< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Dacia Duster eco g kullananlar klübü (57. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Makyajlı kasa Eylül'de satışa sunulacakmış.
ECO-G verisyonunda tank kapasitesi 50 lt olmuş (62 lt tank).
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Otomatik vites 1.3 tce de mi gelecek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ozkan054
Otomatik vites 1.3 tce de mi gelecekEvet 1.3 TCE 150 PS 6ileri EDC
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar selam
Duster almayı düşünüyoruz da, bu yeni çıkan 1.0 Eco-g lpg'nin turbo sıkıntısı vs. var mıdır?
facebookta öyle yazanlar olmuş ama detaylı bilgi bulamadım
-
hocam facebookta 1.0 eco lpg ler için turbo arızası veriyor diyenler olmuş. servisler dolu bile diyen var ama bunları diyen de 1.6lpg kullanıcısı olunca bilemedim. çok kafamız karıştı.
siz ne dersiniz bir sıkıntısı var mı bu motorun. bir de prestige 1.0eco-g yerine 1.5dci comfort için ekstra 30bin lira ödenir mi sizce? ne dersiniz
-
Duster alınacaksa bence prestij Paket ve ekstra digital klima ve anahtarsız çalıştırma ile alınmalı.avrupa kullanıcıları memnun gözüküyor videolarda ben 1.6 Eco g kullanıyorumda
quote:
Orijinalden alıntı: Paint It Blackhocam facebookta 1.0 eco lpg ler için turbo arızası veriyor diyenler olmuş. servisler dolu bile diyen var ama bunları diyen de 1.6lpg kullanıcısı olunca bilemedim. çok kafamız karıştı.
siz ne dersiniz bir sıkıntısı var mı bu motorun. bir de prestige 1.0eco-g yerine 1.5dci comfort için ekstra 30bin lira ödenir mi sizce? ne dersiniz
Bu motor bir tek Dacia'da kullanılmıyor. İllaki her marka araçta fabrikasyon hatalar arızalar olabilir.
Genellemek doğru olmaz.
Özellikle Avrupa 1.0 ECO-G'den cok memnun. Bir tek Dacia için değil, bu kombinasyonu kullanan grup modellerinin genelinden çok memnunlar.
Bu LPG'li düşük hacimli motorlu versiyonu seçerek, adamlar düşük vergi/ceza, düşük alım ve bakım maliyeti gibi birçok konuda avantaj sağlamış oluyorlar
-
Motor Şanzuman 10 numara halt etmiş leke süren..Sadece boya kalitesi berbat.Benim araçlardan hiç arıza vereni olmadı daha.Nerden baksan 100 bin km yapmıştır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babakaptan -- 11 Temmuz 2021; 22:40:24 > -
Arkadaşlar, makyajlı Duster'in ülkemize ne zaman geleceği ile ilgili bilgi edinen burdan paylaşırsa sevinirim. Şuan Bursa gümrükteki tüm Dusterlar mevcut kasa, makyajlı henüz yok. Birkaç satış temsilcisiyle görüştüm, şase ve donanım değişmediği için biz de araçların makyajli mı makyajsız mı olduğunu gelmeden bilemeyiz dedi. İlk gelen araçlardan almak istiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carsever -- 27 Temmuz 2021; 13:47:20 >
Ben izlediğim bir videoda Eylül diye duymuştum
quote:
Orijinalden alıntı: Paint It Blackhocam facebookta 1.0 eco lpg ler için turbo arızası veriyor diyenler olmuş. servisler dolu bile diyen var ama bunları diyen de 1.6lpg kullanıcısı olunca bilemedim. çok kafamız karıştı.
LPG ile 4000 bin kilometreyi devirdim sorun çıkmadı
Arkadaşlar duster 1.0 lpg metalik renk icin 209 bin tl teklif aldim.dijital klima ve anahtarsız kartlı sistemli. 1500 tl yakıt hediyesi +ilk bakim ucretsiz+1000 tl kasko indirimi+ 1 yil ek garanti hediye + kredi ödemeleri ocakta basliyacak. Almayı düşünüyorum. Bu para verilir mi sizce? Birde duster sahibi arkadaşlar arka davlumbaz üstü çıplak kalan yer çok kötü görünüyor. Zift kaplama yapılıyormuş. Yaptıran arkadaş varsa bu konuda bilgi verebilir mi? Birde multimedia ve geri görüş kamerasi için 6000 tl ye yakın para istiyor servis .ben 3500 tl ye disarda buldum. Disarda taktirsam elektrik aksamim garanti disi kalir mi?
quote:
Orijinalden alıntı: S4lw4tor3Arkadaşlar duster 1.0 lpg metalik renk icin 209 bin tl teklif aldim.dijital klima ve anahtarsız kartlı sistemli. 1500 tl yakıt hediyesi +ilk bakim ucretsiz+1000 tl kasko indirimi+ 1 yil ek garanti hediye + kredi ödemeleri ocakta basliyacak. Almayı düşünüyorum. Bu para verilir mi sizce? Birde duster sahibi arkadaşlar arka davlumbaz üstü çıplak kalan yer çok kötü görünüyor. Zift kaplama yapılıyormuş. Yaptıran arkadaş varsa bu konuda bilgi verebilir mi? Birde multimedia ve geri görüş kamerasi için 6000 tl ye yakın para istiyor servis .ben 3500 tl ye disarda buldum. Disarda taktirsam elektrik aksamim garanti disi kalir mi?
Teklifi hangi bayiden aldınız?
quote:
Orijinalden alıntı: S4lw4tor3Arkadaşlar duster 1.0 lpg metalik renk icin 209 bin tl teklif aldim.dijital klima ve anahtarsız kartlı sistemli. 1500 tl yakıt hediyesi +ilk bakim ucretsiz+1000 tl kasko indirimi+ 1 yil ek garanti hediye + kredi ödemeleri ocakta basliyacak. Almayı düşünüyorum. Bu para verilir mi sizce? Birde duster sahibi arkadaşlar arka davlumbaz üstü çıplak kalan yer çok kötü görünüyor. Zift kaplama yapılıyormuş. Yaptıran arkadaş varsa bu konuda bilgi verebilir mi? Birde multimedia ve geri görüş kamerasi için 6000 tl ye yakın para istiyor servis .ben 3500 tl ye disarda buldum. Disarda taktirsam elektrik aksamim garanti disi kalir mi?
Çok iyi fiyat almışsınız. 214-217 arası fiyat veriyor bayiler
Bursa mais bayiisinden aldim teklifi.
https://www.youtube.com/watch?v=FAEJ-UclcLI&feature=youtu.be
Bu aya özel olduğu söyleniyor
quote:
Orijinalden alıntı: ozkan054
https://www.youtube.com/watch?v=FAEJ-UclcLI&feature=youtu.be
Bu aya özel olduğu söyleniyorMakyajlı Duster Almanya'da bayilere geldi. Fiyatlarda önceki kasayla fark yok. Donanım paketleri de aynı. Sadece yüksek konsol+ 2 USB diye bir ekstra donanım seçeneği var.
Bizdeki Prestige karşılığı 12000 Euro civari (vergisiz) Onlarda vergiyle birlikte 15500 Euroya satılıyor. Yani Prestije ECO-G, %50lik dilimde kaldığı için makyajlı kasada fiyat yukseltemezler. Ama tüm donanımları eklersen %80lik dilime girip fiyat 50bin TL artar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X