Şimdi Ara

DACIA DUSTER KULLANANLAR (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
615
Cevap
22
Favori
345.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aranıza yeni katıldım. Hep forumlardan da takipteydim. Sizden 3 gün sonra 1.5 dizel ambiance 4x2 90 bg celik jant-klima-siyah renk olarak 39.000'e aldım.
    Kazasız - belasız iyi günlerde kullanmak dileğiyle..
  • 10 Gün önce aldığım Duster Laurette Edition modeli 1600 km oldu..Harika bir araç ve benimle uyum içerisinde..Diğer aracım bir Volvo S40 2006 2,0D
    Ben Duster ı sevdim..Aksesuar da çok yakışıyor..dileyen site sakinlerine fotoğraf gönderebilirim..
    Saygılarımla..
  • forum sakinlerine bi sorum olacaktı. aracın teybinde bulunan usb calısıyormu? bellek takıp ne tür müzik koyduysam calıstıramadım. farklı bellekler farklı dosya turleri denedim ama aygıt bulunamadı gibi bisi yazıyo. bilen varsa bilgi verirse sevinirim.
  • dacıa duster kapısını açarsın sıkıntı yok tekrar kapatırsın garaş kapısı tak diye bir ses gelir o sesi duymazdan gelirsin
    arabayı çalıştırırsın ugultu gelmeye başlar onuda duymassın.biraz hızlanırsın 100,110.120 km hıza cıktıgın anda sanki motorsiklet kullanıyor gibi rüzgar sesi gelmeye başlar onuda duymassın araç suv dersin.aracın kaput acarsın renault dcı görürsün almaya karar verirsin.ücretin yarısını verirsin taksit taksit ödeyecem dersin tamam derler.yarın aracı teslim ederiz derler.tamam dersin .aklındaki bütün şüpelere ragmen duster senindir.aracı kullanmaya başlarsın o anda pişmanlıgın başlar ama çaktırmazsın soranlara çok iyi dersin. altı yüksek dersin suv dersin jip dersin az yakıyor dersin vergisi az dersin..... .1.000,2.000...derken 12.000 km yaparsın artık pişmanlıgını bırakıp dusteri sevmeye başlarsın.geri vitese atarsın bir anda şanzımandan bir ses gelir geri vites yok olur.hay senin dersin... yol yardımı ararsın bir bayan cıkar çumartesi, ve pazar günü araca herhangi bir işlem yapılmayacagını söyler pazartesi aracın çekilmesi için tekrar ararsın sane derlerki hiç bir ücret ödemeyin tamam dersin duster artık servisdedir.servisdeki marangozlar şanzımanı indirirler fotografı çekerler genel merkeze yollarlar oradaki marangozlarda bakar fotoya kullanıcı hatası derler.bir fatura çıkarırlar 7.000 tl itiraz edersin genel merkezi ararsın mail atarsın fax çekersin sizi bilgilendirecez derler kimse dönüş yapmaz biraz daha zorlarsan bir bayan seni arar ve malesef der size gereken indirim yapılacak der. servise gidersin 3.500 tl inerler sen sanırsın ki %50 indirim yaptılar .avukat aramaya başlarsın tüketici mahkemesinde dava açmak için avukat bilirkişi tesbit ücreti için 1.000 tl para ister tamam dersin.av. sorarsın ne zaman sonuçlanır oda derki 3 ayda sürer 3 yılda . bir düşüneyim dersin eve gidersin Psikolojik olarak çökersin bu arada kullanamadıgın arabanın taksit ücreti gelir araba 20 gündür servistedir.Bir arkadaşın benim kredi kartıyla çekelim ödeyelim der lanet olsun bu arabayı yapana der 3.500 tl ye daha cırt der çekerler.faturaya bir bakarsın sana hiç bir indirim yapılmadıgını görürsün çekici ücreti dahi senden alınmıştır.çok zarar ettim çok paralar kaybettim hiçbirisi zoruma gitmedi. dacia dan yedigim kazıgı ömrümün sonuna kadar unutmayacagım.......

• USB calısıyor fakat formatı uygun olması lazım. Yani NTFS formatlı USB acmıyor fakat FAT32 olursa okuyor :)
    USB'yi Fat32 olarak formatla, müzikleri kopyala ve dinle :)
  • Dacia nızın lastik-jan seçimi için uyarılar;

AB-CE standartlarına göre, Lastikler ; Yakıt-Yağış-Ses-Çevreci standartları da A-G arası derecelenmektedir...2012 itibariyle... A ya ne kadar yakınsa o kadar ıyı lastık olmaktadır... M+S+Kar dışında bu da çok önemli özelliktir... Mutlaka dikkat edilmesi faydalı olacaktır....Birçok meşhur markanın, birçok modeli C ve altında kalmaktadır... Onun bunun demesiyle değil, avrupa standartlarına uygunluğa göre değerlendirme yapmak lazım... yerli yabancı faketmez... parana göre kaliteyi isteyecen...
    Tabiki bu standartları kafasına göre yapıştıran bazı firmaların lastikler de cacık olabilir... şansa kalmış işler... :)(

orji jantımız 6,5" olup max lastık taban genişliği 215 olarak geçer... diğer ebatlar;
    Jant Lastik Uyum Tablosu
    Jant
    Genişlği ** Min. Lastik Genişliği **İdeal Lastik Genişliği **Max. Lastik Genişliği
    5 .0 " 155 mm 165 veya 175 mm 185 mm
    5.5 " 165 mm 175 veya 185 mm 195 mm
    6.0 " 175 mm 185 veya 195 mm 205 mm
    6.5 " 185 mm 195 veya 205 mm 215 mm
    7.0 " 195 mm 205 veya 215 mm 225 mm
    7.5 " 205 mm 215 veya 225 mm 235 mm
    8.0 " 215 mm 225 veya 235 mm 245 mm
    8.5 " 225 mm 235 veya 245 mm 255 mm
    9,0 " 235 mm 245 veya 255 mm 265 mm
    9.5 " 245 mm 255 veya 265 mm 275 mm

• quote:

Orijinalden alıntı: techlafe

dacıa duster kapısını açarsın sıkıntı yok tekrar kapatırsın garaş kapısı tak diye bir ses gelir o sesi duymazdan gelirsin
    arabayı çalıştırırsın ugultu gelmeye başlar onuda duymassın.biraz hızlanırsın 100,110.120 km hıza cıktıgın anda sanki motorsiklet kullanıyor gibi rüzgar sesi gelmeye başlar onuda duymassın araç suv dersin.aracın kaput acarsın renault dcı görürsün almaya karar verirsin.ücretin yarısını verirsin taksit taksit ödeyecem dersin tamam derler.yarın aracı teslim ederiz derler.tamam dersin .aklındaki bütün şüpelere ragmen duster senindir.aracı kullanmaya başlarsın o anda pişmanlıgın başlar ama çaktırmazsın soranlara çok iyi dersin. altı yüksek dersin suv dersin jip dersin az yakıyor dersin vergisi az dersin..... .1.000,2.000...derken 12.000 km yaparsın artık pişmanlıgını bırakıp dusteri sevmeye başlarsın.geri vitese atarsın bir anda şanzımandan bir ses gelir geri vites yok olur.hay senin dersin... yol yardımı ararsın bir bayan cıkar çumartesi, ve pazar günü araca herhangi bir işlem yapılmayacagını söyler pazartesi aracın çekilmesi için tekrar ararsın sane derlerki hiç bir ücret ödemeyin tamam dersin duster artık servisdedir.servisdeki marangozlar şanzımanı indirirler fotografı çekerler genel merkeze yollarlar oradaki marangozlarda bakar fotoya kullanıcı hatası derler.bir fatura çıkarırlar 7.000 tl itiraz edersin genel merkezi ararsın mail atarsın fax çekersin sizi bilgilendirecez derler kimse dönüş yapmaz biraz daha zorlarsan bir bayan seni arar ve malesef der size gereken indirim yapılacak der. servise gidersin 3.500 tl inerler sen sanırsın ki %50 indirim yaptılar .avukat aramaya başlarsın tüketici mahkemesinde dava açmak için avukat bilirkişi tesbit ücreti için 1.000 tl para ister tamam dersin.av. sorarsın ne zaman sonuçlanır oda derki 3 ayda sürer 3 yılda . bir düşüneyim dersin eve gidersin Psikolojik olarak çökersin bu arada kullanamadıgın arabanın taksit ücreti gelir araba 20 gündür servistedir.Bir arkadaşın benim kredi kartıyla çekelim ödeyelim der lanet olsun bu arabayı yapana der 3.500 tl ye daha cırt der çekerler.faturaya bir bakarsın sana hiç bir indirim yapılmadıgını görürsün çekici ücreti dahi senden alınmıştır.çok zarar ettim çok paralar kaybettim hiçbirisi zoruma gitmedi. dacia dan yedigim kazıgı ömrümün sonuna kadar unutmayacagım.......

Arkadaş, ya çok şanssız adamsın, yada abartıyorsun... ufak tefek sorunlar var... fiyatına göre ıyı jip-suv yani...
    garantide araçsa, kullanıcı kusuru yoksa, ver mahkemeye al paranı....
    aynı sorunlar diğer suv-jip araçlarda olmuyormu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilalrx -- 8 Eylül 2013; 0:12:32 >

• Arkadaşlar, geçen servise ufak tefek şikayetlerim için gittim. Gittiğimde, onlara bluetooth için bir çözümün olup olmadığını sordum. Ama orjinal bir şey istediğimi ve sesin araç hoparlörlerine verilebilen bir çözüm olmasını belirttim. Onlarda bana "kenwood" markalı bir navigasyon+oto teyp+bluetooth özellikli bir cihaz gösterdiler. Ekranı oldukça geniş ve yan taraflarında tuşları var. Ayrıca dokunmatik ve sanırım 7 inç ekrana sahip.

Aracın ön panelinde yer alan kahverengi kaplama ile birlikte teyp değişiyor. Eskileri bana veriyorlar ve bunu takıyorlar. Karşılığında 2.000TL. mi alıyorlar.

Açıkçası çok pahalı geldi ama gerçektende çok hoşuma gitti. Bir yerlerden para gelirse ilk işim bunu taktırmak olacak.

Bu bahsettiğim cihazı, Duster araçlarına taktıran varmı acaba???

http://www.aliexpress.com/item/Car-Head-Unit-Sat-Nav-DVD-Player-for-Renault-Duster-Dacia-Duster-with-GPS-Navigation-Radio/641305970.html

Ürün bu değil, ama buna çok benzer bir ürün. Fikir vermesi için koyuyorum. Sakıncası varsa linki kaldırabilirim.

• Orta konsol ebay' de 90$ nav-multimediya cihaz da zevkine ve parana göre 400 tl den başlıyor.
  • merhaba arkadaslar...

Şimdi LODGY bakıyordum arac cok buyuk geldı bana ...
    Duster a donus yaptım gıbı ...Bir kaç sorum olcak ....
    Yakıt Durumu nedır? (lpg-dizel)
    İkinci sorum; SIFIR mı almak mantıklı Ikıncı Elmı ...
    (Birde piyasada cok dolasan bır kelıme var SIFIR alırsan anında ıkıncı el piyasası dusuyor yanı cok dusuyor dıyorlar DACİA için....Doğrumudur)

Ben aracı alırsam arkaya cekı demırı taktırcam Hayalımdekı ufak karavanı alıp arkasına takıp götürmek için:)... NASIL olur yapan arkadas varmıdır ?

Şimdiden çok teşekkür ediyorum (Bu arada forumu biraz canlandrısak :) )....
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedom058

merhaba arkadaslar...

Şimdi LODGY bakıyordum arac cok buyuk geldı bana ...
    Duster a donus yaptım gıbı ...Bir kaç sorum olcak ....
    Yakıt Durumu nedır? (lpg-dizel)
    İkinci sorum; SIFIR mı almak mantıklı Ikıncı Elmı ...
    (Birde piyasada cok dolasan bır kelıme var SIFIR alırsan anında ıkıncı el piyasası dusuyor yanı cok dusuyor dıyorlar DACİA için....Doğrumudur)

Ben aracı alırsam arkaya cekı demırı taktırcam Hayalımdekı ufak karavanı alıp arkasına takıp götürmek için:)... NASIL olur yapan arkadas varmıdır ?

Şimdiden çok teşekkür ediyorum (Bu arada forumu biraz canlandrısak :) )....

DUSTER kullanıcılaR nerdesınız?
  • : )
    Tüm araçlar için geçerli 2. elinin fiyatının düşmesi.
    Garantiden faydalanma avantajı için sıfır daha iyi olur.

Yakıt durumu yeni modellerde (1-2 yaş) daha düşük.
    Bende dizel 90bg 4x4 var, 4x4 ve şehir içi karışık sabit 6,5lt/100km harcıyor ama geçenlerde şehirler arası yolda ekonomik sürüş yaptım (düşük devirli)
    bir depoda ortama 5.0 lt/100km çıktı, tamemen kullanışa bağlı.

Ben alalı 5 ay oluyor, bu sürede 20.000km yaptım bence fiyatına göre muhteşem bir araç, tavsiyem 4x4 ve dizel olur.
  • Orijinalden alıntı: umiterkan

Arkadaşlar 15-16 Ocak 2011 tarihinde Rize Yaylarına bir yolculuk yaptık. 2 gün sürecek karlı ve çamurlu bu gezinin çekimleri için İstanbul'dan bir arkadaş grubu geldi. Çekimlerin sorumlusuwww.360tr.com'un sahibi Yılmaz Tufan Bey (Halamınoğlu). Araç kameraları ile çekimler yapıldı.

Giresundan katılan Hakan Bey ve arkadaşı Adem Bey ile birlikte iki Duster Rize Yaylarınında müthiş bir keyif ve macera yaşadık. Bol bol resim ve kaliteli videolar var. Araca takılan Go Pro kamerayla dehşet videolar çektik. Bu arada Hakan Bey'in aracı tam bir canavar olmuş. Arazide harikalar yapıyor. Araçta bulunan 4 kar lastiği ve 225-70-16 Lastikle gidemeyeceği yer ve karlı yol yok. Aracın yerden yüksekliği inanılmaz. Tam bir bigfoot gibi olmuş , 130 beygir güç ile ivmelenmesi benim araçtan çok fazla.

Cumartesi yapılan gezimizden fotolar

Güneysu Büyük Han Yaylasına uğrayıp Salarha Andon Yaylalarına doğru yapılan gezi

DACIA DUSTER KULLANANLAR

DACIA DUSTER KULLANANLAR

DACIA DUSTER KULLANANLAR

DACIA DUSTER KULLANANLAR

DACIA DUSTER KULLANANLAR

DACIA DUSTER KULLANANLAR

DACIA DUSTER KULLANANLAR

DACIA DUSTER KULLANANLAR

DACIA DUSTER KULLANANLAR

DACIA DUSTER KULLANANLAR

DACIA DUSTER KULLANANLAR

DACIA DUSTER KULLANANLAR

DACIA DUSTER KULLANANLAR

DACIA DUSTER KULLANANLAR

DACIA DUSTER KULLANANLAR

DACIA DUSTER KULLANANLAR

DACIA DUSTER KULLANANLAR

DACIA DUSTER KULLANANLAR

DACIA DUSTER KULLANANLAR

DACIA DUSTER KULLANANLAR

DACIA DUSTER KULLANANLAR

DACIA DUSTER KULLANANLAR

DACIA DUSTER KULLANANLAR

DACIA DUSTER KULLANANLAR

DACIA DUSTER KULLANANLAR

DACIA DUSTER KULLANANLAR

DACIA DUSTER KULLANANLAR

DACIA DUSTER KULLANANLAR

DACIA DUSTER KULLANANLAR

DACIA DUSTER KULLANANLAR

DACIA DUSTER KULLANANLAR

DACIA DUSTER KULLANANLAR

DACIA DUSTER KULLANANLAR

DACIA DUSTER KULLANANLAR

DACIA DUSTER KULLANANLAR

DACIA DUSTER KULLANANLAR

DACIA DUSTER KULLANANLAR

DACIA DUSTER KULLANANLAR

DACIA DUSTER KULLANANLAR

DACIA DUSTER KULLANANLAR

DACIA DUSTER KULLANANLAR

DACIA DUSTER KULLANANLAR

DACIA DUSTER KULLANANLAR

DACIA DUSTER KULLANANLAR

DACIA DUSTER KULLANANLAR

DACIA DUSTER KULLANANLAR

DACIA DUSTER KULLANANLAR

DACIA DUSTER KULLANANLAR

DACIA DUSTER KULLANANLAR

Pazar günkü geziden fotolar

Çayeli Ağaran Şelalesine uğrayıp Zilkale yolu üzerinden 2000mt'deki Verçenik Yaylasına yapılan gezi

DACIA DUSTER KULLANANLAR

DACIA DUSTER KULLANANLAR

DACIA DUSTER KULLANANLAR

DACIA DUSTER KULLANANLAR

DACIA DUSTER KULLANANLAR

DACIA DUSTER KULLANANLAR

DACIA DUSTER KULLANANLAR

DACIA DUSTER KULLANANLAR

DACIA DUSTER KULLANANLAR

DACIA DUSTER KULLANANLAR

DACIA DUSTER KULLANANLAR

DACIA DUSTER KULLANANLAR

DACIA DUSTER KULLANANLAR

DACIA DUSTER KULLANANLAR

DACIA DUSTER KULLANANLAR

DACIA DUSTER KULLANANLAR

DACIA DUSTER KULLANANLAR

DACIA DUSTER KULLANANLAR

DACIA DUSTER KULLANANLAR

DACIA DUSTER KULLANANLAR

DACIA DUSTER KULLANANLAR

DACIA DUSTER KULLANANLAR

DACIA DUSTER KULLANANLAR

DACIA DUSTER KULLANANLAR

DACIA DUSTER KULLANANLAR

DACIA DUSTER KULLANANLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MJackson -- 14 Mayıs 2013; 10:46:06 >

• Merhaba arkadaşlar bende kısmetse 2-3 ay içinde duster almak istiyorum. Dün tesadüfen gördüğüm resimdeki duster çok hoşuma gitti. Merak ettiğim resimdeki duster kullanılan jantlar ve ekstra aksesuarların maliyeti acaba ne kadardır?
     DACIA DUSTER KULLANANLAR
  • Dacia'nın uygun fiyatlı, becerikli 4x4 modeli Duster yenilendi. ilk bakışta yerden biraz daha yükseltmiş gibi görünen Dacia Duster'da en büyük operasyon ön görünüme yapılmış.

DACIA DUSTER KULLANANLAR

Dacia, Duster'da artık krom görünümlü ön panjur, gündüz farları ve optik sürüş farları mevcut. Krom yan basamaklar ve tampon altlarına montajlanan gri plastik parçalarla Duster artık daha bir arazi aracı havasında.

DACIA DUSTER KULLANANLAR

Arka ışık grubunda da küçük değişiklikler olan aracın kabiniçindeki değişikliklerini 10 eylül'de açılacak olan Frankfurt Otomobil Fuarı'nda göreceğiz.

• Tam iki yıldır bu aracı kullanıyorum. Ay içinde Yüzde doksan Antalya şehiriçi kullanım için aldım. Yüzde onlukta, şehirlerarası kullanım ve yine keyfekeder şehirdışı bozuk yol kullanımım var.

Katalogdaki depo verisi 50 LT olmasına karşın boğazına kadar doldurmayı tercih ederseniz 70 litre dizel alıyor ve bununla şehiriçi 1100 km. civarı yol yapıyor. Yol bilgisayarı da 5,4LT/100Km. gösteriyor. Dolaşırken depo göstergesine bakmıyorum. Zaten göstergesi dijital. depoyu en son ne zaman fullediğimi unutuyorum. Şurası burası bozuldu demiyorsunuz çünkü bozulabilecek hiç bir donanımı yok. Servis arama derdi yok, çünkü servise gerek yok. Olduğunda da renault servisleri bakıyor biliyorsunuz, yani yine sıkıntı yok. Bagaj deseniz, 470 LT. bagaj var. Arka koltukları yatırırsanız eğer, 2 yetişkin, 2 çocuğun rahatlıkla yatak atıp yatabilecekleri bir alan ortaya çıkıyor. Bana göre çok güzel. Dizel motor olduğunu düşünürseniz, motor sesi makul derecede kabine giriyorki bu görecelidirki, bana göre makul. Orasından burasından ses gelme olayını şükürki hiç yaşamadımki bu bana göre şehir efsanesi sanırım. Gayet sessiz.

Parça parça olarak toplamda yaklaşık 5.000 KM. uzun yol tecrübem oluştu. Hem gece yolculuğu, hemde gündüz yolculuğu inanılmaz derecede keyifli ve rahat. Araç yüksek olduğundan dolayı gece yolculuklarında karşıdan gelen araçların farları rahatsız etmiyor. Arka koltukta hem eşim, hemde iki çocuğum gayet rahat bir yolculuk yaptıklarını söylediler bana. Tek şöfor olduğum için arka koltukları test etme imkanım olmadı ama şöfor koltuğunda rahatlık ve kullanım açısından bu güne kadar hiç bir memnuniyetsizliğim oluşmadı, aksine oldukça rahat bir şekilde aracı kullanıyorum. Bu arada belirtmek isterimki boyum 185 cm. ve kilom maalesef 105 Kg.

Yol bilgisayarı var ve yeterli. Anlık tüketimi göstermiyor yalnız. Ayrıca dört cam otomatik. Cam açma tuşlarının yeri malum. Ama ben alıştım. Bu olay tamamen alışmakla alakalı. Beni hiçmi hiç rahatsız etmiyor.

Bunun yanında Antalya şehiriçi yollarını bilen varsa eğer, yollar takır tukur. Ama bu araç ile sorun yok. Çünkü yüksek ve amortisörleri rahat. Çukur ve kasisleri pek hissetmiyorum. Uzaklaşma ve yakınlaşma açıları mükemmel. Kullandığım hiç bir araçta bu derecede görüş açısı yoktu.

Hem az yakıyor, hem motor verimli, hem masrafsız. Bana göre kullanılan malzeme kalitesiz değil, başkalarının ne düşündüğünün benim için çokda bir önemi yok. Çünkü kullanıcı benim.

Eksileri tabiki var. Mesela dış ve iç sıcaklık göstergesi yok. Olmasını çok isterdim. Sunroof ve otomatik vites seçeneği yok. Sunroof isterdim doğrusu. Otomatik ile işim olmaz. Eşya saklama gözü oldukça yetersiz. Kolçak yok. Ama serviste 300 TL verilip kolçak takıldığında kolçak ihtiyacınız ile birlikte eşya saklama gözü olayını da bir nebze halletmiş oluyorsunuz. Arka koltuk tarafında kapılar açıldığında maalesef aydınlatma lambası yok. Bana göre olması gerekiyor ve bunu sanayide halledeceğim.

Yukarıda da bahsettim, sorun çıkaran donanım yok, çünkü donanımı yok. Buna güvenlikde dahil maalesef. Araçta sadece 2 hava yastığı ve ABS var. Güvenlik konusu bu kadar. Yalnız ben zaten 110 KM. yi nadiren geçen bir kullanım yapım var. Aracı sakin kullanırım, hız yapmam ve kurallara neredeyse harfiyen uyan gıcık bir kullanımım var. Açıkçası güvenlik donanımını pek dert etmiyorum ve bunu bu şekilde kabul ediyorum.

Ülkemizde kutu gibi olmasına karşın logosu güzel diye araç alınıyor. Kullanmadığı ve ihtiyaç duymayacağı donanımı isteyen kullanıcılar var. Bunun yanında bu araca ucube, garibe, tipsiz diyenler var. İşte bu kişiler yüzünden ben ve benim gibi düşünenler böyle araçlara ucuza sahip oluyor ve kullanabiliyoruz. Varsın onlar, öyle düşünsünler... Öteki türlü sıfır km. araca sahip olamam, o kadar yüksek bedeli bir araca veremem.

Zaten ucuza mercedes vardıda, bizmi almadık???

Yazdıklarım sadece benim düşüncemden ibarettir. Saygı duyabilir yada taşlayabilirsiniz. Tercih sizin. Ama saygı çerçevesinde muhtemel sorularınıza elimden geldiğince yanıt vermeye çalışırım.

Saygılarımla...

• güzel özetlemişin... :)
  • ortalama 2 yıldır dacıa duster 1.5 90 beygirlik aracı kullanıyorum . araç tam anlamıyla muhteşem bir araç marka takıntısı olmayan herkes kullanabilir . 2 kere kaza yaptım birinde bmw arkadan carptı bana aracım yuksek oldğundan altıma girdi bmw dağılmışken dusterde cizik bile yoktu . şase bakımında sağlam çekişi çok kuvvetli ancak iç tasarımı ve motorun verdiği sese takılan bir kişiye tavsiye etmem elbette parasına ve sınıfına göre wn güzel araç daıhatsu terios veya chery tigo alıcağıma duster alırım çok memlunum davsiye ederim
  • emre dönmez : balıkesir akçayda yaşıyorum , 4 yıldır emlak işiyle uğraşıyorum , duster i çok inceledim ve bikaç kez alma niyetiyle gidip , bayi ile anlaşamayıp alamadım , bundan 20 gün önce dusterimi aldım , 1 gün öncede düğünüm oldu , kendime düğün hediyesi duster aldım anlıycağınız (: aldığım gibi ilk 8000k xenon taktım camlara film çektik , ve 235x50x18 bmw x 3 replice jant taktım , oldukça hoş ve dikkat çekici oldu , aracım 1.5 dci 110 hp 6 ileri vites li modeli , orjinal jantlarını söküp bunları taktığımdanmıdır bilemiyorum , aracım şuan 180km. hızın üstüne çıkmıyor , daha 4500km. oldu , 10.000km yi geçtikten sonra chip uygulaması yapmayı düşünüyorum
     DACIA DUSTER KULLANANLAR DACIA DUSTER KULLANANLAR DACIA DUSTER KULLANANLAR DACIA DUSTER KULLANANLAR

• esinticafe E kullanıcısına yanıt
    gÜLE GÜLE KULLANIN DA aKÇAY DA YAŞAYIP SİYAH ALMANIZA ANLAM VEREMEDİM,
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.