Şimdi Ara

DACIA DUSTER KULLANANLAR (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
615
Cevap
22
Favori
345.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dizel Duster almak istiyorum. eksileri nelerdir kısaca bilgi geçermisiniz?

teşekürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: maystor

Dusterdekl M+S lastikler kış lastiği sayılır mı acaba?

+1
  • Merhaba,

Arkadaşla haymanaya gittik kişibaşı 30 TL dedi fakat bana pek de öyle gelmedi. Dacia Duster ne kadar yakıyor. Hangi benzini kullanıyor bilmiyorum.

NOT: Aldığımız yol 190-200 km toplamda

Şimdiden teşekkürler
  • Arkadaşlar hepinize merhaba. Yeni Duster(2014) 4x4 full paketini geçen hafta teslim aldık. Arabayı şu an almayı düşünenler hiç tereddüt etmesinler. Arabanın iç donanımı gerçekten beklentimden yüksek çıktı. Arabaya oturunca size güven veriyor. Ve gerçekten çok atik , enerjik bir araç. Motor performansı , hızlanması gerçekten beklentilerimin çok üstünde çıktı. Sağda solda arabayı o kadar yermiş ki insanlar , beklentimiz düştü bu yüzden. Size şunu söyleyeyim orada dacia logosu yerine aynı arabaya bmw logosu taksalar 130 binden aşağı gitmez. Bmwyede bindim , mercedesede. Kokpit kalitesi gerçekten gelişmiş. Basit ve güzel bir tasarımı var. 4 camıda sürücü koltuğundan kontrol edebiliyor. Zaten fullünde yok yok. Park sensörü , hız sabitleyici , vs. Gerçekten fiyatının hakkını fazlasıyla veriyor. yaylayada gittim geldim. Amatisörleri , süspansiyonu gerçekten mükemmel. O çukurları nasıl hafif hissettiriyor. İnanmayan gitsin 2014 arabayla bir test sürüşü yapsın bana hak verecektir. Birazcık aydınlattıysam ne mutlu. Hepinize iyi günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: mirsatbzd

Arkadaşlar hepinize merhaba. Yeni Duster(2014) 4x4 full paketini geçen hafta teslim aldık. Arabayı şu an almayı düşünenler hiç tereddüt etmesinler. Arabanın iç donanımı gerçekten beklentimden yüksek çıktı. Arabaya oturunca size güven veriyor. Ve gerçekten çok atik , enerjik bir araç. Motor performansı , hızlanması gerçekten beklentilerimin çok üstünde çıktı. Sağda solda arabayı o kadar yermiş ki insanlar , beklentimiz düştü bu yüzden. Size şunu söyleyeyim orada dacia logosu yerine aynı arabaya bmw logosu taksalar 130 binden aşağı gitmez. Bmwyede bindim , mercedesede. Kokpit kalitesi gerçekten gelişmiş. Basit ve güzel bir tasarımı var. 4 camıda sürücü koltuğundan kontrol edebiliyor. Zaten fullünde yok yok. Park sensörü , hız sabitleyici , vs. Gerçekten fiyatının hakkını fazlasıyla veriyor. yaylayada gittim geldim. Amatisörleri , süspansiyonu gerçekten mükemmel. O çukurları nasıl hafif hissettiriyor. İnanmayan gitsin 2014 arabayla bir test sürüşü yapsın bana hak verecektir. Birazcık aydınlattıysam ne mutlu. Hepinize iyi günler.

Yorumlarınız için teşekkürler.. Zaten forumların amacı bu olmalı. Son zamanlarda geyik muhabbetlerden başka bir şey göremiyorum. Arasıra tecrübelerinizi aktarırsanız benim gibi bu tür araçlara meraklı arkadaşlar için faydalı olur diye düşünüyorum..

• Yılın Üyesi kullanıcısına yanıt
    Güzel yorumlarınız için teşekkür ediyorum. Daha arabanın motoru dizel olduğu için yakıt hakkında bir şey söylemek yanlış olur. Araçla biraz daha vakit geçireyim ayrıntılarla anlatırım.Önümüzdeki günlerde kar yağdığı için aracın performansını karlı yoldada test etme imkanı bulacağım yaylaya gideceğimden mütevellit. Tecrübelerimi içtenlikle paylaşacağımdan şüpheniz olmasın. Tekrar teşekkürlerimi sunuyorum.
  • realistic34 R kullanıcısına yanıt
    Kardeşim geç cevap vereceğim kusura bakma. Aracın dizel olması sizi aldatmasın gerçekten bir benzinli kadar atik, hızlanması yerinde bir araç(110 bglik bendeki). Zaten 100 kmye 12 saniyede çıkıyor ve 6 vites olduğu için arabayı devirli kullanabiliyorsunuz motor bağırmıyor. İçeri rüzgar sesi alma gibi bir olayı yok yazılanlarda gördüm bir kaç defa kesinlikle efsane. Ben maksimum otobanda 160 yaptım araçla tabi yüksek olduğu için haliyle azcık belli ediyor ama o durumda bile güven veriyor ve o hızda en ufak bir rüzgar sesi alma olayı yok içeri.Tek duyduğunuz teker sesi çünkü motor sesi de çok iyi izole edilmiş.İç donanımına gelirsek aracın fullünü almanızı öneririm. Beyaz Laurate 4x4 full paket şu an 62.500 tl. Bu fiyat bence böyle bir araca çok iyi. Gidip 1.2 lpgli quasqainin başlangıç paketine 80 bin tl verip markaya binmektense 60 bin tl ve taş gibi bir araca bin derim kardeşim. Dahada pekişmesi için en yakın bayiye gidip test sürüşü yapmanı öneririm. Zaten aklındaki soru işaretlerini test sürüşü giderecektir.Saygılarımı sunuyorum.

• mirsatbzd M kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, duster 4x4 laurette siparisi verdim, onumuzdeki hafta buyuk ihtimalle teslim alacagim. Son zamanlarda arac alan arkadaslarin araclarinda hangi lastik takili geliyor? Genelde benim gorduklerimin hepsinde michelin vardi ama continentalda gelebilir dediler.
    Araci teslim almadan 215 65 16 lastikleri biraz daha buyukleri olan 215 70 16 larla degistirmek istiyorum. Aslinda yol agirlikli bir at lastikte aklimdan gecmiyir degil, stock lastiklerin basit camurda bile is goremeyeceginden korkuyorum.

• Arkadaşlar bu aracın 4x4 versiyonunu karda ve buzda kullanıp test edebilen var mı? Aracın yerden yüksekliği ve rampa açısı off road için uygun mu? Sanırım off road aksesuar paketi yerden yüksekliğini azaltıyor mu? Testler video veya fotolu olunca daha iyi oluyor..
  • 1 haftadır dacia duster almayı planlıyordum. 1.5 dizel 4x4 ambiance 2012 model olanı. bu konu başlığındaki ilk sayfalardaki fotoğrafları görünce kesinlikle almaya karar verdim (dağ gezisi fotoları). dün gece Denizliye kar yağdı evde hastalık olayı yaşandı, aracım kar altında kaldığı için hastaneye gidemedik (kocakarı ilaçları sağolsun idare ettik) , tesadüfen karı izlemek için pencereden baktığımda duster banamısın demeden karda ilerliyordu kaymadan. en geç cuma günü duster'ı alıp , kış lastiklerini takacağım teşekkürler fotoları paylaşanlara

bu arada dacia ya karşı ön yargılı davrandığım zamanlar oldu , fakat fiyat performans olayı , bütçe , ve duster'ın arazi aracı olduğu yani konfor aranmayacağını anladım , ha direksiyona oturdum rahatmı evet rahat bir araç , foruma yazan "kullanmayı bırakın , içine binmeden önyargılı olan" arkadaşlar içine oturup kullansınlar , "abi verde bi direğe kadar gidip geleyim" :) o zaman anlayacaklar alınacak bir araç olduğunu

iyigünler ve tekrar teşekkürler fotoları paylaşan kişilere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dehaxtor -- 6 Ocak 2015; 11:19:13 >

• ben Nissan Qashqai kullanıcısıyım, 2011 model olan aracımı yenilesem mi diye bakıyorum bu aralar, Duster de güzel araba, motor şanzıman olarak da QQ ile aynı zaten, hem de üzerine çok para ödemeden alabiliyorum, önce konuyla alakamı yazayım, arkadaşlar ters cevaplar verecektir zira.

Duster almaktan vazgeçtim çünkü Duster EuroNcap'tan 3 yıldız almış. Zira ben 2 kere pert olan araçtan çıktım, ikisinde de burnum dahi kanamadı çok şükür. iki kazada da kusur oranım %0'dı, birinde sarhoş sürücü, diğerinde göbekten erken çıkan biri arkadan çarptı.

burada yazılanları okuyunca da bir garip oldu, çok tok, çok güven veriyor gibi yorumlar var o da ilginç tabi.

istanbul için tehlikeli bir araç ama anadolu'da oturuyor olsam kesinlikle duster alırdım.
  • cksahin C kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bana continental takılı ulaştı araç.
  • İyi günler arkadaşlar . Yeni Duster Laureate 4x2 - 1.5 dCi 110 bg 1 haftadır almış bulunmaktayım. Araçta sadece Dacia Media NAV Navigasyon Multimedya Sistemi ve Arka Park Sensörü bulunmamakta geriye kalan her şey paket olarak var. Şimdi ben orjinal multimedya sistemini alayım diyorum park sensörü felan arka kamerali biz hallederiz hepsi içinde 2000tl dediler. Bunu alsam mı almasam mı kararsız kaldım. Buna alternatif önerebileceğiniz multimedya sistem var mı? Kullanan memnun kalan önerisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sudden_44 -- 11 Ocak 2019; 13:50:57 >
  • sudden_44 kullanıcısına yanıt
    Orjinalse iyi fiyat ,uyduruk markalara para vermeyin ömrü kısa oluyor.

3 ay önce aracımı alirken mais Ankara 1700 lira teklif vermişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

Orjinalse iyi fiyat ,uyduruk markalara para vermeyin ömrü kısa oluyor.

Evet orjinalini takacaklar. Birde bu orjinalde harita güncellemeleri ücretli diye okumuştum bir yerde. O kadar para ver birde harita için tekrar para istesinler ? Bunun hakkında bilginiz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sudden_44 -- 10 Ocak 2015; 16:18:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kasai

3 ay önce aracımı alirken mais Ankara 1700 lira teklif vermişti.

İçinde kameralı park sensörü de varmıydı ?
    Park sensörünü hediye olarak takmışlardı kamerasız ama bu paketi alsam kameralı olarak takacaklarını belirtmişlerdi hocam. Benim arabadada tek eksik nav paketi idi zaten ama ben gerek görmedim.
  • 2011 Duster'a üst model teyp ve makyajlı kasa klima kontrolleri uygulanmış hali. Meraklıları için.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.