Şimdi Ara

DACIA DUSTER KULLANANLAR (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
615
Cevap
22
Favori
345.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracın hayırlı olsun hocam.kaça malettiğini paylaşırsan ;duster 2.el düşünenlere faydalı olur.Ayrıca aracın km de yaklaşık 24 kuruş yakmış,400km yi şehir içinde yada karma yada 120km/h ve üzeri performanslı kullandıysan normal bir değer.yok uzun yolda sakin kullandım(90/100 km hız)dersen biraz fazla yakmış....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogusturan61

merhabalar 1 hafta önce dacia duster laureate 2015 model 110bg 4x2 araç satın aldım.araç 3500kmde araç fabrika verilerine göre fazla yakıyor.400 kmye 95tl mazot yaktı.3.88 mazotun litre fiyatı bu da nerdeyse 40krşa denk geliyor. Araştırdım araç yeni olduğu için fazla yakan diyen de var alakası yok diyende :) bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olabilir mi ?

40 kuruş yüksek sayılır.

50 tl lik mazot ile şehir içinde 200 km yi yakalıyorum. Yani 25 kuruş civarı yakıyor bende, şehir dışında dahada düşüyor. (3.86 tl - 13 litre)

Klima açıksa ve sert kullanıyorsanız kullanım artıyor olabilir.
  • Merhaba arkadaşlar.2015 4x4 110 luk sahibiyim aracım full depo 600 km yi geçmiyor,biraz fazla yakıyor gibi geliyor bana.Benim aracımla ilgili bir sıkıntımı var yoksa hepsimi böyle?
  • duster için kullandıgınız multimedya sistemi varmıdır servisteki çok pahalı 2.300 tl diyorlar.
  • Carsever kullanıcısına yanıt
    edc sanırım renodaki şanzımandı
    peki bu şanzıman nasıl bilindik sorunları var mı dsg gibi saatli bomba değildir inşallah
    bu arada fiyat ne kadar fark atarki başlangıç fiyatını baz alırsak genelde otm vitesler 10bin daha fazla oluyor umarım bu kadar fark olmaz
  • Arkadaşlar iyi akşamlar.
    2013 model Dacia Duster Laureate sahibiyim. Ben multimedia sistem takmak istiyorum. Fakat teyip kısmı tek kızak denilen ince yapıda. Bu konuda sizler ne yaptınız ne gibi uygulamalar var.
    Benim aklımda olanhttps://tr.aliexpress.c...gation/32694890538.html verdiğim linkte ki android ürünü almak sizlerin fikri nedir.
  • Bende sıfır km aldığım 2012 model 4x2 laureate Duster var. Önceleri de ayrıntılı değerlendirme yazmıştım.

Orjinal 215x65x16 conti lastikleri, ikinci el temiz bulduğum 215x60x16 Michael'ın energy saver lastiklerle değiştirdim. Yakıt inanılmaz derecede düştü. Önceleri 6,0 ile 6,8 lt lerde gezen yakıt, şimdi 5,0 civarlarına düştü.

Lastikleri yaklaşık 8-9 ay önce değiştirdim ve o gün bugündür yakıt durumum bu şekilde. Ayrıca lastik sesi de bitti. Memnunum.

• dogusturan61 D kullanıcısına yanıt
    Amcaoglunda 2015 Sıfır Duster Lauretia 110bg 4x2 var.25.000 km yi geçti.7 - 7.8 arasında ort. Tüketimi var.Servis bakımları zamanında yapılıyor.
    Kim ne derse desin çok yakıyor.Sanırım fab. Verisi 4.7 falan idi.Arada çok fark var.Hadi rodaj falan dedin geceli çok oldu.Ben ort. 6,6.5 altına inmesini zor görüyorum.

• 2.el olarak aldığım 2012 model duster 4*2 350 tl yakıtla(3,70 lt fiyatı) 1550 km yol yaptı bana göre yakıt iyi genelde klima açık

• Herkese Merhaba,
    Linea T-Jet'i satarak Duster 4x4 Dizel aldım. 10 Gündür kullanıyorum ve çok memnunum. 2. El fiyatları yüksek olduğundan, 0 almayı tercih ettim.
    Yıllardır takip ediyordum ve malzeme kalitesi ve işçiliğinin çok kötü olması nedeniyle almamıştım. Şu anki durumu çok daha iyi ve 4x4 olarak bu fiyata
    böyle başka bir arazi aracı yok. Sadece navigasyon ve geri görüş kamerası paketini almadım. 2300 TL vermeye değmez. Bu arabada aslında park sensörüne
    bile gerek yokmuş. Benzinli turbo arabamın 8-9 lt yaktığı günlük şehir içi kullanımımda 6-6.5 yakıyor. ECO modunda hiç bir fark göremedim, gözle görülür
    bir sarfiyat farkı olmadı. 1395 Kg olmasına rağmen performansı da çok iyi. Virajlarda da sorun yaşamadım. 4x4 hariç herşeyini defalarca test ettim.
    Evimizin önündeki cadde %20 eğimli ve boşken 4. vitese bile taktım. Vites aralıkları çok yakın olduğundan, daha tamamen alışamadım.
    En iyi lastiklerden birisini takmışlar: Continental Cross Contact LX. Gerçekten çok iyi lastik ve her koşulda güven veriyor.
    Bazı aksesuarlar, tam koruma paketi, bagaj havuzu ve rüzgarlıklar aldım. Duster'ı tavsiye ediyorum, ancak aldığım yer olan Cihan Oto'yu tavsiye etmiyorum.
    Yeni izlenimlerimi zaman zaman yazarım. Sorularınıza da elimden geldiğince yanıt veririm. DACIA DUSTER KULLANANLAR

• 2017 de 7 kişilik duster gelecek mi

• İKİ AYRI DUSTER GRUBU OLDUĞU İÇİN BURADA DA PAYLAŞMAK İSTEDİM

Sayın Duster'cılar,
    Ben ara sıra sayafanızı takip ediyorum. Ben de bir ara 4x4 105BG olanından alacaktım ama, iç tasarımı (reno 9) ve malzeme Kalitesini pek beğenmemiş ve vazgeçmiştim. Halen dördüncü 4x4 aracını kullanan biri olarak iki sene önce karadeniz turuna çıktım ve de 1 hafta süre ile özellikle dağda, taşlı yollarda ve şehirler arası normal yollarda 4x4 duster kullandım. Bazı tespitlerimi paylaşmak istedim (dizel araç yorumum) ŞAHSİ GÖRÜŞÜMDÜR.

1. Duster fiyat ve perfomans ve de 4x4 özelliğine göre çok iyi bir araç (reno motor nissan şanzuman).
    2. Birinci ve ikinci vites aralıklarının yakın olması arazi için büyük avantaj (bazı yorumcuların bunu olumsuz gördüklerini okudum)
    3. Yüksekliği arazide çok iyi. Yaklaşma ve uzaklaşma açıları, bir çok SUV tipi araca nazaran daha büyük bu da arazi performası için önemli bir husus.
    4. Arazide yol tutuşu oldukça iyi
    5. Yakıtı tüm SUV'lardan çok çok daha makul üstelik 120 km's'i geçseniz bile.
    6. Araçtan gelen tıkırtı sesleri Duster'daki kadar olmasa da, spo, IX35, nissan, suzuki vb. araçlarda da var.
    7. Dizel motorun torku da çok iyi.
    8. Benim gibi aksesuar, donanım vb ile malzeme kalitesini dert etmeyenler için çok uygun bir araç. Bunu dert ederseniz aynı fiyatylara kullanımış spo, ıx35 vs alırsınız ya da +150bin TL verip sıfır SUV alabalirsiniz.
    İyi bir araç (hem 4x4, hem dizel hem de arazide iyi). Malzeme kalitesi, donanım ve aksesuar hariç; hem yakıt hem performans ve vb olumsuz yorumlara katılmıyorum.
    Araçlarınızı iyi günlerde sağlıkla kullanmanızı dilerim.
    0 | |

• Ağustos 2015 de Lauratia Look paketi 4x4 110 beygir siyah renkli sıfır aldım.Verdiğim paraya göre iyi araba,evet bir çok defosu var ama bu paraya göre çok iyi .
  • Arkadaşlar 4*2 4*4 yıllık gergilerini tam olarak nereden öğrenebilirim. 1-3 yas ve üstü icin

• Arkadaşlar Duster 4x4 80.000 bakımı ne kadar tutar, hangi parçalar değişir?
    Bilgi verirseniz memnun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alphace

Arkadaşlar Duster 4x4 80.000 bakımı ne kadar tutar, hangi parçalar değişir?
    Bilgi verirseniz memnun olurum.

Normal bakıma ek olarak triger seti değişiyor.
    25ine kadar %20 indirim var garantisi biten araclara.
    Ben gecen hafta triger setini degistirdim 600 TL tuttu.

• 4x2 110 1.5 dizel üst paket araç 67.500 TL, buna ek olarak tekno paket, deri direksiyon vites, metalik renk, look paket ekleyince 73 bin gibi bir fiyat yapıyor.

Bu fiyata göre alınabilecek en iyi araç görünüyor, sizin tavsiyeniz var mi yada kampanyalı araç satan fiyat aldığınız bir yer var mı? Malum yıl sonu bayiler özel kampanya yapabiliyor..

• ben de duster aldım 110 beygir 4x4.

yakıt tüketimi yazın şehir içi dışı fark etmiyor hep 6.6 litre. (web sayfasında 5 demişler, yalan.)

kışında 7.2 falan. az yakmasını istiyorsanız motor soğukken 80 i geçmeyin derim. hatta 80 i hiç geçmeyin. o zaman az yakıyor. genel olarak arabadan çok memnunum.

lastikler eskiyince ve garantiden çıkınca yay ve geniş yanaklı lastikle 4-5 cm yükseltmek istiyorum 215 80 16 lastik alsam orjinal cantlara uyar mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savas1.6 -- 19 Ocak 2017; 15:26:9 >
  • arkadaşlar iyi günler accent blue 1.6 crdi aracım var satmayı düşünüyorum ve dacia duster 4*2 almayı düşnüyorum sizden ricam güncel olarak bu aylarda şehir içi kaç lt yakıyorsunuz 1 depo mazot ile şehir içi kaç km yol gidiyorsunuz. Birde 4*4 ile arasında çok yakıt farkı varmıdır 4*4 olan aracı şehir içinde 4*2 modunda sürünce yakıt düşüyormu şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar
  • Yaklaşık 2 ay kadar kadar önce 2015 model 4x4 110 dizel duster ambiance satın aldım.

Aracın Bakımlarıni yaptırdım ve babama verdim.

Babam aracın şehir içi 10 litreden fazla mazot yaktığı söylüyor. Kardeşimde aynı şeyi söyledi.

Bu işte bir yanlışlık olmalı.

Ekranda 2 tane arıza lambası yanıyor. Anlamı nedir ve yakıtla bir ilgisi varmıdır bilmiyorum.

DACIA DUSTER KULLANANLAR

Yardımcı olursanız sevinirim. ..

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.