Bildirim
Dacia Duster Blackshadow - 1.5 dCi 110 bg EDC
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bu zamanda fiyat normal geliyor .. ama yeni kasa gelecek hayirlisi olsun -
Sizce yeni kasayı beklemelimiyiz birde yeni kasa gelince fiyatlar düşer mi ? -
ben olsam dacyaya o kadar vermem. koye moye gidiliyorsa surekli belki bi nebze alti yuksek diye kotariyor ama malzemesi vasat bir araba.
fiyat duşmez öyle hayallere girmeyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 31 Ağustos 2017; 21:42:0 > -
Köyde değil şehirde kullanılacak babamda illakı tutturdu 0 araba istiyorum diye sizce nasıl ikna edebilirim? -
Arkadaşım güncel kasa inanılmaz eskidi artık alınmaz, ya yeni kasa alın ya da, ikinci el Mokka falan bakın. -
Piyasaya göre, rakiplerine falan bakınca fiyat gayet makul ama biraz oturup düşününce, dacia ve 90 bin kelimelerini yan yana koyunca uzaklara dalıyor insan... -
Hocam B suv otomatiklere yönelebilirsiniz
2. El tertemiz 1.5 dci kaşkay yada kadjar bakabilirsiniz
Ama illa alcaksa cokta fena bi tercih sayilmaz -
Nasıl yani bu eski kasa mı oluyor kaç yıllık ki -
90.000Tl Dacia için çok değil mi? Alternatiflerini değerlendirdiniz mi? İlla ki dizel olmak zorunda mı? -
Ulkenin geldigi duruma bak,Dacya ya bile 90bin ödüyoruz.Cidden yazık.
O 90bine 2ci el Kadjar veya Tuscon bakabilirsiniz. -
Maalesef dizel ve otomatik istiyor babam -
quote:
Orijinalden alıntı: Levitasyon123
Sizce yeni kasayı beklemelimiyiz birde yeni kasa gelince fiyatlar düşer mi ?
hangi araç olursa olsun yeni kasası tercih edilir tabii ki. bu kasa direk belli bir miktar değer kaybedecektir. ben olsam beklerdim. -
dizel otomatik polo'da 89.000tl, babaya hangisi gider dersen duster derim -
Normalde tabiki 90 bin etmez ama şu piyasada Ful Dci Edc Duster o fiyatlara makul kalıyor.O Fiyata bırakın Dizel Otomatik C-Suv'u B-Suv veya C-Hb bile yok gibi birşey.Anca B Sınıfı Hb alırsınız oda kutu kadar. -
İkinci el bakın hocam dacia ya 90 bin nedir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Levitasyon123
Nasıl yani bu eski kasa mı oluyor kaç yıllık ki
https://tr.motor1.com/news/178451/2018-dacia-duster-resmi/
https://forum.donanimhaber.com/2018-dacia-duster-ic-mekan-interior--128702526#128706891
https://tr.motor1.com/news/178603/dacia-duster-eski-vs-yeni/
Ben olsam yerinizde yenisini beklerdim.
-
Bu aracın bir zamanlar 25000 e satıldığını bilmek çok acı verici gel de kahrolma üzülme. -
o rakamlara 1-2 yaşında az km de nissan qashqai alınır -
Bende alınır derim neden az yakan full dizel otomatik bir suv yok bu fiyata b sınıf sedan parasına.
Benzer içerikler
- citroen c5 neden alınmaz
- toyota yaris yorumları
- passat variant neden tutulmuyor
- bmw 418i kronik sorunlar
- opel 1.2 t motor nasıl
- renault logan
- uçan araba fiyatları
- renault arkana fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X