Şimdi Ara

DACIA DUSTER KULLANANLAR (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
615
Cevap
22
Favori
345.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bilalrx

kontak tetıkleme kabolsunda temassızlık varsa, sorun olabilir...oto elk ustası-servis halleder...

aynı şey benimde başıma geldi servise gittim bahsettim sigorta atmıştır dedi baktı atan sigortayı değişti düzeldi büyük ihtimalle senin çakmakta çalışmıyodur onuda bi kontrol et ve sigorta panosunu aç bak atan sigortayı değiştir düzelir eğer değiştiremezsen herhangi bir elektrikçi yada servis 3-5 tl ye sorunu halleder
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaansay

Merhaba...

Duster kullanıcılarına bir sorum olacak: Aracımı aldığımda teyp, kontak anahtarı ile açılıp, kontağı kapatınca kendiliğinden kapanıyordu. Galiba teyp ile oynadığımdanmıdır nedendir bilinmez ama şu an, teyp ile kontağın bir bağlantısı kalmadı. Arabamın kontağını kapatsamda, teyp çalışmaya devam ediyor ve hiç susmuyor. Taaki, onuda ayrıca kapatıncaya kadar.

Kitapçıkları okudum ama orada böyle bir soruna değinilmemiş. Böyle bir sorunla karşılaşan ve halledebilen oldumu? Sanırım servis yolu gözüktü bize...

aynı şey benimde başıma geldi servise gittim bahsettim sigorta atmıştır dedi baktı atan sigortayı değişti düzeldi büyük ihtimalle senin çakmakta çalışmıyodur onuda bi kontrol et ve sigorta panosunu aç bak atan sigortayı değiştir düzelir eğer değiştiremezsen herhangi bir elektrikçi yada servis 3-5 tl ye sorunu halleder

• quote:

Biraz önce Total'e yakıt almaya gittim. Dolumdan hemen önce yarım kontak ile birlikte göstergenin önündeki düğmeyi basılı tutarak test ekranına girdiğimde depoda 25 Litre yakıt kaldığını gördüm. Sonra kontağı kapatıp doluma girdim ve fulledim. Fullediğimde de 32 Litre aldı. Kuzu kuzu ödemeyi yapıp aracıma bindim ve yine önceki gibi test ekranına girdim. Baktığımda depodaki kalan yakıt miktarını 50 Litre olarak veriyordu.

Anlamadığım ve tahmin ettiğim üzere sizinde anlamadığınız konu şu: 7 Litre nerede???

7-8 litre civarı iç yedek depoya gidiyor... sayaç göstermıyor bunu...
  • quote:

Biraz önce Total'e yakıt almaya gittim. Dolumdan hemen önce yarım kontak ile birlikte göstergenin önündeki düğmeyi basılı tutarak test ekranına girdiğimde depoda 25 Litre yakıt kaldığını gördüm. Sonra kontağı kapatıp doluma girdim ve fulledim. Fullediğimde de 32 Litre aldı. Kuzu kuzu ödemeyi yapıp aracıma bindim ve yine önceki gibi test ekranına girdim. Baktığımda depodaki kalan yakıt miktarını 50 Litre olarak veriyordu.

Anlamadığım ve tahmin ettiğim üzere sizinde anlamadığınız konu şu: 7 Litre nerede???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilalrx -- 5 Eylül 2012; 14:22:08 >
  • 43.000 TL ye 90 beygir 4x4 ambiance + klima ve metalik boya + park sensörü
    nasıl fiyat?
    ekstra ne tavsiye edersiniz bu pakete?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MJackson -- 6 Eylül 2012; 15:20:47 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

7-8 litre civarı iç yedek depoya gidiyor... sayaç göstermıyor bunu...

Yedek depo varsa tabii, göstermez ama gerçekten Duster'de yedek depo varmı acaba???

• 4x4 araca 43.000 fiyat iyi, abs-esp(güv.pak) alın gerekli...

yedek depolama alanı var, depo içinde, ışık yandıktan sonraki sarfiyat için...
  • quote:

4x4 araca 43.000 fiyat iyi, abs-esp(güv.pak) alın gerekli...

yedek depolama alanı var, depo içinde, ışık yandıktan sonraki sarfiyat için...

90 beygir olduğu için Esp seçeneği yok, ambiance
  • selam arkadaşlar yeni üyeyim yani çaylak;)
    almak istediğim bi duster var;2012 0 km 1.6 ambiance 4x2 klima,alüminyum cant,metalik renk kahve,gibi opsiyonlu,31000 nasıl bir fiyat??
    cevaplar için şimdiden teşekkür ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrcömert

selam arkadaşlar yeni üyeyim yani çaylak;)
    almak istediğim bi duster var;2012 0 km 1.6 ambiance 4x2 klima,alüminyum cant,metalik renk kahve,gibi opsiyonlu,31000 nasıl bir fiyat??
    cevaplar için şimdiden teşekkür ederim..

fiyat çok iyi opsiyonlar dahil değil herhalde..?
  • LPG li kullanan varmı,bende almayı düşünüyorum.
  • Arkadaşlar, Duster'i alalı 1 yıl dolmak üzere... Güncel tarihli Dizel Laureate modeli için servis bakımı için fiyat alan varmı acaba?

İlk bakımda mazot filtresi değişmiyormuş? ben pnuda değiştirmek istedim. Mazot filtresininde dahil olduğu bakım fiyatı olarak 465,00TL. fiyat aldım.

Açıkçası bana bayağı tuzlu bir fiyat gibi geldi. Ama eninde sonunda şu 10 günlük süreçte bakım yaptırmak zorundayım...
  • başka servislerden de fiyat al... fiyat çok gibi... 250-300 arası olması lazım....
  • Aldım ama yinede fiyat çok değişmedi... Mazot filtresi hariç 350,00 TL, mazot filtresi ile birlikte 465 Tl fiyat verdiler. Olmazsa mazot filtresinden vazgeçeceğim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar ben duster alma yanlisiydim fakat garanti ve kapsamlari konusunda ve servis konusunda cok sıkıntı yasayan dostlarim olmuş 2012 yili icerisinde.Kangoo ya yonelmek nasil bir tercih olur.Sizce hangisi olmali.
  • Dacia duster laureate 4*2 1.5 DCİ 90 bg look paketli alarak aranıza katıldım cuma günü fiyat 42.500 TL
  • hayırlı olsun....
  • quote:

Orijinalden alıntı: MALİ MÜŞAVİR

Dacia duster laureate 4*2 1.5 DCİ 90 bg look paketli alarak aranıza katıldım cuma günü fiyat 42.500 TL

yan hava yastıkları derı dıreksıyon varmı pakette
  • Selam Arkadaşlar bende 4x2 1.5 dizel 85 bg laurette +look paket+orjinal kol dayama+park sensörü+65.000 km beyaz renk olan aracımı satıyorum 2011 model

ilgilenen arkadaşlar benimle irtibata geçebilirler (0532 554 48 01)Recep 36.000 tl ufak Birşeyler daha olur pazarlık sünnettir.
  • Duster'lı olma hikayem :)

Arkadaşlar 2 ay önce 3 cocugumla çıkabileceğim yolculukları düşünerek Clio Grand tour 1.5 dizel extreme sw. arac almaya karar vermiştim. Clio kasa değiştireceginden istedigim modelden bir turlu temin edilemiyordu. Daha önce içine binmediğim ve servislerinde bana gösterebilecekleri Clio Grand tour olduğunu gelip görmemi istediler (bu arada her yerde aracı satabilmek adına bayii benzinli veya dizel baz model-full model gibi araştırma içerisindeydi).
    Serviste cocukları dusunerekten önce arka koltuga oturdum fakat 2 yetişkinin rahat oturabileceği kadar alan vardı.Bagaj hacmini ve kullanılabilirliğine baktığımda sw. gibi gözüken fakat hb-sw arası model olan grand tour düşündürücü geldi.
    Dizeli,celik jantlı-klimalı modeli pahalıdır diye uzak durdugum siyah renkli duster ilgimi çekti.Yine arka koltuklardan başladığım turda 3 yetişkinin dahi cok rahat oturabilecegi, bagajın cok daha kullanıslı ve büyük oluşu, yerden yuksekliği, yine arkasında kendisini kanıtlamış 90bg Renault motoru olunca "fiyat nedir?" dedim. Düşündüğüm Grand tourdan 1000 TL fazla dedi. Gerekli araştırmaları da yaptıktan sonra daha fazla düşünmeden bu araç için işlemlere devam edelim dedim ve bugün itibariyle aradan geçen 40 gün sonunda aracımdan cok memnunum. 3800km'de olan "1.5 dizel 4x2 Ambiance 90bg" aracımı km'de 270kuruş ortalama ile kullanıyorum.
    En son 1 depo ile 200TL alarak karma tüketimle 750km yol gittim.
    Sağdan soldan işittikleri ile uzak duran özellikle kalabalık aileler için 1.sırada tavsiyemdir.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.