kullanılmış Doblo Premio var.Ben almazdım.
  • VW Caddy düşünün bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam kayınpederde dacia sandero var. şahsi görüşüm dacia ayaklarınızı yerden kesmekten başak bir işe yaramaz. o bütçeyle 2. el temiz vw caddy bulmaya çalışırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alaskalı Suikastçi

hocam kayınpederde dacia sandero var. şahsi görüşüm dacia ayaklarınızı yerden kesmekten başak bir işe yaramaz. o bütçeyle 2. el temiz vw caddy bulmaya çalışırdım

Herkes böyle diyorsa vardır bir hikmeti
  • Ne aldınız hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.