Şimdi Ara

Dacia Duster Blackshadow - 1.5 dCi 110 bg EDC (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
5.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Babama 95bin e dacia var dedim cevabı çok ağır oldu yazmıyorum. Hayırlı bayramlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dacia ya 95 milyar para verecegime at arabasi ile gezer daha iyi 2010 duster 4*2 vardı aracim kaporta kalitesi,ic malzeme kalitesi berbatti bu arabaya 95 bin verecegime qusqahi alirim daha iyi bu araba dag,köy arabasi cok sık koye daga giderim derse alin bu arabayi ara sira diyorsa hic bulasmayin ne konfor,ne guvenlik,ne.teknoloji pek bir artisi yok bu araba zaten yurtdisinda 10 bin euro civarina satilan kupon araba bakmayin burada pahalandigina bizim kur+vergi sisteminden dolayk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baskı balata bakımının dışarıda bile 5000tl'yi geçtiği, serviste 6500tl olduğu bi şanzıman bi daha düşünün derim.

Emekli adam çok gezmiyor bizim ülkede dizel kullanacak kadar çok yol yapıyor mu?
  • Sadece Sürücü kullanıcısına yanıt
    şu an doblosuyla ayda en az 3 defa Mersin----- Hatay git gel yapıyor
  • Yorumları okudum babanız sıfır araç istiyor dacia ya o paralar verilir mi yea cıların hiç biri sıfır araç önermediğine göre o fiyata alınacak en iyi dizel otomatik demek ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hort

• Master_Evil kullanıcısına yanıt

Şuan ne kadar hocam

• Blue_Knight kullanıcısına yanıt

Hort

• tavernac1 kullanıcısına yanıt

Vay be hocam... o zamanlar 90 bin tl ye full paket bir suv alabiliyormuşuz dussterda olsa..Şuan bu aracın 2. el piyasası 200 bin tl

• quote:

Orijinalden alıntı: Levitasyon123

Vay be hocam... o zamanlar 90 bin tl ye full paket bir suv alabiliyormuşuz dussterda olsa..Şuan bu aracın 2. el piyasası 200 bin tl

2016 aralığında sıfır tucson elite oto 91'e anlaşmıştık o zaman 2010 c180 vardı değmez demiştim. yıl 2019 kasımı oldu fiestam vardı bu kez arada sorento da oldu satıp bunu almıştım. kaza yaptım arabam hurdaya çıktı mecbur araç alacaktık yine 91 e sadero 0,9 benzin manuel alabildim. Hey gidi... hep geri gittik...

• :(

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.