Şimdi Ara

DACIA DUSTER KULLANANLAR (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
615
Cevap
22
Favori
345.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba aşağıdaki aracı almayı düşünüyorum ne dersiniz belki bin tl indirim alırım diye hesap ediyorum fikriniz nedir
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-dacia-akbak-plazadan-duster-1.5-laurate-4x2%2C29.000-km-de%2Chatasiz-296119667/detay

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sarhosbulasikteli kullanıcısına yanıt
    56.000 civarı 0 araç aldığını söyleyenler vardı diye hatırlıyorum yorumlarda,
    Araç genel itibari ile temiz görünmekte ve tramerde bir tane bagajdan darbe aldığını yazıyor.
    Ben olsam pazarlık edip en az bir 3.000 daha düşürmeye çalışırdım ama karar sizin.
  • Carsever kullanıcısına yanıt
    Genel müdürlükten aradılar ve dediğin gibi bu Easy-R şanzımanlı Dizel/Otm. Duster'ların 2016 yılı sonunda piyasaya sürüleceğini söylediler,

Güvenlik konusunda şu anda(2016) 3 yıldız alındığını ama görünmediğini(ki 3 yıldız olsa bile malum aslında güvenli diyemeyiz) ileride iyileştirmeler yapılacağını söylediler.
    Yani güvenlikten biraz sıkıntılı araçlar. Dilerim yeni kasada diğer model ve Renault çizgisine bu aracı çekerler.

Yeni kasa konusunda da tam bir zaman vermediler, dediğin gibi seneye çıksa bile bize gelmesi 2019'u bulabilir, hem mevcut stokları tüketme hem de Dünya geneli stokları tüketme açısından.
  • cavaliere48 C kullanıcısına yanıt
    Duster şu haliyle dahi satış adetleri çok başarılı.
    Bu durum üretici açısından yenikasa ihtiyacı nı öteliyor.

Özellikle 2013 Makyajı Duster satışlarını ikiye katlamış durumda.
    Otomatik şanzıman da %25 civarı bir artış sağlatır, böylece dediğiniz gibi yeni Duster'ı biz 2019dan önce göremeyiz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Carsever kullanıcısına yanıt
    Evet başarılı ve gerçekten de hepimizin bildiği(arazide gayet iyi gitmesi, görece yakıtı, parça ucuzluğu, yerden yüksekliği, eşya-yük yükleme imkanı vb.) çok üstün özellikleri var aracın.

Ancak ben GÜVENLİK konusuna dikkat çekmek istiyorum.
    Sandero bile 4 yıldız NCAP sonucu varken(ki o bile Avrupa standartlarında çok güvenli sayılmıyor), bu aracın 2 yıldız olması bence tehlikeli.
    Bizler tüketici olarak bu özelliğin gelişmesini talep etmezsek, bunun geliştirilmesi için de enerji sarf edileceğini düşünmüyorum.

Yurt dışında hava araçları için bile çarpışma testleri yapıyorlar:
    http://webtv.hurriyet.com.tr/programlar/kokpit/nasa-ucaklari-neden-cakiliyor_131157
    Ve güvenlik önemli, yeri geliyor ailemizden insanlar da bu araca biniyor değil mi.

• ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babaluga -- 13 Mayıs 2016; 13:57:29 >
  • Merhaba, bu aracı satınca ne almayı düşünüyorsunuz?

• Merhaba. Yeni arac almayacagim.

• 2.el laureate 4x2 modeli ile aranıza katıldım.

Eski aracımdan sonra dış görünüşü, yerden yüksekliği ile beni cezbetti. iç malzeme kalitesi vasat, donanım olarak verdiğim paradan fazlasını aldım. abs, 4 cam otomatik, esp,asr, klima gibi temel özellikleri barındırıyor, bütçeme göre gayet tatmin edici özellikler fazlasına ihtiyacım yok. motor 1.5 dci 110 bg, eski 1.3 benzinli aracımdan sonra cidden eşeğe biniyormuşum ben dedirtti, araç resmen altımdan fırlıyor. yakıt durumu için konuşmak erken boş depoya 50 tl mazot aldım, 3 çubuk doldu 50 km gezdim henüz 3 çubuk düşmedi, yol bilgisayarında ortalama tüketim 7 litre civarı dolaşıyor ve 200 km civarı gidilebileceğini gösteriyor. tabi kullanıma göre değişecektir bu oran, ancak benzini su gibi içen eski benzinli aracımdan sonra sarfiyat durumu hemen kendini belli etti. eski aracımda yokuşta klima açamıyordum araç yığılıyordu, dusterda klimanın açık olup olmamasının hiçbir etkisini görmedim, devir bile oynamıyor nerdeyse.

aracın izolasyonu fena değil henüz yüksek hızlarda denemedim şehir içi 70-80 km de içeriye ses gelmiyor. direksiyon biraz sert, eski aracımın direksiyonuda fazla yumuşaktı, ortasını tutturamadık, alışırım herhalde zamanla. yol tutuşuyla ilgili net birşey söyleyemem henüz, şehir içinde yol tutuşu hakkında ne kadar konuşabiliriz, dönüşlerde falan araç savrulmuyor şimdilik bunu söyleyebilirim şehir içi için konuşursak. şehir dışında daha yüksek hızlarda ne olur ilerleyen zamanlarda göreceğiz. illaki premium araçlar gibi yere yapışıp milim sapmamasını bekleyemeyiz. Çok şanslıyımki renault-dacia servisi hemen evimin arkasında. önceki aracımın servisi bulunduğum şehirde yoktu, ya sanayide iş bilmez ustaların eline veriyorduk yada en yakın ildeki servise gidip sefil oluyordum. şimdilik izlenimlerim böyle. dacia markasına baştan beri pek sıcak bakmazdım, stepwaylerin şekli hoşuma giderdi, dusterlara bakıp çakma jip bu derdim. kullanıp detaylı inceleyince, o kadarda kötü olmadığını fiyat/performans araçlar olduğunu ve hiçte yabana atılmaması gereken bir marka olduğunu anlamış oldum.

Aracı aldıktan sonra yaptığım masraflar.

Akü fabrika çıkışı aküydü, ömrünü tamamlamak üzere olduğu için değiştirdim. Mutlu akü 60 amper 180 tl.

Periyodik bakıma götürdüm, 80 binde triger değişimi yapılmış o masraftan kurtuldum. Motor yağı, yağ filtresi, hava filtresi, polen filtresi, mazot filtresi, yakıt sistemi temizleme, klima devre temizliği, ön balata değişimi, kontak kapatıldığında radyonun kapanmaması üzerine sigorta değişimi, radyatörü sabit tutan plastik klips değişimi, işçilik v.s yüzde 15 indirim ile 860 tl tuttu. (Yetkili serviste yapıldı)

Aracın önceki sahibi önden çarpma şeklinde kaza yapmış, turbo radyatörünün şekli şemali kaymış. Aracın çalışmasına veya turbosuna etki etmediği için değişim yapılmamış, ilerde sıkıntı çıkarma ihtimaline karşılık yetkili servise değişim için parça siparişi verdim, orjinal intercooler/turbo soğutucu 850 tl, 1 hafta sonra gelecekmiş, işçilikte 300 tl tutuyormuş.

İntercooler değişimi sonrasında başka masraf edecek birşeyim kalmıyor, aracı zaten uygun fiyata aldığımdan aradaki fark bu masraflarla kapanmış oldu. Hatta hala karda sayılırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 8 Mayıs 2016; 1:36:47 >

• donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    Kaç model hocam araç kaça aldınız ? Bende arayış içerisindeyim 2.el 110 luk araç bakıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: sarhosbulasikteli

Kaç model hocam araç kaça aldınız ? Bende arayış içerisindeyim 2.el 110 luk araç bakıyorum.

2013 model, 105 bin km de.

laureate baz modeli look paketi yok. Klima, abs, 4 cam otomatik, sürücü-yolcu-yan hava yastığı, ısıtmalı-elektrikli dikiz aynası v.s.

Takas artı para ile 39 bin tl ye aldık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 25 Mayıs 2016; 1:13:23 >
  • donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    Güzel fiyat güle güle kullanın. Ben az az 2014 arıyorum yokuş kalkış desteği için. Hanım da kullanacak o yüzden yokuş kalkış şart. Acelesi yok bende bakınıyorum bakalım kafama göre bir şey bulmaya çalışıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: sarhosbulasikteli

Güzel fiyat güle güle kullanın. Ben az az 2014 arıyorum yokuş kalkış desteği için. Hanım da kullanacak o yüzden yokuş kalkış şart. Acelesi yok bende bakınıyorum bakalım kafama göre bir şey bulmaya çalışıyorum.

Teşekkür ederim, Allah daha iyilerini size versin.

Bizim araç 2012 kasası, siz sanırım 2013 kasası arıyorsunuz, 2013 kasasında standart olarak geliyor. Ayrıca gösterge ve iç tasarımdada ciddi değişiklikler var, benimde aklımda bu kasa vardı ancak uygun fiyata bulamadık, takas şartı ile almak zorundaydık, şansımıza tanıdık bir dostumuz çocuklarını evlendiriyordu fiyatı aşağı çekince, bizim aracıda takasa kabul edince böyle denk geldi

İnşallah aradığınız aracı bulursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 8 Mayıs 2016; 23:25:26 >

• Merhaba Arkadaşlar

Duster araçlarınız için Dodik ve yan kaplama ürünümüz stoklarımızda mevcuttur

dileyen arkadaşlara yardımcı olabilirim.

DACIA DUSTER KULLANANLAR
  • Şimdiden sıraya girin, yıl sonuna Duster, EDC şanzımanla geliyor.

• bu soruyu başka yerde sorum ama gene sorayım.

dusterin en kıl olduğum rengi beyazdı. taa ki şu resmi görene kadar.

aksesuarlar beyaz arabada kelebek gibi duruyor diye gittim siyah aldım.
    internet aleminde gördüğüm en seksi (!) duster şu resimdeki.

burada dikkat çekici olan cantların çok küçük, lastik yanaklarının çok geniş olması. bunun amacı nedir bilen var mı? sarsıntı az hissedilsin diye mi.

DACIA DUSTER KULLANANLAR
  • merhabalar bu aracın Ambiance 4x2 - 1.6 16V 115 bg Euro6 benzinli versiyonu internet sitesinde satışta gözükse de ikinci el'de hiç göremedim. acaba getirilmiyor mu bu araç? bu konuda bir bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnr_2010

merhabalar bu aracın Ambiance 4x2 - 1.6 16V 115 bg Euro6 benzinli versiyonu internet sitesinde satışta gözükse de ikinci el'de hiç göremedim. acaba getirilmiyor mu bu araç? bu konuda bir bilgisi olan var mı?

Alan çok azdır, onlar da satmıyodur şimdilik.

Ya da hiç alan olmamıştır.

• merhabalar 1 hafta önce dacia duster laureate 2015 model 110bg 4x2 araç satın aldım.araç 3500kmde araç fabrika verilerine göre fazla yakıyor.400 kmye 95tl mazot yaktı.3.88 mazotun litre fiyatı bu da nerdeyse 40krşa denk geliyor. Araştırdım araç yeni olduğu için fazla yakan diyen de var alakası yok diyende :) bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olabilir mi ?
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.