Şimdi Ara

DACIA DUSTER KULLANANLAR (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
615
Cevap
22
Favori
345.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kardeşim lastiklerin havası aşırı derecede inmiş. Hava vur 40 olsun. Düzelir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Police_osman P kullanıcısına yanıt
    Tüm lastik basınçlarını 29 yapın. Ekranda SETP yazan kısma gelip 3 saniye basılı tutun. Bu şelide uyarıyı resetleniş olursunuz.
  • 4*2 duster laurette Looks paket dizel otomausiparisi verdik oyak kampanyasından. İnşallah bizi üzmez, 76000 tl ye dizel otomatik suv, bu devirde cokcok iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende oyak kampanyasında otomatik almayı düşünüyorum hız sabitleyici deri direksiyon varmı sizin fiyatta sadece look paletli mi fiyatı birde bu oyak kampanyasında bayiler arasında fiyat farkı oluyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 2016 Duster dizel'in yakıt deposu kaç litre?

• quote:

Orijinalden alıntı: eaglemania

Arkadaşlar 2016 Duster dizel'in yakıt deposu kaç litre?

50 litre hocam.
  • eaglemania kullanıcısına yanıt
    50 fakat özellikle 2015 ve sonrasında şamandıranın konumu sebebiyle daha fazla dolduranlar da var.

• Arkadaşlar cevap için çok teşekkür ederim. Dün bilader doldurmuş da, 60.5 lt, mümkün diil olum dedim. Tanıdığı opetten de doldurttu, yanlış veya bilerek yamuk yapma ihtimalleri de zor.

Çıkamadım işin içinden, bir de size sorayım dedim.

• Ankarada bir Shell istasyonunda tam dolum yaptırmıştım. Dolum tabancası durdu fakat Pompacı daha fazla alabileceğini söylemişti. 60 litre alabilir.
    Birde şöyle birşey var, yavaş dolumda depoya giriyormuş gibi görünen akaryakıtın pompaya geri döndüğünü söyleniyor. (Pompacı hilesi.)

• Internette bazı ambiance paket araçların tamponlari plastik bazısının değil. Parayla serviste mi değişiyor nasıl oluyor?

• Merhaba Arkadaşlar...

Bir sorum olacak;

Dacia Duster 1.5 DCİ 4x4'de 1. viteste ağır devir var fakat;

4x2 deyken de ağır devir geçerli mi ? Yoksa sadece 4x4 alıncamı ağır devir devreye giriyor. ?_
  • 2014 1.5dci 4x2 kullanıyorum.1.vites araligi cok kisa.agir vitesten kastiniz buysa 4x2 de de var.

• quote:

Orijinalden alıntı: baba63

Merhaba Arkadaşlar...

Bir sorum olacak;

Dacia Duster 1.5 DCİ 4x4'de 1. viteste ağır devir var fakat;

4x2 deyken de ağır devir geçerli mi ? Yoksa sadece 4x4 alıncamı ağır devir devreye giriyor. ?_

sürekli 1.vites kısa orana sahip.deneyebilirsiniz. 4x4 modda 1.viteste 2000 devirde yaptığınız hız 4x2 1.vites 2000 devirde yaptığun hızdan düşükse değişiyor demek.ama benim tahminim aynı kalıyor.
  • fatih8134 kullanıcısına yanıt
    4x4ün ondan da kısa şanzımanı var 6.viteste 2000 90 kmh yapıyor.4x2 6.vites 2000 devirde 100 kmh yapıyor.
  • Roller uzeei testlerden, capraz aski (digonal) testi birtek Duster geciyor.

Sportage zaten Sanziman isindi uyarisi veriyor.

• Son zamanlarda fiyat alan var mı?
  • Blackshsdow da indirim oranı yüksek. 4x2 OTM. De 86 bin teklif vardı.geçen hafta.

• quote:

Orijinalden alıntı: bluedreamms

Blackshsdow da indirim oranı yüksek. 4x2 OTM. De 86 bin teklif vardı.geçen hafta.

Duster alacaklar bence acele etmesin yeni kasa geliyor eski kasaları çok çok indirimli satacaklardır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni kasalar 90-95 000 arası satışa çıkacak diye okumuştum. Eski kasaların ucuzlayacağını zannetmiyorum.

• Bu MAİS ne yapmaya calisiyor anlamis degilim.

Romanya fabrika, Avrupa taleplerine yetisebilmek adina Yeni Duater uretimine basladi. Ocak ayindan itibaren Pitesti fabrikada eski kasa uretimi kalkacak.

Mais, "Martta satisa sunacagiz" derken acaba 3 ay ne satmayi dusunuyor?

Aralik ayinda neden satisa sunmuyor Yeni Dusteri anlamak mumkun degil

Ya Genel Mudur durumdan tam haberdar degil, ya da farkli bir pazarlama stratejisi benimsenecek...

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.