dodikler su almış. alttan matkapla deldim. kapıların en ucunda da su tahliye yeri varmış gördüm. |
DACIA DUSTER KULLANANLAR (31. sayfa)
-
-
selamlar kol dayama tavsiye edecek var mı esseantial pket için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Duster 2017, otomatik kullanıyorum da bu arıza ışıkları yanıyor. Fikri olan var mı?
-
Elektronik arıza işareti
Elektronik arıza işareti sarı renkte yanarsa aracı sürmeye devam edebilirsiniz ancak araçta bir sorun olduğunu bilmelisiniz. Bu işaret yanarken başka bir ikaz işareti daha yanacaktır. Sorunun ne olduğunu o işarete bakarak tespit edebilirsiniz.
Kaynak: https://arizaisaretleri.com/dacia-duster-gosterge-panelindeki-ikaz-isiklari-anlamlari//
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telepati -- 7 Nisan 2023; 15:44:33 > -
Geçmeli ise OMSA markayı öneririm.
omsaline.com a bir bakınız.
-
Zikzak lambası ve esp lambası yanıyor herkes farklı bir şey söylüyor sebebi nedir acaba reno servisine mi götürmeliyim yoksa ustaya mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Genel arıza işareti imiş.
Araçla ilgili tüm elektronik sistemlerden dolayı olabilirmiş. Cihaza bağlanmalı der özetle.
ilgili video:
-
Teşekkür ederim sanırım yetkili servise gitmek iyi olucak sanayiden çıkamaz bu araba yoksa
dacia duster marka aracımın trigerini değiştireceğim denizlide tavsiye edeceğiniz servis var mı ? triger setini online alacağım güvenilir bir site var mı ?
-
arkadaşlar merhaba. 2023 model 1.0 tce aracımda uzun zamandır sebebini anlayamadığım bir ses ile mücadele ediyorum. özellikle asfaltın bozuk kısımlarında, ek yerlerinde, küçük tırnakımsı kasislerde amortisörlerin sert ve hızlı tepki verdiği yerlerde arka taraftan zil sesine benzer çınlama sesi geliyor bu sese fare sesine benzer bir cıyaklamada diyebiliriz. arka koltuğu yatırdığımda ses daha yüksek bir şekilde duyuluyor. ses neyden kaynaklı olabilir başına daha önce böyle bir şey gelmiş olan var mı?
-
2 farklı yer bualamadı ama muhtemelen turbodan diyorlar.
daha çok 2 den 1 e düşerken araba zırlıyor gibi. garanti bitmeden gene götüreceğim servise.
-
Euro NCAP Crash & Safety Tests of Dacia Duster 2024
Euro NCAPyoutubeEuro NCAP performs a series of safety tests on light commercial vehicles: Active safety is tested based on the van’s equipment: Autonomous Emergency Braking systems (car-to-car, pedestrian, and cyclist scenarios), lane support and speed assist technologies, and occupant status monitoring (attention assist and seatbelt reminders). All details on the Euro NCAP Website: Dacia Duster 2024 test information ▶ https://www.euroncap.com/en/results/dacia/duster/51909 Euro NCAP July 2024 Press release ▶ https://www.euroncap.com/en/press-media/press-releases/https://www.youtube.com/watch?v=J7U0gUviT24
-
2023 1.3 otomatik 4x2 Duster kullanıyorum 15 gündür.
Kamyonet olacakmış ama SUV olabilmiş.
Amortisorler yumuşak, araç yüksek, motor başarılı.
Dıştan güzel görünüyor ama içi çok ucuz. Tablete para vermeye gerek yok bence. Tablet performansı yerlerde idi bayide bakarken.
Davlumbaz, çamurluk falan olmaması ayıp.
Allah'tan direksiyon, fren falan opsiyonel değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba bu değerler araç göstergelerimi kendi ölçümleriniz mi acaba
Merhaba arkadaşlar,
750 bin TL civarında 4x4 1.5 dCi modellerine ulaşabiliyorum. Açıkçası daha fazla bütçe ayırmak istemiyorum, ancak yeni kasa ile eski kasa arasında gerçekten fark yaratacak kadar önemli detaylar var mı? Örneğin yalıtım, malzeme kalitesi, konfor gibi konularda belirgin bir iyileşme söz konusu mu?
Yeni kasaya yönelmek için 900 bin TL ve üzeri bütçelere çıkmak gerekiyor. Ancak bu bütçe aralığında Duster dışında farklı alternatifler de devreye giriyor. Bu da işleri biraz karıştırıyor, o yüzden bütçeyi artırma konusunda kararsızım.
Fikir ve tavsiyelerinizi merak ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim!
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X