1.0 lpg 2 aydır kullanıyorum.Çekişi,torku fiziksel olarakta 1.5 dizel gibi ve vites araları 1.6 motordan çok iyi.Yakıt 1.6 lpg ile hemen hemen aynı gibi. 100 km de 10 lt lpg gidiyor adam gibi kullanırsan. Boya kalitesi çok kötü ve çok düşük ve boya çok ince çok kolay bozulabiliyor (son 3 yıldır aldığım 3 dusterde böyleydi),ses yalıtımını alırken siyah yalıtım pütürü ile yaptırmama rağmen yol sesi çok rahatsız edici. İdare eder parasının arabası diyeceğim ama 200 bin lira oldu :) Bu 4.duster oldu SATIN ALDIĞIM.1.5 dizel 1.6 1.6 LPG 1.0 LPG bi daha alır mıyım ? |
Dacia Duster eco g kullananlar klübü (56. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Boya işçiliği boya kalitesi hakkında kesinlikle katılıyorum.uzerindeki vernik bile çok hassas çizik olan yeri elle pasta yaptım daha kotu yaptı vernik çok ince iz yapıyor el pastasında çok dikkatli olmama rağmen.sonra gitim makine yaptırıdim.duzeldi.bemim araç 1.6 Eco g turuncu ben yinede seviyorum aracı gözüme hoş geliyor.motorda beni tatmin ediyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Start stop özelliği nasıl çalışıyor aracı boşa alıp ayağımı debriyaj dan çekiyorum ama motor durmuyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Start stop un stabil çalışmasi için bir sürü kriter War,her zaman devreye gircek diye bir durum söz konusu değil,kemerden tutun sıcaklık akü voltajı çok güç çeken etkenler(klima+rezistans+farların yanması gibi)bunlarin hepsi çalışmasına engel oluyor.aku voltajı uygun seviyelerde olcakki devreye girsin
quote:
Orijinalden alıntı: ozkan054
Start stop un stabil çalışmasi için bir sürü kriter War,her zaman devreye gircek diye bir durum söz konusu değil,kemerden tutun sıcaklık akü voltajı çok güç çeken etkenler(klima+rezistans+farların yanması gibi)bunlarin hepsi çalışmasına engel oluyor.aku voltajı uygun seviyelerde olcakki devreye girsinTeşekkürler bu sabah çalışmaya başladı. Dün sabah bayiden yeni almıştım sanırım aküden kaynaklıydı.
Aracınız hayırlı olsun.1.6 mi 1.0 mi aldınız
Teşekkürler. 1.0 Eco g 100bg aldım.
Bende 2015 model 1.5 dci vardı takas ile değiştirdim aldıktan sonra biraz pişmanlık oldu acaba çekişi nasıl diye. pandemi nedeniyle test sürüşü de yaptırmadılar. ama sürmeye başladığım zaman 1.5 motoru aratmadı. Başarılı buldum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur1301 -- 29 Mayıs 2021; 21:21:38 >
Güzel günlerde kullanın eski kasaya göre sizce araç tatmin edici seviyeye gelmişmi.1.0 Eco g ile tecrübelerinizi paylaşırsanızseviniriiz,bende 1.6 Eco g var
quote:
Orijinalden alıntı: ozkan054
Güzel günlerde kullanın eski kasaya göre sizce araç tatmin edici seviyeye gelmişmi.1.0 Eco g ile tecrübelerinizi paylaşırsanızseviniriiz,bende 1.6 Eco g varO kütük gibi tek elle zor dönen direksiyondan ve benzin deposu kapağını açmak için pompacıya anahtar vermekten kurtulduğum için seviniyorum.sırf o yüzden değiştirdim
şimdi hiç anahtar kullanmıyorum anahtarsız giriş çalıştırma var. Motoru çok beğendim. Beklentilerimin üzerinde. 1.5 dci e göre yokuş yukarı bir tık daha kötü mesela her gün çıktığım rampayı eski arabayla 6. Vitesle rahat çıkarken 1.0 ile 5. Vitese düşürüyorum tek fark edebildiğim bu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur1301 -- 29 Mayıs 2021; 22:42:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
1.0 eko G 110-120 km den sonra hızlanmak için çok nazlanıyor gibi geldi. 1200 km de araç kafamdaki rodaj 1500 km ye kadar , onun için çok zorlamadım . aşırı sürat aramıyorum ama sollamalarda umarım hantal kalmaz
-
arkadaşlar ben bakımımı tse belgeli bosch car servisinde yaptırdım. bu tip servislerde yapılan bakımlarda garanti bozulmuyor. ama lpg filtresi değişmedi haliyle. "sadece" lpg filtresini değiştirme imkanı mevcut mu resmi serviste? Bu konuda bilgisi olan var mı ?
-
Benim bildiğim en son sadece serviste değiştiği programı servis dışında kimse açamıyor.bizede bilgi verirseniz bu konuda sevinjirz
quote:
Orijinalden alıntı: ivenrecarkadaşlar ben bakımımı tse belgeli bosch car servisinde yaptırdım. bu tip servislerde yapılan bakımlarda garanti bozulmuyor. ama lpg filtresi değişmedi haliyle. "sadece" lpg filtresini değiştirme imkanı mevcut mu resmi serviste? Bu konuda bilgisi olan var mı ?
Sadece lpg filtresini degistirebilirsiniz
quote:
Orijinalden alıntı: CarseverSadece lpg filtresini degistirebilirsiniz
Alıntıları GösterTeşekkürler. Normal bakım randevusu gibi randevu alıp, neler değişecek diye sorduklarında "lpg filtresi" demem yeterli sanırım?
-
quote:
Orijinalden alıntı: ivenrecTeşekkürler. Normal bakım randevusu gibi randevu alıp, neler değişecek diye sorduklarında "lpg filtresi" demem yeterli sanırım?
Alıntıları GösterArayıp ECO-G Dusterimin LPG filtresini degistirtecektim diyorsunuz o kadar.
Filtre+iscilik ödüyorsunuz
Garanti bitiminden yapacağımız işlem bu olck sanriim.serviste LPG bakimi
Merhaba, kaç bin bakımını yaptırdınız? Ne kadar tuttu?quote:
Orijinalden alıntı: ivenrecarkadaşlar ben bakımımı tse belgeli bosch car servisinde yaptırdım. bu tip servislerde yapılan bakımlarda garanti bozulmuyor. ama lpg filtresi değişmedi haliyle. "sadece" lpg filtresini değiştirme imkanı mevcut mu resmi serviste? Bu konuda bilgisi olan var mı ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kadir_yilmaz
Merhaba, kaç bin bakımını yaptırdınız? Ne kadar tuttu?
Alıntıları Gösterbosch marka filtreler + castrol yağ; 550 tl ödemiştim yanılmıyorsam.
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=CJNJK6Z-jSo&feature=youtu.be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X