Şimdi Ara

DACIA DUSTER KULLANANLAR (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
615
Cevap
22
Favori
345.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kasai

Bence servise gidin hocam normal değil böyle olması.

0 araba daha dun teslim aldim servsilik degildir belki bi kullanma klavuzuna bakayim tesekkurler hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün eve geldim arkadaş onu 3 kere aradığımı söyledi telefon cebimdeydi acaba bluetoothta sorun mu var yoksa kendi kendine mi basmış çünkü başka birini de aramış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2011 Ekimde sıfır olarak aldığım Duster dizel aracımı değiştirmeye niyetlenmiştim ama inanın ki, bu aracın yerini dolduracak bir araç bulamıyorum.
    Dizel SUVlar malum 80-100bin TL
    Benzinli SUVLAR yakıt canavarı
    Binek arabalara tam miyetleniyorum ama Dusterdan binek araca binmek istemiyorum.
    E şu haliyle sıfır Duster almama da gerek yok.

En iyisi mevcut sorunsuz Duster'ıma devam diyorum.
     DACIA DUSTER KULLANANLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carsever -- 25 Mayıs 2015; 14:27:20 >

• Gece gece kafayı yedim babam koltuğu indirmiş biraz ben de direksiyonu aşağı indireyim hem denemiş olurum dedim o aşağıdaki kola naptıysam direksiyonu aşağı indirdim ama sabitleyemedim direksiyon oynuyor yukarı aşağı kolu yukarı çekiyorum aşağı çekiyorum sağa sola kaydırdım yok nası sabitliycem 2015 duster
  • arkadaşlar selamlar,

duster için 1.5 dizel, 90bg, beyaz renk, aşağıdaki liste fiyatlarından bayiler herhangi bir iskonto yapıyor mu?
    kampanyalı fiyat alan varsa bilgi verebilir misiniz?

Duster Ambiance 4x2 - 1.5 dCi 90 bg - 50.300 TL
    Duster Laurate 4x2 - 1.5 dCi 90 bg - 53.450 TL
  • merhaba arkadaşlar yeni bir dacia duster kullanıcısı olarak bende araç hakkında birkaç seyden bahsetmek isterim.öncelikle aracı almadan önce araca karsı önyargılıydım fakat test sürüşü yaptıktan sonra ön yargılarım kırıldı. 110bg laurate+ look paket+ park sensörü+ hız sabıtleyıcı ve sınırlayıcı paketli 2015 model duster aracı yozgat hekımoglu bayınden aldım.inanırmısınız aracı kullanmak benım ıcın cok keyıf verıcı ve ayrı bır havası var.aracı aldım 1 hafta sonra içerisine ve davlumbazlara ses yalıtımı yatırdım ve %60 oranında yol sesini kestim ve araç benım için daha keyif verici hale geldi.ayrıca arazi kosullarında 4x2 olmasına ragmet cok cok basarılı. off road harıcınde agır arazıde kullanmayacak kısıler için 4x2 versiyonu bence gayet yeterli.suan hangı aracı alacaksın deseler yıne duster derım.hem arazi hem yol için cok ideal bir araç.binek araçların giremediği birçok engebeli arazide dusterla rahatlıkla gezebiliyorum.ayrıca aracı daha keyıflı hale getırmek için ön camda dahil olmak üzere klormatik 3m film cektirdim.cam ruzgarlıgını taktırdım ve kısmet olursa komple aksesuarlarını taktıracagım. lütfen forumdaki arkadaslarda kullanmadan arac hakkında yanlıs yorum yapmasınlar cogu suv modelden gayet basarılı bir arac oldugunu soyleyebılırım. DACIA DUSTER KULLANANLAR DACIA DUSTER KULLANANLAR DACIA DUSTER KULLANANLAR
     DACIA DUSTER KULLANANLAR DACIA DUSTER KULLANANLAR DACIA DUSTER KULLANANLAR DACIA DUSTER KULLANANLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bolukbasaykut -- 3 Haziran 2015; 20:55:09 >

• bolukbasaykut B kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun allah kaza vs vermesin . aracı sevmeniz hepimizi mutlu eder. şunu soracam.. yalıtımı nerde yaptınız ne tür yalıtım. iyi günler
  • yalıtımı sanırım motorun üstüne motor sesini biraz daha kısmak için uyguluyorlar fakat okadar çok belirgin ses azalması olacağına inanmıyorum eskiden doğanlara yapılan bir sistemdir bu.. 1.5 klasik otomobillere nazaran tabi biraz daha motor sesi yüksek fakat alışınca okadar kulak tırmalayıcı bir ses söz konusu değil araçta. 120 130 dan sonra ses artıyor fakat bizim yollarımızda 100-110 un üstüne pek çıkılması iyi değil ayrıyetten yakıt tüketimi için de bu hızların üstünde sürüş yakıt tüketimini artırır
  • Merhabalar,

Bir araba almak zorunda kaldığımdan dacia duster almayı düşünüyorum, genelde araştırınca her arabanın bir sorunu çıkıyor, sorunu olmayanın da servis sorunu oluyor, ilginçtir, duster'da bunları görmedim, en azından konunun son 2 sayfasında bu konulardan şikayetçi olan yok

Senede 1000km zor yapacak bir kişiyim, servisi ve kendisi sorunsuz bir araba arıyorum, sizce bana uygun mu Duster? - 4x4 en üst modelini almayı düşünüyorum

Ankara'da alıp kullanan, servis/bayi/fiyat tavsiyesi olan var mı? (ben beysukent/hacettepe taraflarindayim, sehre hic girmiyorum)
  • Araştırmaları tamamladıktan sonra sadece çok yakında yeni modelinin çıkacak olması endişe verici, 6 aya falan çıkacak gibi, 2016 Duster diye arayınca haberler çıkıyor, brezilyada vs 2015 modelleri bile bizimkilerden farklı gibi
    Onların 2015'lerinin iç malzemesi yüksek seviyede iyileştirilmiş deniyor, dış makyajı da çok az farklı gibi, sizde böyle bir izlenime kapılan var mı, bizde satılanlar dandik mi? :)

6 ay da bekleyecek zamanım yok gibi, ne yapsam bilemedim, ankara mais'den alacağım, sorun yaşayan varsa bayiyi/arabayı şimdi kötülesin ya da sonsuza kadar sussun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jedi klan -- 8 Temmuz 2015; 12:36:14 >
  • 2016ya yeni kasa gelmez, birmihtimal 2017 bir ihtimal de 2019

İkinci el garantisi devam eden temiz bir Duster alın, en azından yeni kasa gelirse (yakın zamanda) değer kaybı olmadan satabilirsiniz.

• jedi klan kullanıcısına yanıt
    Bende mais ten aldım sıkıntı yaşamadım ama yılda 1000 km için 4x4 bence lüzumsuz olur benim görüşüm.

• (Eskiden forumdan email geliyordu sanki, simdi gelmemis, yeni gordum yanitlari, bu konu aktif degil zannedip bir de diger konuya yazdim dusuncelerimi, kusura bakmayin)

Ikinci ele baktim, 1. el cok daha mantikli gibi, zaten arabayla ugrasmayi sevmeyen bir insanim, 2. el cok mantiksiz o acidan

Araclari az kullaniyorum ama daha 1000km yapamadan pes eden motorum var mesela, biraz hakkini fazla veriyorum, bir de ev vs bakicam arabayla, tas toprak derken 4x4'un hakkini veririm diye dusunuyorum

Dusuncelerinizi paylastiginiz icin tesekkur ederim, benim de tahminim 2016 basinda 4x2EDC vs gelmesi ve 2016 sonlarina dogru 2017 yeni modellerin gelmesi olur sanirim, beklemeye cok da gerek yok, zaten az km'de olacagindan buyuk ihtimalle kendiminkini de cok kayip olmadan satabilirim

Su asamada sanirim gidip arabalari mais'te gormem lazim, bahsettigim ic iyilestirmeler burada:http://www.cardekho.com/india-car-news/india-bound-2016-duster-launches-in-russia-16118.htm
    Sanirim bizdeki modellerde de var bu iyilestirmeler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jedi klan -- 9 Temmuz 2015; 8:25:51 >

• jedi klan kullanıcısına yanıt
    Valla ne yalan soyleyeyim bu ic aksam ve dis iyilestirmeler cok yakismis. Simdiki dusterlardan cok daha iyi havasi var,arac kisiligini bulmus gibi. Look paketi ile bu kasa tam olur.

Ama o vites olmamis,cok buyuk, cok uzun . Kucuk olmali sadece dye alacagiz nedir yani bu kadar afedersin insanin gozunun icine sokan tasarim ]mi olur

• Arkadaşlar merhaba. Ben bu aracın 2013 model ambiance 4x4 ünü 2. El olarak almayı düşünüyorum. Şimdi internet sitesinde 90 bg 1.5 dci diyor ama ben 4x4 lerde 90 bg seçeneği yok diye biliyorum. Varsa da aranızda kullanan var mı acabA? Ben genellikle hafif arazide ve yayla yollarında falan kullanacağım. Motor gücü ve tork yeterli olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: nokia şarzı

Arkadaşlar merhaba. Ben bu aracın 2013 model ambiance 4x4 ünü 2. El olarak almayı düşünüyorum. Şimdi internet sitesinde 90 bg 1.5 dci diyor ama ben 4x4 lerde 90 bg seçeneği yok diye biliyorum. Varsa da aranızda kullanan var mı acabA? Ben genellikle hafif arazide ve yayla yollarında falan kullanacağım. Motor gücü ve tork yeterli olur mu?

Lastigin guzelini takarsan marsa bile goturur seni rahat ol. Bendekide 90lik . 90lik daha az yakiyo ayrica. Dag tas 25 kurus. Arazide baska arac kullanmam..

• 2 Gün Önce 2013 Model Dacia Duster 4×4 110hp arac alarak araniza katildim. Aldigim aracta Look paket + Güvenlik Paketi(esp-asr) + Deri direksiyon paketi + kolcak + 4 hava yastigi vs var. Arac boyasiz hatasiz 47bin km de. 52bin tl ye aldim. Acaba cok mu verdim diye tereddutteyim yorum yaparsaniz sevinirim.

• maystor kullanıcısına yanıt
    kanuni anlamda sayılıyor bildiğim kadarıyla...
    ama kış lastiği kendini asıl buz yüzeyde belli eder...
    bir de 4 çeker ise aracınız... hızlanır ama durmaz!
  • Konuyu yeni gördüm.. Bendede 2015 4x4 90 bg 1.5dci var.Hayatımda birçok arabaya bindin,sürüş yaptım fakat bu araba kadar keyiflisini görmedim..süspansüyonları beni benden alıyor.Yakıtı can dostu.Yol tutuşuda gayet iyi.
  • Arkadaşlar bir sorum var;
    Aracı uzun süredir kullananlar cevaplarsa çok sevinirim.

Gidip gördüğüm tüm Duster'larda (Daha doğrusu Dacia larda) iç malzeme SERT plastik.
    Özellike bozuk yollarda (Türkiye'deki tüm ara sokaklar) veya kasislerden geçerken bu sert plastikten gacurtu gucurtu geliyor mu ?

bir de yol, motor ve lastik sesini, mehane II araca göre karşılaştırabilecek olan var mı ? daha önce megane II kullanmış şimdi de Duster kullananlar merakımı giderirse sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.