Şimdi Ara

DACIA DUSTER KULLANANLAR (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
615
Cevap
22
Favori
345.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar taktim goodyear binek lastik 60 16 95V yol tutus isteyen arkadaslarin denemesini isterim. Lastik resmen yapisiyo asfalata yanlatamiyorum arabayi:)) sorusu olana cevap veririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bravedead -- 16 Şubat 2015; 13:40:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravedead

Arkadaslar taktim goodyear binek lastik 60 16 95V yol tutus isteyen arkadaslarin denemesini isterim. Lastik resmen yapisiyo asfalata yanlatamiyorum arabayi:)) sorusu olana cevap veririm

hayrlı olsun, lastiğin tam modelini yazar mısınız.
  • goodyear efficientgrip performance 215 60 16. 95V.
    Inanilmaz bir yol tutusu sagladi.zorladigimda kopmalar resmen bitti lastik asfalti birakmiyor(temiz asfalt ve bozuk yollardada).
    Ses zaten daha iyi 68db, yakiti cok az dustu daha fazla duser diye bekliyordum, bakalim bu depoda kac dusecek. Hafif arazide kullaniyorum bakalim balon yarilma yasayacakmiyim...

Farkli bir araca biniyor hissi verdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bravedead -- 16 Şubat 2015; 16:43:33 >
  • Arkadaslar selam babama oyak indirimi ile 2015 duster aldık.
    Navigasyonu servisde 1800 tl dediler.
    Ancak ben disarida halletmek taraftariyim.
    Kullananlar ve önerisi olanlar varmidir ?

• bende 2 hafta önce küçükyalı maltepe reno-dacia bayisinden fiyat aldım. internet sitesindeki neyse o fiyat veriliyor.
    hesaplattığım model duster lauretta 1.5 dci 110 bg metalik yazmışlar.(metalik beyaz varmı bilmiyorum metal boya fiyat farkı 600 tl)
    look paket+sis farı+alm jant+hız sabitleme+ark park sensörü+ deri direksiyon ve vites topuzu dahil 56600 tl tuttu. normal boyalı (metalik değil)
    1000 tl bandrol ve tescil bedeli ile 57600 tl fiyat verdiler. bu bandrol fiyatı sanırım 6 aylık mtv vergiyide sizden alıyorlar.
    bu fiyata araç tafik sigortası ve kasko hariç tutulmuştur. oda ayrıca istenirse verilecek.

bu arabaya kampanya, oyak kampanyası, filo indirimi yapan bayii vs duyan bilen varmıdır bana haber atabilrimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi camkolonyasi -- 18 Şubat 2015; 15:22:56 >
  • 4×4 Duster bakıyorum yüksek vede arazide kullanmak için ikinci elde olabilir 50.000 TL'ye kadar bakıyorum ne dersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: freedom058

4×4 Duster bakıyorum yüksek vede arazide kullanmak için ikinci elde olabilir 50.000 TL'ye kadar bakıyorum ne dersiniz

4x4 öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: ecrasniann

quote:

Orijinalden alıntı: freedom058

4×4 Duster bakıyorum yüksek vede arazide kullanmak için ikinci elde olabilir 50.000 TL'ye kadar bakıyorum ne dersiniz

4x4 öneririm.

4,4 bakıyorum aracımı satııım clıo sport tourer 1.2 joy aracım va 2013 model
  • Merhaba bu gün 4x4 full paket siparişimi verdim
    inşallah haziran ortasi gibi aranıza katılmıs olacagım
    Bana aracla ilgili ö enerilerde bulunursaniz sevinirim

Deri koltuk istemedim 66800 tlye mal oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.ramazanunal -- 12 Mayıs 2015; 16:58:24 >
  • zidnok kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Bende bu aracın 2015 model 90 beygir (Dacia Duster 1.5 dCi 4x2) olan versiyonunu alacağım. Aracın yol tutuşu ile ilgili bilgi verebilirmisin. Bir sohbette birisi ısrarla savrulduğunu ve içeri çok ses geldiğini söyledi. şimdiden teşekkürler.
  • Merhaba,cumartesi gunu dacia duster alma islemlerimi tamamladim insallah yarin teslim edecekler.2015 full paket aldim insallah pisman ettirmez.Multimedya paketi hakkinda birkac sorum var acaba tv izlenebiliyor mu ve geri gorus kamerasi ekrana mi bagli multimedya paketi kullanan varsa ozelliklerinden bahsederse biraz cok sevinirim.Tesekkurler

• Bende aracı bu sabah teslim aldım 4x2 full paket umduğumdan sessiz çıktı araç memnun kaldm bu kadrandaki ekranda derece yazıyor onu nasıl değiştirebiliriz kmyi görmek için

• Silecek kolunun ucundaki düğme ile değiştireceksiniz hocam

• kasai K kullanıcısına yanıt
    Bende o dugmeye basarak saati secmek istiyorum fakat 5 sn sonra tekrar kayboluyor acaba kaydetmek icin birsey mi yapmak gerek

• Kayboluyor derken saat ekrandanmı siliniyor hocam? Bende hangisine getirirsem o kalıyor. Saatteyken basılı tutarak saati ayarlıyorum km de basılı tutarak sıfırlıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: kasai

Silecek kolunun ucundaki düğme ile değiştireceksiniz hocam

Teşekkürler peki camlar açık kaldığında anahtardan kapata biliyomuyuz kilitlerken

• Ne yazıkki hayır hocam ama onu yapan alarm sistemleri var bildiğim. Ben ihtiyaç duymadım.

• Öncelikle dacia ya dair bütün kötü düşüncelerimi yıktı bu araç araç beklediğimden çok daha iyi yok tutuş ve ses olarak beni tatmin etti vites geçişleri ve pedallar yumuşacık geldi önceki aracıma göre konforu uzun yol yapmadm test edemedim ama direksiyon çok hissiz oyuncak gibi ama onuda sorun edeceğimi sanmıyorum

• kasai K kullanıcısına yanıt
    Evet ekrandan siliniyor o dugmeye basarak km hava sicakligi saat vs.gecisleri yapiyorum bi 5 sn sonra kaldigim yer yok oluyor saatte kaldim mesela siliniyor

• Bence servise gidin hocam normal değil böyle olması.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.